Komentāri: 3 zodiaka zīmes, kuras šogad paliks vienas

īpaši stulbs

Žēl man to lopiņu un dvīņu...

2.jan 2022 Atbildēt
Gilberts Mats

galīgi vieni nebūsim :) Ir vēl Maša Kulačkova.

2.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Eh, draugi mani jaukie, esmu dvīnis, bet mana sieviņa lauva, nu smuka lauvenīte. No Lietuvas gan mana lauvenīte nākusi. Nu nepaliksim mēs vieni, bet dzīvosim kā kaķis ar kaķi:)

Laimīgu Jauno gadu!

2.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Esmu dvīne un vientuļa nejūtos jau 25 gadus. Tas, ka dzīvojam dažādās valstīs tikai nostiprina saikni, nepaspējam viens otram uz nerviem spēlēt.

2.jan 2022 Atbildēt
Diduu

Dvīņi nekad nav vieni - tie tač' ir dvīņi!

2.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Taisnība.

2.jan 2022 Atbildēt
Jānis Rožkalns

Janvāris(latviski – ziemas mēnesis, lietuvieši vāl arvien nekautrējās no savas valodas un saka `sausis`) pārbaudīs jūsu iedomāto līdzsvara sajūtu uz tās stiprumu. Janvāris parādīs vai varat savu radošo ierosmi īstenot patiesā dzīvē, vai paliksiet tikai runu un pļāpu līmenī. Ņeļaujiet nelabvēlīgiem laika apstākļiem, ķermeniskām baudām atraut no radošo darbu īstenošanas. Un vēl atcerieties, ka mērķi var saniegt ne tikai ar tiešu spēku, bet arī parādot iekšēju lokanību un pa apkārtceļiem.

2022 gadā jauni, radoši darbi un mērķi būs vieglāk īstenojami kā citu gadu, īpaši, ja tie būs vērsti uz citu cilvēku labklājību. Galvenā uzmanība pret savējiem, ģimeni un savstarpējām attiecībām. Pieaug spēki ģimeniskumam un mājas pavarda kopšanai. Manīsies attiecības, vienas attiecības vairosies, stiprināsies, citas, neīstas un melīgas, atmirs. Tāpēc tiem, kuriem ir daudz nevajadzīgu un lieku attiecību, šis gads var būt attiecību jomā ar strīdiem, nepatīkamiem satraukumiem. Gads liks skatīties patiesībai acīs un dziļāk saprast, kas ir godīgums, kārtīgums un gaiša attieksme pret dzīvi. Ja to darīsiet, tad ir lielāka iespēja laimei un naudas ienākumiem.

2.jan 2022 Atbildēt

Komentēt