Komentāri: RSU pētnieks: iedzīvotājiem steigšus jāpārstāj lietot auduma sejas maskas

īpaši stulbs

Tas nozīmē, ka ar respiratoriem arī nevakcinētie tiks lielveikalos? Ja tā, tad es ar mieru pat gāzmasku uzvilkt.

15.jan 2022 Atbildēt
Edmunds Smelters

Ielien atpakal prezervativa un staiga,kur gribi....

15.jan 2022 Atbildēt
Tedis atbilde Edmunds Smelters

Vēl karnevālā par pipeli var nomaskēties,ko ne?

15.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Tedis

varot zalupu uzvilkt galvā,tas ir vēl efektīvāk

15.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Problēma ir tā, ka šīs medicīniskās maskas un respiratori tagad ir ļoti sliktas kvalitātes, viņi ļoti ātri plūksnā, kairina elpceļus un rada ādas un lūpu iekaisumus. Man mājās ir medicīniskās maskas, ko darbā dalīja 2020. gada pavasarī. Un ir nesen izdalītas vai nopirktas. Vizuāli viņas ne ar ko neatšķiras, bet tagad apritē esošās ilgāk par dažām stundām lietot nav iespējams, pilns deguns, pilna mute ar sintētiskām plūksnām, kas dalās nost no šie brāķa izstrādājumiem, kuru kvalitāti, izcelsmi un atbilstību prasībām neviens nepārbauda.

Es maksimāli joprojām lietoju un lietošu auduma masku. Kur neļauj ar auduma masku, lieku auduma masku pie sejas, pāri tai skata pē medicīnisko. Vismaz auduma maska aiztur plūksnas, tās nenonāk elpceļos, nekairina ādu. Galu galā mēs pat nezinām, no kādiem plastmasas atkritumiem tās maskas ražo un ko mēs ieelpojam bronhos un plaušās.

15.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Man ir viena tumša auduma zīda maska. Kad uzvelku tai pāri medicīnisko vai FFP respiratoru, tās ir šausmas, kas parādās uz zīda maskas un būtu nonācis bronhos un tālāk arī plaušās, ja es vilktu pa tiešo medicīnisko vai FFP! FFP respiratori plūksnā pat vairāk kā zilbaltās medicīniskās maskas.

Līdz ar to es iesaku - nemetiet ārā auduma maskas, velciet tās un pāri tām tās sintētiskās plūksnājošās šausmas. Tā jūs pasargāsiet savus elpceļus no nezināma sastāva sintētiskām šķiedrām, kas elpošanas traktam pavisam noteikti par labu nenāk.

15.jan 2022 Atbildēt
Lietussargs

es tā arī daru, pa virsu velku medicīnisko, apakšā auduma, ko mazgāju, medicīnisko velku atkārtoti, kamēr paliek nonēsāta. Netaisos naudu tērēt par maskām.

15.jan 2022 Atbildēt
acdfe

idiotu bars,nākošās būs jāpērk armijas gāzmaskas

15.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Lasiju,ka būs jāpērk akvalangi un būs visiem jāelpo no gaisa balona.Balonus varēs nopirkt SIA Karotājs & Pļūtaks $

15.jan 2022 Atbildēt
Courtney Glove atbilde Dzintis

=)))))

15.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

Lai Kariņš ar Pavļutu atmaksā manus nelietderīgos izdevumus par auduma sejas maskām. Atceros kā pēc viņu rīkojuma mani nelaida poliklīnikā un bija jānopērk zilā sejas maska.Tagad izrādās ka tā nebija derīga un nevienu nepasargāja. Bet prasība bija, bija arī izdevumi.

16.jan 2022 Atbildēt
Anna Wind

RSU pētnieki, iesaku lietot tikai pašu šūtas auduma maskas.Es tikai tādas lietoju un rezultātā līdz šim nav izdevies saslimt ar kovidu.

15.jan 2022 Atbildēt
janis

Tas nu gan ir stulbs paziņojums!

Kas notiek Latvijā!

15.jan 2022 Atbildēt
Rolands

Bet kāpēc tik ilgi bija jāgaida šis atzinums? Vēl krietni ilgi pirms daktera Apiņa teikto par drāšu sētas spējām aizsargāt no mušām, es izteicu savus secinājumus(tas bija tūlīt pēc aicinājuma lietot auduma sejas maskas). Iesaku pārbaudi veikt smēķētājiem, ja izelpas dūmus var saskatīt elpojot caur masku, tad vīrusam visi vārti vaļā!

15.jan 2022 Atbildēt
DNR

Sist krustā kropli

15.jan 2022 Atbildēt
Jozefs

KAS TAD NOTIKĀS, KA RESPIRATORI JĀNĒSĀ BŪS, JA TAS SEN ZINĀMS, KA TĀ AIZSARGFUKCIJA AUGSTĀKA PAR MED.MASKĀM, ...TAS VISS IR VALSTS DOKUMENTOS RAKSTĪTS, UTT., TIKAI NEZ KAPĒC TAS NETIKA DARĪTS UN IEVIEST. LĪDZ AR TO VAR UZSKATĪT KA ATBILDĪGIE AR PROSTU MASKU IEVIEŠANU IR APDRAUDĒJUŠI SABIEDRĪBU INFICĒŠANAS RISKIEM .. KAD SODĪS

16.jan 2022 Atbildēt
Gunars Stepins

mudaku masa......cik daudz saradās "pētnieku" un "ekspertu"

16.jan 2022 Atbildēt

Komentēt