Komentāri: Ģimenes ārste atklāj, kas jādara, kad ar omikronu slimo mājās

īpaši stulbs

Pa visu pandēmijas laiku nevienu masku neesmu nopircis. Ģimenes ārsts vienu par velti iedeva. Tagad jau pavisam nobružāta un netīra palikusi, bet savas funkcijas vēl pilda ideāli, gaisu caur laiž pietiekamā apjomā.

5.feb 2022 Atbildēt
Perle

pieļauju, ka arī ar Tavām apakšbiksem ir līdzīgi...

5.feb 2022 Atbildēt
Pēteris Višņevskis

Nu Tu esi pilnīgs cirvis...Skatos Tavus komentārus ...žēl man Tevis...

5.feb 2022 Atbildēt
Vilnis Birkāns atbilde Perle

Labs...

5.feb 2022 Atbildēt
Arvīds atbilde Perle

Vārds vietā!

5.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Perle

Pieļauju, ka Jūs ik pēc divām stundām mainat masku, ja ne, tad esat sodāma - antisociāla persona, kuru nekavējoties ir jāizolē. 😇

6.feb 2022 Atbildēt
Sandra Auzina

Trustees arī divus gadus nemainiji?

6.feb 2022 Atbildēt
Ilze

Labāk būtu pastāstījuši, ko darīt ar vakcīnu blaknēm, kas izraisījuši veselības traucējumus, kas nepāriet jau mēnešiem ilgi (sirds ritma traucējumi, piemēram, menstruālā cikla traucējumi).

5.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Priekš tevis jau solīja kompensācijas, bet kāpēc tevi neinteresē , ko darīt tiem, kuriem ir smagas ilgstošas sekas pēc neesošā COVIDa. Vai tu nosmokot mirušajiem paspēji pajautāt, Gandrīz vai žēl, ka tu neesi starp nosmakušajiem, bet vēl jau ir cerības, ka paspēsi izbaudīt COVID PRIEKUS.

5.feb 2022 Atbildēt
Ilze atbilde Rolands

Ar omikronu nosmakt nav iespējams, tas vispār neskar plaušas un pneimoniju izraisa vien atsevišķos retos gadījumos, pamatā veciem gulošiem cilvēkiem, kam pneimonijas rodas pat bez vīrusiem un baktērijām, vienkārši no gulēšanas un asinsrites traucējumiem. Toties no boostera, uz ko mūs spiež iet, gan var atrauties ij reanimācijā ar plaušu trombiem, ij kapos non;akt, ja tos trombus laikus nepamana. Par "sīkumiem" kā sirds ritma traucējumi, menstruālie traucējumi, tirpšana, nepārejošas galvassāpes, automīnas nieru problēmas es neizteikšos. Cilvēkiem, kam tā noticis, ir nereāli sagaidīt kādu normālu palīdzību, nav pat zaļā koridora tiem, kas cieš no vakcīnu blaknēm, pašam jākuļas pa Latvijas medicīnas muklāju un jāmaksā fantastiskas summas par izmeklējumiem un vizītēm pie maksas speciālistiem (jo bez maksas rinda uz nākamo gadu). Man pazīstama kundze, kurai pēc vakcīnas sākās mokoša tirpšana (kas nav pārgājusi kopš jūnija) par izmeklējumiem, vizītēm pie speciālistiem, gandrīz nedēļu slimnīcā (kur tā arī neko nepateica un nesaprata) un zālēm ir samaksājusi jau gandrīz 1000 eiro.

5.feb 2022 Atbildēt
Ivars atbilde Rolands

Mana bērnu māte šķīrās no šīs saules pēc otrā dūriena,manu kaimiņu paralizēja pēc bustera,es pats pēc pirmās{un pēdējās}lietoju sirds zāles jo sākās problēmas.Tu Roland nevienu nepotētu mironi neesi redzējis,ja nu vecuma grupās 80-89 un 90-99.Dur sev cik lien tās nāves injekcijas,tikai Dieva dēļ neaicini to darīt citiem.Savādāk būsi līdzvainīgs Kara,pļūtupa covidmafijas slepkavībām.

5.feb 2022 Atbildēt
Jans Meķis atbilde Ivars

Ivar, tev nevis sirds zāles būtu jālieto, bet zāles pret caureju, jo varens d..sējs esi. :)))

5.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Tu biji un redzēji, kā cilvēki ar hroniskām slimībām cieš un smok? Pareizi Čakša teica, ka mirst nevis no tavas piesauktās sērgas, bet ar hroniskām kaitēm, kuras ir ielaistas. Tu, kā pianists, gatavs pat ar seksu nodarboties maskā.

6.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kas jadara? Jamiiz spilvena ka mizalam

5.feb 2022 Atbildēt
Vērotājs

Koozlova, tu esi īsta Kozlova. Jau pirms paša omikrona uzliesmojuma LV vajadzēja sazināties ar DAR (ZAF) un AK (UK) mediķiem uzzināt par slimības gaitu, uzzināt ārstēšanas protokolu, pielietotos medikamentus un ar masu informācijas līdzekļu palīdzību – rajona avīzes, TV raidījumi, interneta ziņu portālu palīdzību iedzīvotājiem sniegt konsultāciju par viņu rīcību saslimstot. Tagad šī tā saucamā ārste, kad pandēmija LV varbūt jau sasniegusi maksimumu, ģimenes ārste atklāj, kas jādara, kad ar omikronu slimo mājās. Tas jau bija jāizdara pagājušā gada beigās.

5.feb 2022 Atbildēt
Vērotājs

Dēļ šīs nezināšanas nomira mūsu kaimiņš Vitolds, vieglas smiltis viņam, ja būtu informācija, tad arī cilvēki zinātu kā jārīkojas un kam jāpievērš vērība.

5.feb 2022 Atbildēt
Līga Ligucis

Un pēc tādiem ieteikumiem brīnamies , ka mums tik daudz mirušo! Pacienti ir jāārstē klātienē, jāpaklausās , jānodot asinsanalīzes, vai nav jau iekaisums, ja vajag jānozīmē plaušu rengens. Vismaz pie pneimonijas tā agrāk darija. A kas notiek pie mums, cilvēki paši sevi, vot ar šādu dakteru ieteikumiem, sevi noved līdz nāvei. Vēl intervijā viņa teica, ka pa telefonu visu uzreidz zin, kas viņas pacientam kaiš, kāda gaišreģe. Nevar lietot antibiotikas pašam? A kā tad viņa zin, kad tās jālieto, ja nenozīmē asinsanalīzes, neklausās plaušas? Pacientu nav pat redzējusi.

8.feb 2022 Atbildēt

Komentēt