Komentāri: Latviešu astrologs neizpratnē par "antivakseru" loģiku

īpaši stulbs

Visi grib, lai es palieku agresīvāks..?

1.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Tu jau diez vai, bet izfakcinētais Josh, tam ir pierādījums,ka vakcinācija palielina agresiju. Tur pat Mārcis blakus nestāv.Man gribot, negribot nāksies to sūdu vakcinēt. Vienīgā iespēja pasūtīt dirst, tas ir uz ģimenes ārsta godaprātu.

1.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

pēdējā laikā ari TR pederasti paliek agresīvāki.Agrāk bij pasīvie un aktīvie pederasti,bet notiek mutācija ,un no tā radās tie saucamie agresīvie pederasti.

1.okt 2021 Atbildēt
guntisskerbergs@inbox.lv

Butu labak Benkis kadu laika prognoziti palaidis etera, varetu pazirgoties, vakseris perdosais

1.okt 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Baņķis skatās zvaigznēs un pareģo.Tas tik ir amats!

1.okt 2021 Atbildēt
Ingrida Vitolina

Bet no kosmiskā saprāta ļoti ļoti ļoti tālu...muļļājas matricā

1.okt 2021 Atbildēt
V.B.

Pseidozinātnes pārstāvis sašutis par loģiku?

1.okt 2021 Atbildēt
Veselais Saprāts

Izcili! 😄👍🏻

1.okt 2021 Atbildēt
Vija Rumpane

Murgi! Vakcinētie ir agresīvi un spiež pārējos dejot pēc viņu stabules. Vai zināt, kas ir vakcīnu sastāvā? Ak. nezināt? Nu tad nevajag pļāpāt?

1.okt 2021 Atbildēt
Aiva

Vai kundze palasa pretiekaisuma zālēm Ketanov blaknes!

3.okt 2021 Atbildēt
Jānis

Izskatās ka Baņķa kungs ar savu loģiku nav ticis galā. Mani paziņas, kuri ir loģiski vakcinējušies, atkal jau ir sasirguši ar COVID-19. Kur ir tā jūsu loģika?

1.okt 2021 Atbildēt
Kaspars Agita Sileniece Silenieks

''antivaxeris'' ir yaads subjekts, kas negrib vaxeeties, bet vakcinofiils ir taads subjekts, kuram patiik vakcineeties, pat neizlasiijusham pievienoto vakciinas aprakstu un neiedziljinoties taas komponentos/ingridientos, paraleeli lieloties, kaads vinsh ir ''varonis'' (patiesiibaa- subjekts bez kritiskaas domaashanas iespeejaam, kursh ir uzkjeeries uz maarketinga psihologjijas aakja.

1.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

kāpēc jālasa sastāvs? vakcinofili mīl vakcinēties un es uzskatu,ka šis prieks viņiem jāpiedāvā jebkurā daudzumā.

3.okt 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

Es redzu tikai to ka vakseri ir agresiivi... Kko neredzu rakstus kur tie kas nevakcinejas ta piesietos vakcinetiem. Mums citu valstu pieredze pie kaajas. Izdzivo stiprakais, tada ir musu logika!

2.okt 2021 Atbildēt
Lilija Paegle

Visu vienā maisā-antivaskseri, bet cik katram no viņiem dažādi iemesli (slimības, alerģijas, redzētā, dzirdētā pieredze, jā, arī internets visās pasaules valodās). Un visus vaino par to, ka saklausījušies nezin ko no nezinkurienes., bet jāklausās tikai viens, uzspiestais viedoklis. Tā vispārināt, nekam neder. Tā ir aprobežotība. Vakcinētie. Arī tie vadījušies tik pēc vienas mērauklas? Cits aiz pārliecības, ka tas ir vienīgais glābiņš. Cits ( šaubīgais, bet izeju neredzošais)dēļ tā, ka izmetīs no darba, cits dēļ "brīvībām" visur tikt. Cits/svārstīgais tiek pavilkts līdz. Un apsaukāt( tur daudz gudrības nevajag!)tos,kas nevakcinējas, sākot no valdības līdz visiem citiem,kas spējīgi diskutēt.

2.okt 2021 Atbildēt
Anna Jonikane

Pēc manām domām tas Benķis nekad nav izcēlies ar gudrību. Visu laiku raksta kaut kādus murgus, nezin vai pats saprot??????

2.okt 2021 Atbildēt

Komentēt