Ripiņās sagrieztus sīpolus applaucē ar vārošu ūdeni, patur kādu minūti, nokāš, apber ar šķipsnām cukura, sāls, uzlej etiķīti un tie ir ēšanai gatavi bez jebkādām tur kairināmībām. Forša uzkoda pie šašlika ar rīsiem un šņabīša.
Ir jābūt sevišķi lielam kretīnam,lai liekot rakstu,uzrakstītu kļūdaini..acīmredzot par žurnaļugu šodien var būt jebkurš muļķis..Ārste brīdina,KAD ....Nu tad KAD nedrīkst??Vasarā ap Līgo svētkiem!??
Ripiņās sagrieztus sīpolus applaucē ar vārošu ūdeni, patur kādu minūti, nokāš, apber ar šķipsnām cukura, sāls, uzlej etiķīti un tie ir ēšanai gatavi bez jebkādām tur kairināmībām. Forša uzkoda pie šašlika ar rīsiem un šņabīša.