Komentāri: Lasis ēdienkartē: kāpēc tas var būt bīstami?

Ieva Nātiņa

Tad lai tie dabas aizsargi ļauj zvejot īstu lasi.

Nevajadzēs audzēt nebrīvē.

Tad kurā brīdī tā jūsu aizsardzība darbojas?

10.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Viens lasis vai forele, tā, uz 1,5 kg priekš diviem cilvēkiem = 4 laša steiki pusdienās, diezgan daudz mazsālīta laša brokastīm (pat trijām dienām) un katls ar ļoti garšīgu laša zupu vēl trijām dienām.

Sanāk ap 7- 8€ četrām dienām diviem ēdājiem. Mūsdienās lētākā zivs, budžeta variants un pensionāru prieks.

10.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Man gan laša zupiņa iet pie sirds, arī no steika neatsakos.

10.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Kuram tad laša zupiņa negaršo:)

11.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Svaigu reņģu piena zupa ir garšīgāka.

13.sep 2021 Atbildēt
Hose.lv

Ēst lasi pāris reižu nedēļā tāpat ir drošāk nekā ēst vegānos pusfabrikātus vai pārstrādātus ogļhidrātus rekomendējamos daudzumos. Otrā gadījumā uz labu imunitāti vispār var necerēt.

11.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Heisā, tik tiešām veselīgāk ir biežāk lietot reņģes!

12.sep 2021 Atbildēt

Komentēt