Komentāri: Students pārgriezis rīkli pasniedzējam un selfiju ar asīnīs guļošo upuri izstādījis internetā

Monika Paberza

Garīgi slims, kā tāds uzņemts universitātē

1.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs

Vismaz jautrs kursabiedrs bija. Ir par ko parunāt. Varbūt tur vardarbība zēla un plauka? Kas to lai zin? Vispār izskatās pēc atriebības. Čalim laikam atriebība kļuva par galveno mērķi dzīvē. Bet vismaz viņam bija vīriškība īstenot sapņus! Šāds ir jēdziens "vīrišķība" armijā. Vismaz viņš noslepkavoja pēc savas gribas. Nevis pildija komandu kā armijā. Pat noziegumus ir jādara no sirds. Andrejs nomira laimīgs. Viņš piepildija savu mērķi.

1.nov 2017 Atbildēt
Raitis Ozols atbilde Arbuzs

Vīrišķība īstenot sapņus??? :) Un kāpēc tad viņš beigās pats izdarīja pašnāvību?

2.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs atbilde Raitis Ozols

Pie mums armiju pozicionē kā vīrišķību. Bet armija ir cilvēku galināšana, taču šis students šajā jomā izcēlās. Tāpēc viņš vīrišķīgi rīkojās.

2.nov 2017 Atbildēt
Renate Tajarova

Dažreiz pat nevar atpazīt garūgu slimu.

1.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs

Vai es esmu garīgi slims? Es uzaugu kā trūcīgā persona. Mani vecāki ir bezdarbnieki-invalīdi. Man pēdējā laikā ir nostaļģija pēc komunisma, kaut gan tas nebija diži labāks par nacismu, tomēr propoganda izskaloja smadzenes, tādējādi samazinot sāpes no realitātes. Man apriebies ir kapitālisms. Vai bada laikā likumu ir jāievēro? Nauda ir laba, ja ir iespēja to nopelnīt. Tik šeit sanāk spēle vienos vārtos, pagaidām turīgie uzvar, bet es zaudēju.

1.nov 2017 Atbildēt
Edgars Davidčuks atbilde Arbuzs

Tāpēc i zaudē, ka nostaļģē pēc kaut kā tāda, kas nekad nemaz nebija iestājies(komunisms) un nekad arī neiestāsies.

Sāp īstenība? Vienkāršāk ir ieraut- būtībā, protams, arī bezjēdzīgi, taču mazāk kaitīgi, nekā veselu matriksu uzmaukt sev un saviem līdzcilvēkiem.

1.nov 2017 Atbildēt
Raitis Ozols atbilde Edgars Davidčuks

Tas skolnieks ir kaut kāds muldoņa!

2.nov 2017 Atbildēt
Arbuzs atbilde Edgars Davidčuks

Man ir naids pret buržuju nolaidību. Gribu pats tikt elitē. Tad es izrēķināšos ar saviem pāridarītājiem. Mani buržujkolēģi cietīs.

2.nov 2017 Atbildēt

Komentēt