Komentāri: Kāpēc šodien noteikti jāvēro laikapstākļi?

Rolands

Zaķīt, bailulīt, gaidu atskaitīti par iepriekšējām prognozēm1

2.jūl 2021 Atbildēt
Jānis

Ja tagad 2. jūlijā ir 27 *C , bet pēc 4. jūlija paliks siltāk , tad pēc 4. jūlija dienas temperatūra stabili būs virs 30 *C , bet tie ir neciešami apstākļi strādniekiem un lauksaimniekiem . Laika apstākļi nav dabīgi , bet cilvēka veidoti . Sakiet paldies

Džo Baidenam , kurš saka , ka veiks klimata pārmaiņas . Rezultāts . Neciešama svelme . Tā ASV cīnās ar citām valstīm , parādot , ka ir galvenā valsts pasaulē .

2.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Un kā ar Grenlandi pirms 1000 gadiem? Tad gan civilizācija bija attīstīta.

2.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Rolands

Te ir runa par laika apstākļiem .Varbūt pirms lielā ledus šļūdoņa Grenlande bija brīva no ledus , bet tagad viņa ir ar ledu . Grenlande var ietekmēt Eiropu tikai kā leduskapis pazeminot temperatūru . Bet redzam ka tagadējos karstumos Grenlande neņem nekādu vietu . Aukstāk nepaliek ( ilgtermiņā ) .

2.jūl 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Jānis

Vai gribi palasīt 15,16,17,18,19 gadsimta hronikas? Ja būs laiks pameklēšu bēniņos, man ir publikācijas no padsavienības laikiem, kad lasīju "Nauka i žizņ" krievu valodā, toreiz vēl par viltus ziņām cilvēki dzirdējuši nebija.Kā tu domā, vai laika apstākļiem ir sakars ar klimatu? Vai tu tici, ka paskatoties ziemā uz kuru pusi vārnas lido nakšņot, var paredzēt laiku rītdienai?, Vai tas, ka no rīta bezdelīgas zemu lido, dod garantiju, ka būs lietus? Ir simtiem maldīgu ticējumu, jo ja piepildās, tad atceras, ja nē, tad, nu jā, nu, jā, nu jā.

2.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Rolands

Es esmu privāts reālžurnālists . Piekrītu , ka Vilis Bunkšs ir mākslīgs publicitātes produkts , bet Bunkšs sadarbojas ar KLIMATA PĀRMAIŅU veicējiem , tāpēc viņam citi pasaka , ko teikt un viņš to ietērpj maldīgu tautas ticējumu un tradīciju formā . Ticu , ka 80 % procenta Bunkša pareģojumi ir meli , bet konkretas prognēzes no laika apstākļu manipulātoru nākotnes plāniem .

Nepareizs ir teksts : '' Vai laika apstākļiem ir sakars ar klimatu ? '' . Ir , visādos veidos . Mēs esam ziemeļu klimata valsts , tāpēc vasarā laika apstākļi ir no 15 *C līdz 25 *C . Dienvidu klimata valstīs vasaras temperatūra ir no 20 *C līdz 30 *C .

Pašreizējie laika apstākļi nav normāli mūsu ziemeļu klimata laikaapstākļu zonai .

3.jūl 2021 Atbildēt
Andris Polozs

Ko ta mēs te,Tūtenberga zin daudz labāk!

5.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt