Komentāri: Latviešu astrologs brīdina - vakcinējiet seniorus!

Arturs Prieditis

Deģenerācija ir masveidīga latviešu populācijā. Arī "astrologi" var būt deģenerāti un cītīgi laizīt varas deģenerātus. Kāda gan šaumīgi pagrimusi ir sociuma lielākā daļa. Labi, ka pati sevi iznīcina. Nevajadzēs citiem smērēt rokas, karot, šaujot, indējot, slīcinot, dedzinot...

14.jūl 2021 Atbildēt
Eduards

Kad pats noķersi covidu,atceries savus vārdus,deģenerāt.

14.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Eduards

Skaties, (P)Eģik, ka nenoķer AIDS!

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Eduards

Es jau izslimoju to saucamo covid, izņemot zāļu tējas neko nelietoju.Man pajāt uz covid gudriniekiem, kuri paši nezin, no kā viņi izsargājas. Man žēl naivīšus, bet katram sava galva uz pleciem. Lai laba veselība visiem!!!

14.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Mucenieks atbilde Eduards

mulki...Covid ir siikums gripa daudz smagaka

15.jūl 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

planetu staavoklis rudeni nav veeliigs senioriem! protams jo vakcineetie seniori daudzi apmirs no EKSPERIMENTAALAAS kovidpotes.

14.jūl 2021 Atbildēt
AGNESE

nu, kā cilvēkam nav kauna...

14.jūl 2021 Atbildēt
Kims Morozovs

Viņam ar galvu viss ok??? Astrologs bl.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiekli nāk!

14.jūl 2021 Atbildēt
Margita Kanopka

Kāpēc sagroza informāciju, nevienu astrologu, pareģi neesmu dzirdējusi šādus melus. Tieši otrādi, viņi brīdina - sargiet savus tuvos no šī eksperimenta.

14.jūl 2021 Atbildēt
guntisskerbergs@inbox.lv

Vai Banka kungs nau daba noverojis tadu interesantu paradibu, ka veci cilveki medz nomirt, ta vienkarsi nem un nomist...

14.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Parasti jau gan šiem vecajiem cilvēkiem līdzi nāk vesels vezums dzīves laikā sakrātu slimību, organisms cīnās pēdējiem spēkiem, atnāk COVIDs iesper pa pakaļu un vecītis ieripo kapā. Ja COVIDSs nepalīdzētu, kas zina, varbūt vēl ilgi dzīvotu.Vai tev to vajag, vai tik ļoti ilgojies to vecīti kapos dabūt, varbūt tā pote vismaz ļaus bez skābekļa pumpja pārslimot> Nevajag būt tik egoistiskiem un nežēlīgiem!

15.jūl 2021 Atbildēt
guntisskerbergs@inbox.lv

Pats ari izslimoju so NAVIGO sergu, cetras dienas ar temperaturu 36,8-37,2. Vienigi sajuta bija ka izdirstai ogai un ozas nebija nemaz. Iet 63-gads, visiem veselibu bez vakcinacijas.

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Gunti, Jums iespējams ir stipra un laba imunitāte. Es arī izslimoju to zarazu. Nevarēšu teikt, ka bija liela atšķirība no parastās gripas. Kad 20 gadus atpakaļ saslimu ar gripu, man klājās krietni grūtāk. Tad es sapratu, kā ir gulēt pieslēgtai pie elpināšanas. Nekas traks, ja neskaita to, ka jāguļ uz muguras un jānokārtojas šīberī

15.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Temperatūra gan tev bijusi varen augsta, lielākā daļa cilvēku ar tādu temperatūru mirst uzreiz. Vai tu esi pārliecināts, ka tas bija COVIDs, vai pārbaudījies. Tagad jau gudrprātīši visu uz gripu noraksta, lai gan kādu slimību ar gripu sajaukt var tikai nejēgas(skat. gripas pirmos simptomus).

15.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Simptomi ir identiski, kaulus lauž, nespēks, slikta dūša,paaugstināta temperatūra līdz 40,garšu un smaržu īslaicīgi nejūt, aizdusa, jo tāpat skar plaušas. Komplikācijas ir vienādas-plaušu karsonis. Vienīgi tie testi neuzrāda saslimšanu ar parasto gripu.

15.jūl 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard

nu jau megina ielausties ipashumos, kad tuvojas, zvaniet policijai, ka ielauzhas

16.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Priekš tam ir apmācīti suņi, lai tādus kastrētu, manējie iekšā ielaidīs, bet par iziešanu nāksies padomāt. Tur pat šaujamo nepaspēs izvilkt. Jebkurš, kas ir iegājis privātīpašumā bez brīdinājuma ir pārkāpējs. Tikpat labi es viņu arī varu nošaut,un vienalga kas viņš tur bijis. Grib parunāt, jābūt vismaz zvanam. Kto vinovat jelji sam pizdovat?

16.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt