Komentāri: Ne tikai Covid-19; pret ko vēl mudina vakcinēties Latvijas iedzīvotājus?

Dzintis

Redz ,pat par gripu nu sāk muldēt.Es ari uzskatu,ka jāpotējas pret visu sākot pret iesnām,kovidu-19,omikronu -21,Indijas paveidu,Delta paveidu,Ugandas paveidu un ari pret kombikorm-21,popkorn-21 ,kā ari pret trakumsērgu un poti pret cilvēku plānprātību.Jaunākie pfizer pētijumi atklāj ,ka potēt var tik daudz ,kamēr asins vietā cirkulē brīnumdzira vakcīnu kokteilis.Jaunākie pētijumi ari apstiprina ,ka spricēt to visu var vienlaicīgi.Katram apzinīgajam pilsonim tiks izmaksāta '' Darvina prēmija'' naudas veidā.!

14.dec 2021 Atbildēt
Andris Baumanis

Re, prieks redzēt kārtējo jauno zinātnieku un ārstniecības speciālistu! Izrādās, ka katram covid paveidam pat ir sava pote! :) Diemžēl reālā īstenība ir tāda, ka covid sākumā bija spēcīgāks par gripu, taču tagad atkal sākam atgriezties sākuma stāvoklī. Gripa izrādās tiešām tā ņēma un neizzuda, kā daudzi fantazēja pirms 2 gadiem. Un tiešam simtiem cilvēku mirst no covid, un tiešam 75% no slimnīcās blabjamajiem cilvēkiem ar c19 nav potēti.

14.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Andris Baumanis

Tepat TR pirms laika bij raksts ,ka slimnīcās guļ 1300 kovidslimo un no tiem 400 ir fakcinētie.kurš man tagad pierādīt var ,ka tās vispār ir fakcīnas ?? Rezultāts nulle,tikai imunitāte sapista

14.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Andris Baumanis

tu pats atzīsti,ka 25 % kovidslimo slimnīcās ir vakcinēti un ar to pats atzīsti,ka esi safakcinēts ,nozombēts muļķis.

19.dec 2021 Atbildēt
Anna Zālīte

Nu redz kā, visi Covid ierobežojumi ar maskām, distancēm, nedrūzmēšanos ir paglābusi mūs no pārējiem vīrusiem, arī gribas. Bet arvien vairāk apkārt slimo, un ne ar Covid, jo testi negatīvi. Ziemas periods jau tāds viltīgs ir, ka baciļi klejo apkārt, bet imunitāte pasliktinās.

14.dec 2021 Atbildēt
Andris Baumanis

Gripa bīstama ir cilvēkiem ar sirds un asinsvadu slimībām, senioriem, maziem bērniem un grūtniecēm. Šis uzsvars pietrūkst. Lasot ziņu portālo komentārus, tomēr šķiet, ka tas ir jāatgādina katru dienu 10 reizes. Pretējā gadījumā pekstiņu stāstītāji par varas nodošanu "tautai" un tamlīdzīgi pērņem informācijas telpu...

14.dec 2021 Atbildēt
Līvija Bukovska

Tādi cilvēki vairāk par virsrakstu un pirmo teikumu nav spējīgi izlasīt tālāk, pēc tam tikai bliež savas fantāzijas un murgus komentāros.

14.dec 2021 Atbildēt
Alina Marija Berneva

Tas, ka pasauli pārņēmis kovids nenozīmē, ka citu vīrusu un slimību vairs nav. Gripa ir tikpat bīstama, īpaši cilvēkiem ar novājinātu imunitāti - riska grupā esošajiem, vecāka gada gājuma cilvēkiem utt. Saudzēsim sevi, rīkosimies laicīgi, lai vēlāk jau nebūtu par vēlu. Pati pret gripu potējos katru gadu, lai zinu, ka esmu darījusi visu, lai mazinātu iespēju saskrties ar slimības smagajām blaknēm.

14.dec 2021 Atbildēt
Ivars

Cik šogad maksā gripas pote un kur to var dabūt? Parasti jau mediķi ir pirmie, kas pie tās tiek un tikai pēc tam pārējie.

14.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Kā parasti, sākot no 20 eiro. Un efektivitāte ir zema (ap 30%), ļoti bieži neizdodas prognozēt pat nevienu no paveidiem, kas reāli cirkulē.

14.dec 2021 Atbildēt
Solveiga Kauce

Man ir 63 gadi un es gripas poti dabūju bez maksas

14.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Solveiga Kauce

mans bijušais sabutiļņiks Andris reiz papriecājās ar skastuli no Ošāniem un bez maksas norāva (dabuja) triperi,bet ar to viņš nelielijās.

20.dec 2021 Atbildēt
Alla Pedčenko

Gripas vīruss ir tik pat bīstams kā kovids ar visiem saviem paveidiem un arī ļoti līpīgs un agresīvs.

14.dec 2021 Atbildēt
Eva Zvirgzdiņa

Esmu slimojusi gripu un nekad dzīvē vairs negribu to atkārtot, tāpat kā nevēlos nekad piedzīvot covid sekas, tieši tāpēc esmu savakcinējusies pret abiem vīrusiem

14.dec 2021 Atbildēt
Анита Кристи

Gripa var būt īpaši aktīva pēc neaktīvas sezonām, tāpēc gripas uzliesmojuma risks šogad ir augsts, un šo risku vēl vairāk pastiprina COVID - 19 faktors.

14.dec 2021 Atbildēt
Sintija Lēvalde

Kad parādījās kovids viss mainījās ! Šis vīruss ir ļoti agresīvs, lipīgs un neatkāpjas ne pa kam ! Reti kurš kovida uzliesmojuma laikā slimoja ar parasto gripu. Ko var zināt kāds tas būs , kad atgriezīsies . Labāk sevi no tā pasargāt, vakcinējoties

14.dec 2021 Atbildēt
Виолета Ателоив

Gripas sezona šogad varētu būt trakāka nekā iepriekš, turklāt var saņemt gripas un covid vakcīnu vienlaicīgi.

14.dec 2021 Atbildēt
Артур Пуг

Lai nelasīt daudz kopsavilkums : Lai gan Latvijā joprojām ir pietiekami augsta saslimstība ar Covid-19, infektologi ar bažām gaida arī gripas sezonu, kas daudzviet Eiropā jau ir sākusies. Gripa īpaši bīstama ir cilvēkiem ar sirds un asinsvadu slimībām, kā arī senioriem, maziem bērniem un grūtniecēm. Tāpēc infektologi aicina negaidīt epidēmijas sākumu un vakcinēties! Var arī ńemt cērā, ka abas vakcīnas ir atłauts sańemt vienlaicīgi )

14.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nu kaa tad bez jums,apmaksaatiem propogandistiem-viens aiz otra slavee visas potes!!!!!!!

14.dec 2021 Atbildēt
Lauris Biksāns

Covid ir redzamākais un neizprotamu iemeslu dēļ vienīgais par kuru diskutē tik aktīvi vakcinācijas ziņā, jebkuras vakcīnas ir ārstu apstiprinātas, kā gripas, tā covid, tapēc nav iemesls uztraukties.

15.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Es ar neuztraucos,bet dīvainas lietas notiek.Jēkabpilī pēc fakcīnas ievadīšanas nomira 36 gadus vecss vīrietis,Protams,ka viss ir parbaudīts !Aļļo ,pa kuru laiku tā pārbaude notika???

16.dec 2021 Atbildēt
Armins Argalis

Pret pastalniecismu un stulbumu....bet tā jau nebūs, diemžēl

21.dec 2021 Atbildēt
Armins Argalis

Ja naudas ir ,,tik daudz kā nekad...,, kādēļ nemaksāt katram līdz šim nevakcinetam ,teiksim 500€ un ticiet, būs tie maģiskie 70-80% pāris nedēļu laikā pilnīgi droši

21.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

maksā kaut miljonu un es sev to eksperimentālo suslu neduršu un daudzi būs ,kuri man piekritīs,bet ,ja tu vēlies to, tad lūdzi,zārkam taisni pietiks

21.dec 2021 Atbildēt

Komentēt