Komentāri: Latvijas ārste: Atcelt sejas maskas nozīmē pielietot bioloģisko ieroci

Ilze

Tā stulbene laikam guļ alā un nav pamanījusi, ka tagad kovīds ir viegla augšējo elpceļu saslimšana un inficējas visi: vakcinētie, nevakcinētie, būsterotie, nebūsterotie... un uzpurņi pilnīgi un absolūti neko nedod. Ja dotu un ja tiem būtu kaut minimāla jēga, tak nebūtu padsmit tūkstoši inficēto dienā, kas caurām dienām kvern uzpurņos skolās, darbavietās utt.

13.feb 2022 Atbildēt
Laima Plūksna

Traki, bet vai tā KRAVALE ir saņēmusi Covid-19 balstvakcīnu, un izjutusi uz veselību tās blakus parādības, es pat neiesaku saviem ienaidniekiem to, kā es jutos 3 dienas pēc trešās potes.

13.feb 2022 Atbildēt
Leons

Atļaut nenēsāt sejas maskas un atvieglot profilakses mērus ir neprāts. Ārstu biedrībai ir jāizlemj- pildīt Hipokrāta zvērestu un noņemt aptrakušo homeopāti vai palikt vēsturē, kā galīgi nederīgai indtitūcijai Latvijas cilvēku traģēdijā.

13.feb 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Tu Leon nesāt

kaut vairākas tās maskas,tāpat smadzenes tev nedarbojās.Lai ir ieteicamas tās maskas,kurš baidās lai nāsā tās,kurš baidās lai žļurgājās,bet kāpēc jāuzspiež tā ir viesiem?!!!!

13.feb 2022 Atbildēt
Ilze atbilde Irena_ieva

Ir bezcerīgi ar tādiem Leonveidīgajiem runāt. Viņi ir kā apmātas aitas bez savas galvas un domām. Ja viņiem liks vilkt pamperus, vilks, ja liks vilkt nost bikses un staigāt pliku pakaļu staigās. Un baurēs, ka tic zinātnei un uzticas ekspertiem.

13.feb 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Visu cieņu Aizsilniecei,viņa zin un saprot,ka tā ir vispasaules afēra un viņa saprot,ka ne sertifikātiem,ne maskām nav jēga!!!

13.feb 2022 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Tai kovidsektantu kucei laiks pie psihiatra. Piemēram Norvēģijā uzpurņu nav bijis nevienu dienu .( Izņemot Oslo un sabiedrisko transportu) Un saslimstība atšķirību nav un nebija.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Skaidrs ir tas, ka Covid ir ienācis uz palikšanu.

Viss, ko cilvēki varēja darīt- vakcinēties. Saprātīgie to iespēju izmantoja, bet cilvēki, ar stipri vien ierobežotu saprāta līmeni, nē.

Tan nu, lūk, cik ilgi vēl staigāt maskās ar covidpass kabatā? Gadu? Trīs? Desmit?

Pietiek, visi ierobežojumi ir jāatceļ un jādzīvo tālāk.

Vakcinētie slimību pārcieš vēl vieglāk, kā gripu, bet ar nevakcinētajiem- lai iet dabīgā atlase. Nav viņi sabiedrībai vajadzīgi.

13.feb 2022 Atbildēt
Andy Sku

Garīgi slimie kā tu arī nav sabiedrībai vajadzīgi , bet nekas paciešam , gan jau pats novakcinēsies.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Andy Sku

Nesapratu, ko teikt vēlējies.

Un, par vakcināciju- loģiski, vakcinēts esmu.

13.feb 2022 Atbildēt
Andis atbilde DŽA

... un tādēļ muļķības rakstiet, jo prātiņš aizlidojis?

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Andis

Vari paskaidrot- kur, manis teiktajā, muļķību redzēji?

Maskām vairs nav nozīmes, jēgas nav masku tālākai valkāšanai, tās nepasargās. Arī pārējiem ierobežojumiem nav jēgas. Uzskatu, ka tie ir jāatceļ un jāatgriežas beidzot normālā dzīvē.

Tieši kas tev muļķīgi liekas?

13.feb 2022 Atbildēt
Andis atbilde DŽA

Viss, ko cilvēki varēja darīt- vakcinēties. Saprātīgie to iespēju izmantoja... (C)

Es par šo rakstīju un arī paskaidroju, kādēļ jūsu rakstītais ir meli.

Tas jā, ir nevilcinoties jāatgriežas normālā dzīvē, bet arī par jau pastrādāto noziegumu vainīgiem ir jāatbild. Noziegums ir otram piespiedu kārtā ko likt darīt, pat ja tas ir tiešām kas labs un viņa interesēs, kur vēl covid gadījumā, kurā viss ir vērsts uz iedzīvotāju veselības nograušanu un pēc tam vēl ar žīžas palīdzību nogalināt.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Andis

Jā jā, šausminošs noziegums- dot vakcīnu, kura simtiem miljoniem cilvēku, deva iespēju nenomirt. Jā, nopietns noziegums:)

13.feb 2022 Atbildēt
Andis atbilde DŽA

Izlasiet abus manus pagaros komentārus šajā rakstā, kuros jau visu paskaidroju, bet atļaušos norādīt, ka arī šajā īsajā jūsu replikā ir vairākas būtiskas nepatiesības.

Nevis dod vakcīnu, bet uzspiež eksperimentālu vakcīnu, tādēļ jau ražotājs atbildību par žīžas sekām nenes. Līdzko ir vakcīna, tā ražotājs vairs no atbildības atkratīties nevar, jo tas ir viens no galveniem noteikumiem, lai žīža kļūtu par vakcīnu. Pie tam tās darbība pilnībā beidzās jau pagājušā gada vasarā (20%), bet žīžas laišana saslimšanas laikā ir terorisms, jo ir saslimšanas veicināšana. Žīžas laišana bija jābeidz līdz ko sāka pieaugt saslimšana, bet tās laišana vēl tika kāpināta, tādēļ Latvija kļuva par covid flagmani pasaulē.

Ja Latvijas 79 mirušos dienā salīdzinātu ar Indiju, tad pie viņiem būtu miruši 56 000 saslimušo dienā, bet viņiem melnais rekords nekad nav sasniedzis pat 5000. Kas interesantākais, ka par viņiem sacerēja šausmu stāstus, bet par patiesām šausmām Latvijā līdz šim neviens Rietumu pasaulē pat jautājumu nav uzdevis, kur vēl rosinājis izmeklēšanu. Tas pats briesmīgākais, ka no omikrona paveida pat nomirt nevar, bet Latvijā stabili joprojām mirst cilvēki. Pieņemsim, ka kāds Mārtiņš Rītiņš vēl nomirst, kurš mēnesi atpakaļ vēl aizejošo delta variantu saķēris, bet tie būtu atsevišķi gadījumi un arī tam bija jau jābeidzas, jo delta pārveidojuma jau vairs nav un ne tikai lielās pilsētās, bet visā Latvijā, ja jau man kaķis bez maz vai uz laukiem dzīvojot varēja saslimt. Iedevu pretparazītu zāles un viss veiksmīgi beidzās.

Ja, viss ko jūs darītu manā dzīvē bez manas piekrišanas/atļaujas, tas garīgā sfērā ir noziegums un man ir visas tiesības jūs garīgā sfērā iznīcināt un pēc tam jūs mirtu arī fiziski divu nedēļu laikā. Pateicoties šim vēl pasaule galīgi nav aizgājusi pa pieskari, jo šis attiecas arī sātanistiem - geitsiem, sorosiem un pārējiem velniem.

13.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Andis

👍👍👍

13.feb 2022 Atbildēt
Andis

Līdzeklis, kurš problēmu nerisina ir problēmas radītājs un tās padziļinātājs. Ja šo vadošie covid sektanti ievērotu, tad atkristu lielākā daļa problēmu, jo šis princips strādā pilnīgi visās sfērās. Sejas maskas nav domātas tam, lai tās kādu aizsargātu no vīrusu saslimšanas, tādēļ tās kalpo vienīgi saslimšanas veicināšanai (valkātāja imūnsistēmas graušanai (skolā) , infekcijas pilienu sasmalcināšanai, lai tie ilgāk noturas gaisā un tos varētu kāds arī ieelpot vēl tad, kad infekcijas avots jau sen nozudis veikalu plauktu labirintā ) .

Atturēšos vērtēt Kravali... tas būtu totāli negatīvs vērtējums, bet pilnībā atbalstu Aizsilnieci. Ja kādi tiešām jūtas pamatoti apdraudēti, tad tādam atļaut lietot vīrusu aizturošus respiratorus, bet sejas maskas kādam lietot stingri aizliegtu un par tā lietošanu pat piemērotu administratīvus sodus. Pensionāri tās varētu saņemts pašvaldībās, bet tam tiešām ir jābūt pilnīgi caurspīdīgam pasākumam, lai neatkārtotu sejas masku afēru - maskas iepērk priekš trūcīgiem par vairākiem eiro, kad medicīnisko masku veikalā var nopirkt par 25 centiem.

Otrs pamatprincips ir, ka pozitīvi kādu problēmu risināt nav iespējams ar nelikumībām/pārkāpjot vai nelikumību legalizējot. Šis attiecas uz covid sertifikātiem. Tādēļ arī to darbība ir jāaptur un pilnībā jālikvidē, lai nelikumību kādā citādākā gadījumā neatkārtotu - paliek informācija par faktu, lai par žīžas sekām upuri varētu sūdzēt tiesā visus Latvijas vadošos covid afēristus, bet qr kods - "lopu pase" tiktu iznīcināta pilnībā.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA

To, ka covid nav, tā ir afēra, pastāsti mirušo radiniekiem.

13.feb 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde DŽA

Pastāsti Mārtiņam Rītiņam ari

13.feb 2022 Atbildēt
Andis atbilde DŽA

Jums vispirms vajadzētu tikt skaidrībā, kas ir cēloņi un kas ir sekas. Es tā kā nerakstīju, ka nav covid ;) un pats nule kā izslimoju jauno pārveidojumu - lēkājoša temperatūra līdz 38`, neliels krekšķis un kā sasists gaļas gabals viena ciska. Tieši tā mani visvairāk baidīja, jo tika jau reklamēts, ka tas ir uz palikšanu pat vairākus mēnešus, tādēļ noteikti jāsazinās ar "lopu kautuvēm". Bet arī tās ir muļķības, jo ir vien palikusi "nātrene" un arī tā jau izzūd (jā, izmantoju spirta kompreses) . Var pat teikt, ka jauno pārveidojumu izslimoju pēc smagā scenārija - nevis divas trīs dienas, bet veselu nedēļu un vēl pat tās radītās sekas ir konstatējamas

Afēra ir, ka eksperimentālu žīžu uzdod par vakcīnu. Pie tās efektivitāte jau delta pārveidojumam bija "0" , bet to spiež laist vēl šodien. Efektivitāte pret pārveidojumu uz kura veidota vakcīna, tā ir ~90% (alfa 2020.gada pavasaris) ; pret nākošo pārveidojumu beta - 2020. rudens 60%; vēl nebija pat covid žīža sākta laist; 2021. gada pirmā puse - gamma pārveidojums un efektivitāte 20% ; 2021. gada rudens, delta pārveidojums un žīžas efektivitāte vien uz papīra un ar propagandu radītā placebo efektā.

Afēra ir šķelt sabiedrību pēc žīžas injicēšanas, izlaupīt un iznīcināt covid saslimšanas aizsegā Latviju.

Ja par mirušiem, tad pie tā bija jau sen jāstrādā kriminālistikas ekspertiem, kādēļ mirst cilvēki pat vairākas reizes vairāk kā kaimiņu valstīs, pēc statistikas datiem, no covid, kad pie pašreizējā omikrona pārveidojuma vispār nevienam nevajadzētu mirt, jo plaušas tas nebojā.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Es saku- tavas seksuālās fantāzijas pilnībā atbilst tava intelekta līmenim. Interesants piedāvājums- veseris pakaļā. Jauki būtu tevi satikt un parunāt par to.

13.feb 2022 Atbildēt
Andy Sku

Būtu dīvaini ja kāds ārsts vai farmas pārstāvis teiktu pretejo, vesals cilvēks ir viņu ienaidnieks un viņu lapklājības kapracis.

13.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Ja pīpmanis ievelk dūmu, izpūš caur sejas masku un dūmi ir redzami, tad ieteiktu dakterienei masku uzlikt tur, kur ieliknīšus liek(vienalga, ar, vai bez spārniņiem). Ja netic, lai salīdzina dūmu daļiņu izmēru ar vīrusu!

13.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

Jā,balstvakcīna pasargā/.Mārtiņš Rītiņš to darija un pūst zem zemes

13.feb 2022 Atbildēt
Malda Freiberga

Tagad nepalīdz ne maskas, ne vakcīnas, ja paskatās, ka ar vakcīnām ir vairāk saslimušo. Tikko tak slavenais Šefpavārs Mārtiņš Ritiņš nomira ar savu balstvakcīnu, cerot uz daudzu stāstīto, ka balstvakcīna nu pasargās no smagas saslimšanas. Visu cieņu Mārtiņam, bet ir pierādījums Valdībai un daudziem mediķiem, ka notiek tikai iepirkto Vakcīnu izgrūšana, ne kāda loģiska domāšana te nav.

13.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Mārtiņam gan bija jau vesela buķete slimību iekrāts,ar ārstēšanos arī pēdējos divus gadus droši vien ne īpaši veicās, jo daudzi slimnieki taču netika pie vajadzīgajiem ārstiem. Slimnīcas jau bez visa COVIDa ir īstākais infekciju apmaiņas punkts, ej nu tādā vietā riskēt, bija trīs slimības, gulies slimnīcā, bet pienāk COVIDs iesper pa pakaļu un tu jau esi bedrē. Tu to gribētu?Es gan ieteiktu visiem drosmīgajiem nekādā gadījumā nevakcinēties, izbaudiet COVID priekus no visas sirds, pa pilnam, ar visām sekām, bez kurām nu nekādi neiztikt. Ja jau pēc COVIDa noliedzēju domām katrs otrais pēc vakcīnas mēnešiem ilgi ar blaknēm mokās, bet vakcīnā ir labākajā gadījumā simtā daļa no nedzīva vīrusa, tad kāpēc galīgi nekādas sekas nebūs no dzīva vīrusa/ No vakcīnas mirst kās mušas, no vīrusa nu galīgi nekādu seku! Kā tas kopā iet, kur te loģika

19.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

atceļot maskas zaudē peļņu.Pļutaks izpļāpājās ,ka Jūdasa graši par kuriem SS baltsvārči ir gatavi noindēt jebkuru neatkarīgi no vecuma un veselības stāvokļa un tie ir 12 euro par katru dūrienu.Rēķinām 12 x3 =36 euro ir jūdasa graši un tik nopelnija šitie fašisti noindējot Mārtiņu Rītiņu.Viņa dzīve =36 eiro !!!! Rēķinat mākat cik nopelna piem mana ciemata ģimenes ārsts ??? Ciematā dzīvo 2000 cilvēku un 36 X 2000 ir 72 000 euro ,bet klāt jāskaita kovida piemaksa 2500 euro katru mēnesi ..2500 x 12= 30 000 euro.Kopā 72 000 euro +30 000 euro iznāk ,ja pierunās katru durties tad nopelnīs 102 000 euro + pamatalga.Tāpēc jau trako kā velni ellē !!

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Kamdēļ tev šķiet, ka velni Ellee trako?

Es teiktu to, ka viņiem tur ir visai komfortabli, dzīvo tik nost un nesūdzas.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Bet tu, kovidfan, gan rausties kā puņķis uz drāts:)

Covid- tā ir tava elle, vēl + slēptais homoseksuālisms... trakas lietas ar tevi.

13.feb 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde DŽA

drinkens niku nomainijis/pederasu seksa smaku jūtu jo sūdi smird

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Dzintis

Par seskiem sliktu neteikšu, nav iemesla. Bet tu, Dzintar, esi homoseksuālists, tātad, ja pieliec bikses, tad, loģiski- smird pēc pederasta sūdiem. Taviem, Dzintar :)

13.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Kas uzskata par vajadzīgu, lai pat gulēt iet maskā.

13.feb 2022 Atbildēt
Juris Polunins

Tā stulbā kravale var atzīties cik iespaidīgi graujošu efektu uz veselību atstāj masku nēsāšana?

13.feb 2022 Atbildēt
Balts Baltu Balts

Noziedznieku TV, kā pirms 100 gadiem...

raystar.capital/arkartas-situacija-latvija/

13.feb 2022 Atbildēt
JurisVainags

Bļāviens - ko var nesaprast, ka tie visi ierobežojumi ne sūda nepalīdz, ja jau tāpat tagad ar viņiem cipari iet uz augšu - ko tie ārsti var dirst! :D:D Bail pazaudēt prēmijas par kovida laiku? :D :D

13.feb 2022 Atbildēt
Aivars Andersons

Ilgsoši valkājot saņurcītās un sasmakušās maskas , tiek bojātas plaušas, un ne tikai plaušas, arī asinsriti. Agrāk ārsti gripas sezonas laikā aicināja āra ejot nekādā gadījumā neaizsegt seju ar šali vai lakatu, tā var iedzīvoties plaušu karsonī. Šobrīd slimnīcās nonāk arvien vairāk sasirgušo ar bojātām plaušām. tā ziņo ārsti. Vajag saprast, ka masku nemitīga valkāšana bojā plaušas ,tajā pašā laikā nepasargā no vīrusa.Patiesība ir redzama praksē.

14.feb 2022 Atbildēt
Rasma Draška

Tiešām dīvaini, ka ārste nav pamanījusi, ka mediķi ar uzpurņiem saslimst tik daudz, ka nav kas strādā. Skolās tas pats - uzpurnis kā iespēja inficēties.

Bet protams, ka mediķi pieprasīs saglabāt ārkārtas situāciju līdz vēlam pavasarim vai labāk mūžīgi, jo piemaksas tik patīkami silda kabatas.

Tagad jau lielo vax centru, kurus aizvēra, mediķi raud gaužas asaras par ieņēmumu zudumu.

15.feb 2022 Atbildēt

Komentēt