Komentāri: Latvijas ārste atklāj, ar ko jārēķinās tiem, kuri ir vakcinējušies ar "Johnson&Johnson"

Andris Briedis

Ja vajadzēs, vakcinēšos otreis, trešoreizi, .. desmito...

Tāpat kā tas ir n-tām citām vakcīnām, citām slimībām un vīrusiem, n-tos gadu desmitus. Nekas jauns. Nekas no "pelēkām slepenām valdībām". Tikai ikdienas rūpes par savu veselību.

11.okt 2021 Atbildēt
Laine

Tev tak ir jāārstējas

12.okt 2021 Atbildēt
Sanita Konoshonoka

Ikdienas rūpes nozīmē katru rītu un vakaru līdz mūža galam lietot labus kompleksos uztur bagātinātājus, tādus kā piemēram šie: www.oro.90.lv un citus tamlīdzīgus. Tad ar laiku ievērosi, ka slimo mazāk vai nemaz, ķermenis ātrāk atgūstas, kā arī lēnāk notiek novecošanās procesi. Lūk to var saukt par profilaksi, ne jau šīs vakcīnas, kuras uzskatāmas par palīglīdzekļi - līdzīgi kā spieķis, pie kā vecītis tik ļoti pierod, ka bez vairs paiet nav spējīgs, pat ja tehniski tomēr varētu...

13.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Laine

Brieža hobijs ir ārstēties.Galvu aizmirsa izārstēt gan

15.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Jāā, un ar šito mēslu es taisījos potēties. Kaut gan starpību starp tām potēm es neredzu nekādu.

11.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Bet tu debila neta mauka ar saviem debiliem neta komentiem un tavam debilas neta draugam dzintaram vairs neviena pote nepalidzes..

12.okt 2021 Atbildēt
Gena Genadijs atbilde Marcis

Spogulī paskaties lunahod. Turpini ēst pa to pašu caurumu pa kuru pļūtī un nelien internetā.

12.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Tāda pote, ka palīdzētu tev, vēl nav izgudrota. 🐐🐐🐐

12.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Mārci,tā ir taisnība,ka ,ja drāžas divi pederasti ,tad aktīvais pederasts turas pasīvajam ar rokām aiz kules? Nu tā kā jātnieks tur zirga grožus??????

13.okt 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Dzēsts lietotājs

Neplijies virsū mārcim,jātnieks tur grožus stingri, pasīvais mārcis nevar atbildēt.

13.okt 2021 Atbildēt
Lietussargs

Kāda starpība, tie kas ar Faizeru maijā vakcinējās, tiem vakcīnas aizsardzība arī iet uz beigām.

11.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

es kaut kad te jau zviedzu ka tiem jonsoniem būs otra pote,nenocietīsies.Ha,ha,ha !!!! Nu hohma un humors.Pieminat manus vārdus ,ka būs ari 3 !!! Pizdjec !!!!!Kovidfani ir īsti izmēģinājuma truši .!!! Te viens rakstija,ka lasijis 8 būšot.Man pat šaubu nav.

11.okt 2021 Atbildēt
Helmuts Andersons

bingo!!!

uzsēdināja uz adatas......

11.okt 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Nekas traks nebūs ,ja vajadzēs otro reizi!

11.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tev notekti nekas traks jau nebuus!!!! Traki varbuut tikai tiem cilveekiem,kuriem ir smadzenes!!!- un vinji speej analizeet,iedzilinaaties informaacijas paarbaudej!!!!

11.okt 2021 Atbildēt
Jānis Lietotājs atbilde Vitalij Nartish

Vitālij, traki var būt tikai tiem cilvēkiem kuriem ir smadzenes no sūdiem:)

12.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nekas traks ari ja 10 reizi nebūs.Ja vakcīna pēc 20 reizes tecēs pa ausīm ārā ,tad ari nekas traks,jo ausis var aizbāzt ar probķiem un atkal pieteikties uz papildus poti.

12.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Jānis Lietotājs

Jānis Lietotājs te es tev piekriitu-veel neviens nepeetija,kaada reakcija buus,ja ielaist vakciinu!!!!

15.okt 2021 Atbildēt
Kalamburs

Īstenus fanus tas tikai uzmundrina, jo šamie patiesi tic, ka tikai vakcīnas glābs pasauli. Kā gan savādāk, ja pašam gribas rīt miesnieka desas, tupēt pie telziņa un stumt sevī visādus sūdus, cerot, ka vakcīna dos mūžīgo dzīvi.

11.okt 2021 Atbildēt
Libertariertis

FIGŅA !! JA PĀRSLIMOJIS VAI C19 POZTĪÕĪVS BIJIS--TAD IR NECAURSITAMA IMUNIĀE--VAKCĪNA FORMĀLA- VAI PALDIES DIEVAM BEZ KOMPLIKACIJĀM-- JA NAV SLOMOTS BET VAKCINĒTS NOTIKS DABISKA REVAKCINĒŠANĀSS JA VĪRUSS TUVUMĀ CIRKULĒS--JA VĪRUSS NECIRKULĒS AD IMUNITĀTE NAV VAJADZĪGA-- MAZAK ALERĢIJU REIMAISMU UN VISADCAS CITAS HRONISKU SLIMĪBU HUIŅAS ---

12.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Esot arī vakcīna "Uncle Bens"...

13.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vēl ir misters Bīns, pēc tās varēs visu mūžu smaidīdams staigāt.

13.okt 2021 Atbildēt
Anna Viksne

Starptautiskās cilvēktiesības un Nirnbergas kodekss reglamentē, ka visa informācija par vakcīnas sastāvdaļām ir jābūt uzrādītai un deklarētai. Diemžēl Covid vakcīnu gadījumā vakcīnas sastāvdaļas nav pilnībā deklarētas. Šī ir kritiski svarīga un nepieciešama informācija, lai ikviens varētu pieņemt apzinātu lēmumu – piekrist medikamenta lietošanai. Tā kā nav pieejams pilns Covid “vakcīnu” sastāvdaļu saraksts, doktors Roberts Jangs (Dr. Robert Young) un viņa komanda veica pētījumus, lai identificētu konkrētās sastāvdaļas Pfizer, Moderna, AstraZeneca un Johnson & Johnson Covid injekcijās.

Dr Young ir bioķīmiķis, mikrobiologs un klīniskais uztura speciālists. Viņš un viņa zinātnieku komanda ir apstiprinājuši La Quinta Columna pētnieku atklāto – Covid eksperimentālās vakcīnas satur toksisku nanometālu saturu, kas ir magnēt-toksisks, citotoksisks un genotoksisks augiem, kukaiņiem, putniem, dzīvniekiem un cilvēkiem – visai dzīvība uz planētas. Pfizer “vakcīna” pat saturēja dzīvībai bīstamus parazītus. Kopumā “vakcīnas” sastāvdaļas – starp kurām ir grafēna oksīds un kuras var ietekmēt ārpus mums esošie starojuma avoti – mūsu ķermenī rada toksisku ķīmisku un starojošu zupu. Ikviens, kuram tiek veikta Covid eksperimentālā injekcija, nopietni apdraud savu dzīvību.

Dr. Young analizēja četru lielāko farmācijas uzņēmumu “vakcīnas”: Pfizer/BioNTech (“Pfizer”); Moderna/Lonza mRNS-1273 (“Moderna”); Vaxzevria by AstraZeneca (“AstraZeneca”); un Johnson & Johnson (“Janssen”).

Liposomu kapsīdas ir tauku lipīdu kapsulas. Mums tiek teikts, ka to mērķis ir apņemt mRNS, lai aizsargātu ģenētisko materiālu no sabrukšanas, pirms tas ir sasniedzis savu mērķi - mūsu ķermeņa šūnas. Visas četras Covid “vakcīnas” satur salīdzinoši augstu grafēna oksīda līmeni, bet gan Pfizer, gan Moderna liposomu kapsīdi ir 100% grafēna oksīds (pēc mRNS ekstrakcijas).

Grafēna oksīds ir citotoksisks, genotoksisks un magnētisks. Zemāk redzamais attēls parāda liposomu kapsīdu, kas satur grafēna oksīdu Pfizer “vakcīnā”. Liposoma piegādā grafēna oksīdu noteiktiem orgāniem, dziedzeriem un audiem – olnīcām un sēkliniekiem; galvas un kaulu smadzenēm, kā arī sirdij.

Iepriekš mēs jau rakstījām par Spāņu pētniekiem, kuri atraduši eksperimentālajās vakcīnās un maskās indīgu nanomateriālu.

16.okt 2021 Atbildēt

Komentēt