Komentāri: Kas notiek? Zinātnieki nespēj izskaidrot dīvainu parādību Eiropā

īpaši stulbs

Kādas muļķības, ka nezina! Apskatieties skaidrās debesīs kādus dūmu vai miglas mutuļus atstāj reaktīvās lidmašīnas! Kaisa visādu indi, lai cilvēki izmirtu, un dabiski, ka zvirbulīši un citi putniņi mirst ātrāk.

3.dec 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Jā, lai cik tas nebūtu paradoksāli, man ar tā šķiet. Šodien, tīrot sniegu, esmu ievērojis, ko citus gadus nē, ka sniegs atstaro zilganu gaismu, protams, varbūt man rādās, varbūt tā tas bijis vienmēr...nezinu!

3.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Kā tad, kā tad! Laikam jau vajadzētu kaisīt kaut ko kas veicina vairošanos. Laikam jau daudz labāk būtu, ja šobrīd cilvēku skaits būtu kādi 20 miljardi, tad tavus mīļotos zvirbulīšus vienkārši ķertu un ēstu, jo rīt visi gribētu.

3.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Yohn Plunt

Labi, Džon, atceros, cik vēl pagājušā rudenī pilni ar zvirbuļiem bija apstādījumu krūmi pie manām mājām, bet šajā rudenī vairs ne tuvu tam. Neviļus padomāju, ka no lielā karstuma uz ziemeļiem aizlidojuši, vai... Cilvēku vairošanos ir iespējams regulēt ar rūpīgi izstrādātām ideoloģiskām un administratīvām metodēm nevis ar vīrusiem un vakcīnām.

4.dec 2021 Atbildēt
Dainis Bērziņš

Pesticīdos dara savu.

3.dec 2021 Atbildēt
Aivars

Dabas atjaunošanai, nevis "globālās sasilšanas" fufelim. Un te nu ir jāiegulda naudu, nevis to jāslauc no auniem.

3.dec 2021 Atbildēt
Janis Heidemanis

Eiropas pilsētās kā sēnes pēc lietus aug 5G tīkls! Par ko tad Jūs brīnīties?

3.dec 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis

Valkā follijas cepuri,runājot ka palīdz.

3.dec 2021 Atbildēt
Gunars Stepins atbilde Roberts Cipulis

Ir tāds teiciens-labāk follija cepure nekā koka mētelis...

3.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt atbilde Gunars Stepins

Ietinies viss folijā, būs vēl labāk. Nekad neslimosi un nemirsi.

3.dec 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Lai pakontrolē tīrumus,kur tiek migloti pesticīdi.Daudzos produktos arī pēc apstrādes tiek atrastas glifosātu paliekas.Izzūd arī bites,cilvēks naudas dēļ gatavs visu pārvērst pa tuksnesi.

3.dec 2021 Atbildēt
josh

Neesmu zinātnieks, bet man ir mazas aizdomas, ka ir vainīgi baloži — lidojošās žurkas. Tie, savukārt, ir savairojušies līdz neciešamai pakāpei. Nepilda funkciju, kādu daba tiem debusi, iznīcināt kaitēkļus, jo pārtiek no pustrakušu tantiņu kaisītās baltmaizes un atkritumiem, kuru pilsētas vidē netrūkst. Kopš pilsētā, kur es dzīvoju, ieviesa slēgtas atkritumu urnas, nospied pedāli, atveras, izmet, aizveras, baložu skaits ir samazinājies, un ir parādījušies arī citi putni.

4.dec 2021 Atbildēt
Vita

xe-xe-xe... ticiet vairāk dzeltenajai presei... Gudvini tādi! :D

Manā reģinonā zvirbuļi, kā reiz, ir nenormāli savairojušies, bet ne par to te...

Man kauns par Rīgas pašvaldību, kura ārzemniekiem nopārdeva piemājas trotuāru, uz kuras kāds no shēmotājiem legāli, bļin, uzblieza to tizlo jaunbūvi.

Man tik ļoti žēl to mūžveco koku, kuru nozāģēja ar Rīgas pašvaldības svētību, ka novēlu, lai uz to jaunbūvi meteorīts uzkristu. Konkrēi.

8.dec 2021 Atbildēt
Vita

papildinot: pārdeva valsts mezes gabaliņu uz kura bija asvalts. Tas bija noasvaltēts celiņš kopš padomju laikiem, pa kuru varēja iziet, neejot pāri piemājas pļaviņā iemītai taciņai.

Pašvaldība ne mirkli nesaskaņoja ar mums, LV pamatiedzīvotājiem to pārdošanas darījumu, kaut arī mums, LV pamatiedzīvotājiem IR PIRMPIRKUMA TIESĪBAS. Vot.

8.dec 2021 Atbildēt
ženija

Pie mums paldies dievam zvirbuļkugi vasarā vēl čiepst. Bet domē esošo izdzimteņu dēļ, nocirstas visas ievas, kur vija ligzdas lakstīgalas. Varenie Latvijas patrioti , kas valda pilsētā, iznīcināja lakstīgalu populāciju.

16.dec 2021 Atbildēt

Komentēt