Komentāri: Ērglis norāda, uz ko būtisku par nāves gadījumiem ar Covid-19

Dzintis

ērgli pakārs pie brīvibas pieminekļa kopā ar pļūtaku,peisaku,karotāju un dumpi.Ceru nodzīvot līdz tam brīdim

8.jan 2022 Atbildēt
Leons

Gudra cilvēka gudri padomi. Iebislst var tikai cilvēki bez sirdsapziņas. Manā sapratnē atkarīgie.Tie gatavi devas (azartspēles, alkohols,narkotikas u.c.) pārdot pat savu māti.

8.jan 2022 Atbildēt
badžoo

Tagad jau daudzi potes dēļ pārdod visu, pat sirdapziņu.....

8.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Beigts waxseris = labs waxseris

8.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tuksha muldeeshana ar propogandu,ka tik iedurt!!!!!

8.jan 2022 Atbildēt
badžoo

nu bet kur to iepirkto pošu lērumu lai liek, tikai kādam iedurt.

8.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde badžoo

Godiigi,buutu labi,kaa dienvidaafrikaa,kuraa 1 miljons vakciinu bija izniicinaatas!

8.jan 2022 Atbildēt
Artis Lankss

Un pēc 4-5-7-9 ? Pie kājas, ka omikronam šīs vakcīnas po--j.

8.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

LONDON (AP) — U.K. government advisers have recommended against giving a fourth dose of the COVID-19 vaccine to nursing home residents and people over 80 because the data show that a third shot offers lasting protection against admission to the hospital.

For people over 65, protection against hospitalization remains at about 90% three months after the third dose, according to data compiled by the U.K. Health Security Agency.

8.jan 2022 Atbildēt
Sandra Harmonija

zinātnieks ,neteikšu kurš jau no paša sākuma pateica,ja vakcinēsies cilvēki gados ar hroniskām saslimšanām - būs letāls iznākums, tāpat nedrīkst vakcinēties diabētiķi un ar sirds vaskulārām saslimšanām . Tad ,kad pēc vakcīnas izveidojas miokardīts - tad steidz dod asins šķidrinātājus, mildronātu. Kardiologi pat nesteidz palīdzēt,jo pārkārsuši .

9.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

ļoti labi es ari atceros,ka teica,ka vecākus par 64 gadi un tiem kuriem hroniskas kaites nedrīkst,bet tagad tieši viņiem iesaka durt 3 indes devu.Tikai galīgi plānprātīgs neko nesaprot

9.jan 2022 Atbildēt
Sandra Auzina atbilde Dzintis

Jo slimie un vecie nevienam nav vajadzigi, tikai lieki pensijas jāmaksā

9.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Sandra Auzina

pilnīgi pareizi.Skatijos ,ka dur pat gulošajiem 90 gadīgajiem,dzīvi pūst no izgulējumiem bogodeļņās ,āda dzeltena,bet viņu no kovida glābj.Kurš tam pie pilna prāta tic ???

9.jan 2022 Atbildēt
Anita Biseniece

dažiem īsa atmiņa. Kad špric špric parādījās, tad ziņoja, ka špric drīkstēs tikai veselus cilvēkus, bet netos ar hroniskām vainām, jo tiem var būt problēmas. Nu viss pianistu vadībā pagriezts pilnīgi otrādi. Paklausieties tak interviju ar latviešu mediķi, kura tiešā tekstā pasaka- šī špric ir viela, kas pret izmainījušos paveidu sen vairs nepalīdz!!! Tad uz ko skrienat, ko laižat savā organismā? Labāk tad citronu sulu, tur C vitamīns vismaz!!! Un vācu infektologs tieši pasaka- bērnu špricināšana ir NOZIEGUMS!!!!!!!!!

9.jan 2022 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Par 90 + gadnieku mirstību viss ir it kā skaidrs. Kāds var paskaidrot, kāpēc dinamikā tomēr pieaug vakcinēto stacionāros nonākošo un vakcinēto inficēto skaits, it īpaši tad, kad parādījās OMICRON. Vēl nevaru izprast, kāpēc Rumānija, kurā izvakcinēti zem 30% no visiem jau labu laiku ES "zaļajā" sarakstā, bet Dānijā, Portugālē un citās "labi izvakcinētās" valstīs, kumulatīvā incidence nu jau tuvojas 3.000.

9.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

speciāla indēšana un nekas cits

9.jan 2022 Atbildēt
Ausma Čīma

Tevi,Dzimtu, pakārs kopā ar viņu, kā tik bezkaunīgi raksti!

10.jan 2022 Atbildēt
Lilija Paegle

""Faktiski vīruss ir kā palaidējmehānisms, tāpat kā gripa, un diemžēl vairāk skar tos cilvēkus, kuriem ir hroniskas saslimšanas," pauž ārsts." Un pote nav kā palaidmehānisms? Sevišķi jauniešiem pie sirdskaitēm,kādas pirms tam nav bijušas.

10.jan 2022 Atbildēt

Komentēt