Komentāri: Dumpis vēršas pie iedzīvotājiem: Būs jātiek galā pašiem

Arrow

Globàlistu pakalpiņi, beidziet dzít tautai dezinformāciju.

Apskat patiesību no Izraēlas.

rumble.com/vlgoai-36049914.html

1.sep 2021 Atbildēt
Mia

Iebaaz sev dibencaurumaa savu feiko linku.

1.sep 2021 Atbildēt
Silvija Jakševica atbilde Mia

Tu agresīvs no dzimšanas vai no vakcīnas?

2.sep 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Cilvēciskajiem surogātiem kariņiem, leviciem, pavļutiem ir jābeidz melot, kalpot jūdu un anglosakšu veiktajai cilvēces “lielajai pārtvaicēšanai” ar vakcinārismu. Tagad ir latviešu Tēvreize, kuru jāiemācās no galvas un nepārtraukti jādeklamē: “Koronavīrusa pandēmijas sakarā vislielākie noziedznieki ir ārsti un medicīnas zinātņu pārstāvji. Politiķu vaina ir milzīga. Taču politiķi var nezināt, ko zina katrs indivīds ar medicīnisko izglītību. Un, lūk, viņi zina, ka atbilstoši imunoloģijas pamatlikumam cilvēkus nedrīkst vakcinēt infekcijas slimības uzliesmojuma laikā. Imunoloģijā ir tāds pamatlikums! Bet kas notiek Latvijā un citur! Vakcinācija notiek slimības uzliesmojuma laikā, pārkāpjot imunoloģijas pamatlikumu! Tas ir šausmīgi! Katrs ārsts taču acīmredzot zina par šo pamatlikumu! Kas notiek ar ārstiem, ja viņi ir spējīgi klusēt par tādu noziegumu. Vakcinācija, piemēram, pret gripu taču vienmēr ir notikusi pirms gripas uzsliesmojuma! Vai ārsti to ir aizmirsuši? Arī pret ērcēm nevakcinējas to uzliesmojuma laikā."

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs
1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Pēc šitā Dumpim būtu jākarājas cilpā un jārāda vēja virzienu.Uz kovidfaniem tas neiedarbosies ,jo tie ķērks ,ka antivakseru pasaciņas.Es jau sen teicu ,ka vakcinētie mirs.

1.sep 2021 Atbildēt
Mia

Tu kaa liels eksperts vareeji izgudrot vakciinu pirms epideemijas. Veel variants bija pagaidiit, kad visi defektiivie pashi atspraags, bet tikai taads siikums, ka shie jau maajaas nesmaktu, gaaztu apkaart slimniicas, lai laizh shos iekshaa.

1.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Mia

Šķiet, ka vienu slimnīcu Tu jau esi apgāzusi, tāpēc tā plosies. Kārtējā deva trūkst?

1.sep 2021 Atbildēt
Ventuks atbilde Dzēsts lietotājs

Absolūta patiesība - vakcinētie patiešām mirs. Visi, bez izņēmuma.

1.sep 2021 Atbildēt
Ventuks

Tieši tāpat, kā mirs arī visi nevakcinētie. Arī visi, bez izņēmuma.

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Mia

Pirms Mia šeit tēlo gudru kovidfani padomā, vai vakcīnu pret nezināmas slimību var izgudrot 3 mēnešos,izmēģināt uz trusīšiem un žurkām,nokārtot juridiskos papīrus un pielāgot savu rūpnīcu kā to darija Pfizers ,lai varētu saražot vakcīnas 100 miljoni dozu mēnesī kuras pēc svara ir apm .1000 tonnu ,ja rēķina ,ka doza ir 10 ml un painteresējies pie cilvēkiem, kuri ir slimojuši ar gripu,kādi simtomi un slimības gaita ir gripai? Viss tā pat kā kovidam.Un kur gripa pazuda?

2.sep 2021 Atbildēt
Ivars Slava atbilde Ventuks

Aha..un nevakcinētie dzīvos mūžīgi😅

4.sep 2021 Atbildēt
Kristīne atbilde Ventuks

A no kā vińi mirs,??

4.sep 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Mes tiksim ar jums gala paši. Un salīdzinoši īstermiņā! Jūs covidafēristi un massu slepkavas darīsiet sava nožēlojamā mūža vienīgo derīgo darbu-rādīsiet vēja virzienu.

1.sep 2021 Atbildēt
Ventuks

Kad beidz, tad norauj ūdeni :)

1.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tiksim paši galā, jā, un vairāk mums te pekstiņus nestāsti!

1.sep 2021 Atbildēt
Gunta Gorsanova

Sausmas,sausmas ,vai tad ES nedos vairs tik daudz naudinas? VAI TAD NEESIET ATEDUSIES NO VISA SI BULSITA?

1.sep 2021 Atbildēt
Astra Norvaiša

Astra

Izraēla novakcinējas 90% a kas tur tagad notiek vakcinētie čuč ari slimnīcā!

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

čučēs ari 2 m zem zemes.Dumpis jūt sūdu smaku un cilpu ap kaklu ,tāpēc tin makšķeres sūds tāds.

1.sep 2021 Atbildēt
Mia

Izraeela novakcineeja 59%, aita Tu debiilaa. Statistiku pat nejeedz atrast

1.sep 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Nevajag piespiedu vakcinēšanos, dabīgā atlase izdarīs savu darbu..

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Zanīt tu ar savu plānprātību esi pieķēzijusi visu internetu ar saviem komentāriem un vakcīnu slavināšanu.Paskaties ko ''Nicky'' piedāvā noskatīties .Es noskatijos.Varbūt sāksi domāt un saprast.

1.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Pareizi, vakcinācija savu būs paveikusi.

1.sep 2021 Atbildēt
Mia atbilde Dzēsts lietotājs

Feiko video piedaavaaja noskatiities, bet tu esi par debiilu, lai to saprastu.

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Mia

Mia, ja inde iekšā, tad gribās nodarboties ar pašapmānu.Bērnībā tev tak teica,ka konfektes no onkuļiem un tantēm ņemt nedrīkst un kāpēc tagad ņem bezmaksas spricītes?Glābt tevi? Da nahuj tu esi kādam vajadzīga.?

1.sep 2021 Atbildēt
Ventuks atbilde Dzēsts lietotājs

Tur nav ticamības momenta. Vajag pārliecinošāku video.

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Ventuks

un kāpēc jātic onkuļiem ar spricītēm ,kuri glābj visus un to dara neprasot no manis neko.Mirt vari no jebkā,visiem pohuj ,bet tikai ne no kovida ,ar mieru spricēt,atbraukt uz mājām un lasu ,ka drīz pat naudu pakaļ sviedīs,ja dosi durt.Jebkurai radībai kurai kaut drusku smadzenes ir tas viss šķiet ļoti aizdomīgi.

2.sep 2021 Atbildēt
Melānija

Pareizi jau Dumpis saka.U kāpēc gan,kā izdzird komentētāji viens otrs Dumpi,tā rupjības? Vai tad Dumpis kādu aiz rokas rauj potēties? Nepotējieties,bet nezākājieties!

1.sep 2021 Atbildēt
Rolands

Vajadzētu paskaitīt un parēķināt, kurš vairāk zākājas un draud, vakcinētie, vai antivakseri.No antivakseru puses jau izskan draudi nogalināt vakcinētos. Es pret antivakseriem naidu gan nejūtu, jo kā var ienīst garīgi nepilnvērtīgos, nevar ienīst klibos, vienročus un citādi apdalītos. Vienīgi brīžiem gribas pasmieties, paironizēt par cilvēkiem, kuriem ir žults nesaturēšana, un garīgā caureja.

3.sep 2021 Atbildēt
Saulīte Andris

absolūta demagoģija -- Tikai dabiska saskarsme ar visu vīirusa genomu vai tā fragmentiem ko bagātīgi izdala slimi un inficēti dod stabilu bara imunitāti-- tādu kam ilgermiņā muacijas nedraud--- smirdošo valdību vakcīnas ir haltūra--

jau smerdelī filozofē par vajadzību 3. poti un 4 . ........nožēlojama alkaīgu faķiru biznesa haltūra -=-satur 1 vaio dažus gēnus -- IZSMIEKLS!! jebkurš purduļains simulants daudz kvalirtatīvāku imunumu sagādā vismaz 20 GABALIEM ------kars pārslimojošais padara 20 gabalus imūnus--kabnkariš var sev dirsĀ VAKCĪNAS LIET ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- cov 2 vīrusa 30000 vienību garais genoms kodē veselu buķeti proteīnu-- tā kā gara neuzlaužama parole datorsisemāi droši sarga no dajebkurām mutācijām --- fiziski vīrujsa muascija tādos apjomos nav iespējama --- SARS SĒRGĀM NAV VAJADZĪGI LOKDAUNI UN VAKCĪNAS== ZERO IEROBEŽOJUMI 3-5 MĒNEŠOS DOS BARA IMUNITĀTI--- PIDEDRASU KAS MURGOL PAR SLIMNĪCU JAUDĀM NOGALINĀT--- INFERKCIJAS JĀĀRSTĒ TAI VIETĀ KUR SASLIMST --KĀ KARALUKĀ-- IZVĒRŠ LAUKA HOSDPIYTĀLI UR KUR VAJAG --- --NOVGALINĀT POLIUIĶĻUS KAS MURGO KA SLIMNĪCAS JĀPARPROLFILĒ--TUMSONĪGHI POLIOIĶI JĀŠAK NOGASLINĀT JA MEDIKĶIEM TRAUCĒS NORMĀLU PAREIZU STRAĒĢIJU -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NMEVASJAG NOLAIS SEVI LĪDZ SLIMNĪCAI -- PROFILAKISKU apseidzošu uzspiedienu pa paoģenēzes megānismiem --un 90 % smago kovidnieku slimnīcvās nenomāks--nmogaLINĀT JA PIEPRASA ''VĪRUSU ĀRSTĒT-- SŪDĪGA GĻUKAINA BIOROBOTA SISĒMU KOLĪZIJAS IR ERAPEITU DARĪŠANA --- COVID NAV VĪRUSINFEKCIJA --- COVID IR PLAUŠU AUDU ALERĢISKA AUTOIMŪNA ĻOI DESRUKĪVA AUTOIMŪNA REAKCIJA -- NEADEKVĀA REAKCIJA UZ ANTIVIELĀM --- VĪRUSS NEVIENU NEP;ADAZRAL.IMUI UN NENOGALINA--- COVIDU IZRAISA BIOĶIMISKAS DABAS PLAUŠU AUDU KAIRINĀJUMS -- DEBILIE VĪRUSU ĀRSTĒ KAMĒR REANIMĀCIJU VAJAG --- SAPRATĪGIE AR IMUNDEPRFESANIEM SAVALDA APTRAKUŠO IMUNSISĒMU KAS GRAUJ PLAUŠŠAS UN AR ANTIBIKOIKĀM MOMENTĀ IZKAUJ VISAS BAKĒRIJAS KAS SABOJĀAJOS PLAUIŠAUDOS SEV IDEĀLU BARONI ARASTU -- SAPRĀĪGIE AR HININONIKU VAI HLOROKVBĪNU MEABOLISMU ĀRUMUS SAMAZINA LAI ADZESĒTU PĀRKARŠUŠOS BIORREAKTORUS-=-LAI KOMPLIKĀCIJAS NERASTOS--- SAPERĀĪGIE PIPELI UZLIERK VALDĪBAS BAŽĀM PAR SLIMNĪCU JAUDĀM --SAPRĀĪGIE NEVAIRĀS NO VĪRUSIEM--BE SLIMOŠANAS GADĪJYUMĀ SAVU GĻUKAINO BIOROBOTU SEIGŠUS ĀRSTĒ Mājās --nahuj riskus reizinā ar 10 --100 uvojoties kreīnu uainajām slimnīcām --saprāīghie imunmizējAS DABISKI UN LIEK PIPELI VIRSŪ KANKARIŅA VARZAI=== VAKCĪNA VNK NAV VAJADZĪGA JAU IMUNAJIEM --VIŅI NAV APDRAUDĒTI-- VIŅI IR DAUIDZ LABĀK AIZSARGĀTUI KĀ vbakcinētie kaut 3 reiz ar haltūrvakcīnu -- kovidesti ir feiks-- staistika analfabetisdka --medicīniski vērttīgas infas no kovidtesa nav --

1.sep 2021 Atbildēt
Saulīte Andris

cilvēki tiks galā gan īsermiņā gan ar lieklu perspektībubez smerdeļiem valdībā-un viņu falšajām rūpēm-- vnk lai valdība netraucē katram rīkoties racionāli pēc savas realās situācijas un izdzīvošanas stratēģijas ----=------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.sep 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

Ak tad testi tie paši melu testi?..turpināsim tik pandēmiju uz melu testu rēķina?..Dumpi...!Kauna nav?

1.sep 2021 Atbildēt
Uldis Ciguzis

Ja kādam no jums būs jābrauc uz citu valsti tad Jums nāksies vakcinēties piespiedu kārtā! Ja negribēsi vakcinēties tad varēsi sēdēt mājās jo arī uz pasākumiem nevarēsi tikt! Šo valdību jau sen vajadzēja atlaist un patriekt! Prezidents ir mīkstais kurš nevar neko pateikt pretī! Kariņš ar Pavļutu diktē ko un kā katram darīt! Ar visām šīm vakcīnām tikai sadragā dabisko cilvēka imūnsistēmu! Beidzat šeit uzbrukt viens otram! Es jau varu paredzēt kas sekos no jums kuri šeit esat izteikuši savas domas un atklāti naidojaties savā starpā! Tieši to vēlas panākt lai Tauta naidotos savā starpā un nezinātu viņu noziedzīgos darbus! Saņematies un beidziet karot savā starpā!

1.sep 2021 Atbildēt
Mia

Mana imuunsisteema nez ko nav cietusi no shiis briesmiigaas vakciinas. Darba sakaraa ir bijusi saskare ar lipiigu infekcijas slimiibu pacientiem, tavu briinumu, imuunsisteema kaada bija, taada plaikusi. Bet, jaa, jaasagaida tachu tie 2 gadi, tad pusnaktii, kas pulkstenis sitiis, naaks naave.

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Mia

pagaidīsim.

1.sep 2021 Atbildēt
Rolands

Cilvēks nav tik vājš kā tu domā, imūnsistēma tāpēc ir imūnsistēma, ka,jo vairāk informācijas iegūst, jo labāk spēj pretoties. Paskaties, kā mazi bērni, pašiem negribot, savstarpēji apmainās ar slimības ierosinātājiem, gandrīz visi izslimo visu iespējamo, bet vēlāk organisms tikai stiprāks kļūst.Tu gribētu, ka mūs aizvien vēl apdraudētu, bakas, poliomielīts un visādas citas bīstamas kaites? Mēģini uzminēt, kāpēc daudzas senāk bīstamas slimības tagad nav sastopamas?Vakcīna jau ir tikai vēstījums organismam, ka apkārt klejo bīstams ienaidnieks, organisms uzzina ienaidnieka pazīmes un sagatavojas uzbrukuma atvairīšanai. Ja cilvēka organisms nebūtu tik elastīgs, spējīgs piemēroties briesmīgajai videi, cilvēks kā suga jau sen būtu izzudis.

3.sep 2021 Atbildēt
Ārija Logina

Arī pie mums vakcinētie skatās no mākonīša malas,bet par to klusē un neviens nejūtās vainīgs,pretīgi šie meli.

1.sep 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Dumpi,vairāk klausīsi Urzulu,skaties,ka nesāc mainīt orientāciju.

1.sep 2021 Atbildēt
trollis

Tiesa, 2014. gada notikumi Ukrainā un tai piederošajā Krimā parādīja, ka var būt arī cita veida karš. Arī ar zaļo cilvēciņu palīdzību iespējams karot pa jaunam – pārņemt teritorijas un cilvēkus, neizdarot nevienu šāvienu.

Taču nu jau varam droši teikt, ka ir vēl jaunāks izgudrojums kara mākslā. Notiek tāds karš, kurā vairums cilvēku pat nezina un neaizdomājas, ka ir tajā iesaistīti. Velnišķīgs plāns – vispirms iekarot visu valstu valdības, valsts pārvaldes, masu medijus, nevis teritoriju – to pēc tam. Šo plānu detaļās mēs redzam darbojamies jau no 90. gadu vidus – kopš Sorosa darbības sākšanās Latvijā. Ir izaudzināti Latvijas pilsoņi, kas ir naidīgi pret savu valsti un tās tradīcijām. Viņi karo pret mums. Un tādi ir visās pasaules valstīs.

Ja cilvēki šo saprastu, viņi nebūtu tik apjukuši kā tagad. Ja ir skaidrs, kas ir ar mums un kas pret mums, tad lielām psiholoģskām ciešanām nav pamata. Cilvēki darītu, kas jādara, savu iespēju robežās. Taču tagad neskaidrība jautājumā par karu ir vairumam cilvēku un tas rada ciešanas. Tās šķeļ ģimenes un draugus. Ir noformējušās divas frontes – es tās saukšu par nacionālistiem un globālistiem. Pēdējie ir izteiktā mazākumā, taču viņiem pieder Sorosa stratēģijas rezultātā dabūtā vara un šķietams pārsvars.

Ir vairākas frontes, kurās notiek karš. Kaut vai LGBT+, transgenderu un migrācijas jautājumi, Stambulas konvencija. Tie nav ļoti dziļi nomaskēti – Davosas foruma līdera Klausa Švāba intervijas un grāmatas par Lielo Resetu ir publiski pieejamas, tajās ir arī sajūsma par to, ka C-19 ļoti palīdz viņa antikapitālistiskajai teorijai un praksei. Šobrīd visaktīvākā darbība notiek C-19 frontē, un tajā ir arī visvairāk reālu kritušo. Šajā jautājumā ir bezjēdzīgi kaut ko argumentēt, jo pretējās puses ieklausīšanos ir velti gaidīt. Propoganda ir panākusi to, ka kādam tikt pretējās puses pārliecinātam un mainīt savu pozīciju vairs nešķiet iespējami. Kas nav ar mani tas ir pret mani – kā jau karā.

Sīkāk neiedziļinoties (nav vērts), tikai nosaukšu tos vaļus, uz kuriem balstās mana pozīcija.

Sejas maskas ir bezjēdzīgas no vīrusa transmisijas viedokļa. Bet tās ir arī kaitīgas, jo apgrūtina gāzu apmaiņu plaušās un pasliktina mikroorganismu izdalīšanu no elpošanas ceļiem.

Sociālā distancēšanās nespēj ietekmēt vīrusa transmisiju, tikai palēnināt. Taču tam nav nozīmes, jo bezsimptomu pārnēsāšana – inficēšanās, nevis saslimšana – ir dabiska vakcinēšanās, kuras rezultātā pret attiecīgo vīrusu veidojas imunitāte uz mūžu. Šādu inficēšanos vajadzētu stimulēt, nevis ar to cīnīties.

Internetā var iepazīties ar dažādu speciālistu domām par C-19. Tikai nezin kādēļ mūsu medijos tiek translēti tikai vieni – tie, kas atbalsta to, kas, manuprāt, izkaus mūsu tautu. Un ne tikai mūsējo.

Lokdauni, pārvietošanās traucēšana, ekonomikas bremzēšana un citi valdību soļi skaidri parāda, ka mērķis nav rūpes par cilvēku veselību. Mēs ikdienas to jūtam, bet sašūtam, šausmināmies un ceram, ka kolektīvais Kariņš&Levits nāks pie prāta – tā vietā, lai saprastu, ka no savu saimnieku pozīcijas viņi darbojas loģiski un saskaņoti, neizdara nevienu nepareizu soli. Bet – viņi ir okupēti, viņi ir ienaidnieki.

Bērnu vakcinācija – tas ir jautājums, kas beidzot izvedis tautu protestos. Absurdākas idejas būt nevar. Tomēr tas, ka tā tiek izvirzīta, parāda globālistu visatļautības sajūtu. Viņi grib apliecinājumu, ka nopietnas pretestības nav.

Es ļoti gribu ticēt, ka vakcinēšanās mērķis ir tikai un vienīgi nauda. Ka tādā veidā pasaules naudasmaisi grib kļūt par vēl dažiem trilijoniem bagātāki. Bet man neizdodas tam noticēt. Mērķis visticamāk tomēr ir depopulācija – “lieko” cilvēku iznīcināšana. Runas par zelta miljardu – tātad katru septīto šobrīd uz planētas dzīvojošo cilvēku visticamāk nav prasta sazvērestības teorija.

Šis ir jautājums, kurā es ļoti gribētu kļūdīties. Tomēr kaut vai redzot, cik negribīgi notiek izmeklēšana par vakcinācijas blaknēm, tajā skaitā nāves gadījumiem pēc vakcinācijas, hipotēze par karu pret mums, lai mūs iznīcinātu, nostiprinās. Un daudz ticamāka kļūst vēl cita sazvērestības teorija – ka kādā no gaidāmajām revakcinācijām mums ievadīs vīrusu, kam inkubācijas periods ir nevis 14-30 dienas, bet pusgads līdz gads un kas ir 100% letāls.

Kā mums attiekties pret valdību un tās apendiksiem? Kā pret okupācijas varu, protams. Ja mēs prasmīgi nevardarbīgi pretosimies, galīgas iekarošanas plāni neizdosies. Bet kā izturēties pret ļautiņiem, kas skrien vakcinēties tikai tāpēc, ka gribas uz koncertu, ārzemēm vai bailes zaudēt darbu? Nu pajautājiet viņiem – kura kara laikā visas šīs privilēģijas bijušas iespējamas? Visos karos izklaides, ceļojumi un apmaksāts darbs ir bijuši tikai izredzētajiem. Tātad vislielākā problēma šodien – likt cilvēkiem saprast, ka ir karš.

Ir izdarīts ļoti daudz, lai lētticīgākie noticētu, ka visumā viss ir labi – cilvēki mirst no vīrusa, nevis no neārstētām sirds – asinsvadu slimībām un vēža. Ka vakcīnas pasargā, nevis nogalina. Ka ekonomika aug, nevis ka tiek drukāta nauda. Ka strādāt nevajag, jo var taču pārtikt no pabalstiem. Ka vīrusu uzveiksim un jauns neparādīsies.

Redzot šo dinamiku, likumskarīgi rodas jautājums – kas izdzīvos? Kurš būs tas katrs septītais ar savu zelta lozi? Nekādi neizskatās ka tā būs kāda izredzētā nācija vai sociāls slānis. Bet izskatās, ka mirs ar propogandu viegli manipulējamie un komformisti. Tie, kuri pirmie aizskrēja vakcinēties, piemērām. Ir, protams, savērestības teorija, ka okupācijas administrāciju vadībai paredzētas nekaitīgas vakcīnas. Bet nekādi nevaru noticēt, ka tādas tiek špricētas arī tā sauktajiem žurnālistiem, kuri par savas tautas nogalināšanu šodien saņem ordeņus. Sunim būs suņa nāve.

Un visbeidzot par Baltijas ceļu. Manuprāt, šis ir analoģisks brīdis kā toreiz, kad tas notika pirmo reizi – es tajā biju. Runa ir par suverenitātes atjaunošanu – toreiz un tagad. Vājas, protams, cerības, ka okupācijas varai tas liks padoties. Manuprāt, tā ir gatava uz visu, arī uz asinsizliešanu. Bet Baltijas ceļš ir vajadzīgs mums pašiem – lai mēs noticētu sev un tam, ka tāpat kā citi skaidri redzam nepatīkamo patiesību. Tas ir vajadzīgs, kaut vai lai iespējami daudz latviešu iekļūtu zelta miljardā. Eksāmens, lai tas notiktu, nav grūts. Tikai jānotic, ka ir karš. Un ka karā jāuzvedas kā karā.

Pārpublicēts no www.viestursrudzitis.lv/

1.sep 2021 Atbildēt
manC no laukiem

piekrītu par 200%...

1.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tā viš i...

2.sep 2021 Atbildēt
Kims Morozovs

Tas ir meli par 70% saskaitiet vidējo, Vācija pat nav 50%, Francijā un Itālija arī. Spānijā diez vai arī - tas ir vairākums ES iedzivotāju. Tā kā kaut kas neiet kopā!

1.sep 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...pēdējā laikā nekur vairs loģika neeksistē... elementāra saskaitīšana ir anulēta... cilvēki izlasa, ka 70% un pieņem to kā patiesību... tāpat kā visu ko mums cenšas iebarot... un ja kādam ir citāds viedoklis, tas automātiski kļūst par ienaidnieku...

1.sep 2021 Atbildēt
Kristers Kruka

Daudz cilvēku kā paklausīgu suņu, aprij katru mēslu ko politiķi un mediķi tiem met. Latviešu vidū tas nav pārsteigums, kā jau primitīva vergu tauta, saprāta līmenis ne augstāks kā dzīvniekiem.

Neviena vakcīna slimību neapturēs, ir jāmaina dzīvesveids, it īpaši uzturs, lopkopība ir reāls slimību perēklis, kā arī vispārēja saskarsme ar dzīvniekiem. Kamēr cilvēki to nesapratīs, radīsies jauna pandēmija, pēc tam vēl viena, un tā tālāk, kamēr lielākā daļa izmirs.

1.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

par primitīvu,tupu vergu tautu kuri aprij visu pateici precīzi.Rij un dur visu ko met.

3.sep 2021 Atbildēt
Helmuts Andersons

dumpi nopērc vistu,un pis viņai smadzenes,infektologs ibio!!!!!

1.sep 2021 Atbildēt
Agris Knesis

Lai Dievs stav klat viniem no2lidz 3gadiem pec vakcinacijas1

2.sep 2021 Atbildēt
Andis Valters

Da jebal šito ekspertu uzpirkto!

Var iet ellē ar visu pārējo sabiedrības krējumu un kas klanās un izdabā🤮

2.sep 2021 Atbildēt
Anita Bruzuka

Kad ES beigs dalīt naudu, kas ir samaksa par piedalīšanos eksperimentālu vakcīnu izstrādē, tad beigsies viss ārprāts ar brīvprātīgo piespiedu vakcināciju. Kas tur būs izpētīts, to tik vīrusa palaidēji zin.

2.sep 2021 Atbildēt

Komentēt