Komentāri: Ārsts kliedē populārus mītus par imunitāti

Rolands

Vispār jau Mjasņikovs izklāstija parastas ābeces patiesības, ko vajadzētu zināt daudzmaz saprātīgiem cilvēkiem, bet nelaime ir tā, ka mums ir pārāk daudz dīvāna akadēmiķu medicīnas jomā. Bezjēdzīgi mācīt tumsoņas, ļaujiet mirt gribētājiem nomirt bez medicīniskās palīdzības, palaidiet visu pašplūsmā un pēc dažiem mēnešiem viss sakārtosies!

20.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Es atkal jaunībā ilgi pirms iestājos komjaunatnē domāju, ka imunitāte ir kaut kas ar seksu saistīts.

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

varētu beidzot sākt kliedēt mītus pat fakcīnas efektivitāti.Mārtiņš Rītiņš,ja izdzīvos ari varēs pastāstīt daudz ko par šo tēmu.Varbūt laiks beigt melot

20.jan 2022 Atbildēt
Mareks Brīvdomātājs Zavodnojs

Par imunitāti visu pareizi pateica,bet Navaļnijam,savukārt,teica,ja mēs gribētu,tu būtu nosprādzis pirmajā dienā slimnīcā.Man liekas jums vienalga,ko saukt par ekspertu. :)

20.jan 2022 Atbildēt
Gatis Grenovskis

Kādreiz dabā izdzīvoja stiprākie ,veselākie,gudrākie un tad....un tad parādījās ārsti,šarlotāni,zinātnieki.Un te nu mēs esam😂😂😂Imunitāte viņam nav svarīga🤔

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

aizmirsi piebilst vēl burvju vārdiņu ...antivielas.Kā narkomānam geričš

21.jan 2022 Atbildēt
Raivis Skudra

Kurš var iztulkot man šo latviesu valodā? ''Turklāt dakteris komentēja arī mītu - jo ssmagāka ir pacienta saaukstēšanās, jo vājāka ir imūnsistēma. Pēc ārsta teiktā, patiesībā imūndeficīta sindroms un vairākas hroniskas slimības ietekmē imūnsistēmas pasliktināšanos.Piemēram, hroniska nieru mazspēja, diabēts un dažas citas slimības. Turklāt grūtniecības laikā imunitāte var pasliktināties, viņš piebilda.'' Ko jaunu ar šo gribēja pateikt? Kāds mīts tika apgāzts? Kurš šo vēl nezināja? Pēdējā rindkopa apliecina, ka vakcīna nestiprina imunitāti- nav taču ''spēcīga instrumenta'' ar ko atjaunot imunitāti. Vakcīna iepazīstina imūnsistēmu ar vīrusiem un baktērijām. To pašu, pēc Mjasņikova, dara arī saaukstēšanās. Kam tad vajadzīga vakcīna, turklāt ar nezināmiem blakusefektiem?

21.jan 2022 Atbildēt
Aivars Bērziņš Aivars Bērziņš

Dakteris ir pi- pis!

21.jan 2022 Atbildēt

Komentēt