Viens lasis vai forele, tā, uz 1,5 kg priekš diviem cilvēkiem = 4 laša steiki pusdienās, diezgan daudz mazsālīta laša brokastīm (pat trijām dienām) un katls ar ļoti garšīgu laša zupu vēl trijām dienām.
Sanāk ap 7- 8€ četrām dienām diviem ēdājiem. Mūsdienās lētākā zivs, budžeta variants un pensionāru prieks.
Ēst lasi pāris reižu nedēļā tāpat ir drošāk nekā ēst vegānos pusfabrikātus vai pārstrādātus ogļhidrātus rekomendējamos daudzumos. Otrā gadījumā uz labu imunitāti vispār var necerēt.
Komentāri: Lasis ēdienkartē: kāpēc tas var būt bīstami?
Tad lai tie dabas aizsargi ļauj zvejot īstu lasi.
Nevajadzēs audzēt nebrīvē.
Tad kurā brīdī tā jūsu aizsardzība darbojas?
Viens lasis vai forele, tā, uz 1,5 kg priekš diviem cilvēkiem = 4 laša steiki pusdienās, diezgan daudz mazsālīta laša brokastīm (pat trijām dienām) un katls ar ļoti garšīgu laša zupu vēl trijām dienām.
Sanāk ap 7- 8€ četrām dienām diviem ēdājiem. Mūsdienās lētākā zivs, budžeta variants un pensionāru prieks.
Man gan laša zupiņa iet pie sirds, arī no steika neatsakos.
Kuram tad laša zupiņa negaršo:)
Svaigu reņģu piena zupa ir garšīgāka.
Ēst lasi pāris reižu nedēļā tāpat ir drošāk nekā ēst vegānos pusfabrikātus vai pārstrādātus ogļhidrātus rekomendējamos daudzumos. Otrā gadījumā uz labu imunitāti vispār var necerēt.
Heisā, tik tiešām veselīgāk ir biežāk lietot reņģes!
Komentēt