Viens lasis vai forele, tā, uz 1,5 kg priekš diviem cilvēkiem = 4 laša steiki pusdienās, diezgan daudz mazsālīta laša brokastīm (pat trijām dienām) un katls ar ļoti garšīgu laša zupu vēl trijām dienām.
Sanāk ap 7- 8€ četrām dienām diviem ēdājiem. Mūsdienās lētākā zivs, budžeta variants un pensionāru prieks.
Ēst lasi pāris reižu nedēļā tāpat ir drošāk nekā ēst vegānos pusfabrikātus vai pārstrādātus ogļhidrātus rekomendējamos daudzumos. Otrā gadījumā uz labu imunitāti vispār var necerēt.
Heisā, tik tiešām veselīgāk ir biežāk lietot reņģes!
Tad lai tie dabas aizsargi ļauj zvejot īstu lasi.
Nevajadzēs audzēt nebrīvē.
Tad kurā brīdī tā jūsu aizsardzība darbojas?