Komentāri: VIDEO: Notiekošais McDonald's virtuvē satriec soctīklu lietotājus

Peteris Zalitis

Neredzu neko pārsteidzošu. Tiek gatavots lēts ēdiens ar lētiem paņēmieniem!

27.nov 2021 Atbildēt
romb

Te vismaz to dara cimdos. Latvijā dažos McDonaldos (piem., Krasta ielā un Akropolē) burgeri tiek salikti bez cimdien. Iestādes maiņas vadītājs un Latvijas McDonalda vadība parasti atbild, ka viņi drīkstot strādāt bez cimdiem arī Covid-19 laikā un vasarā karstā laikā, kad rokas svīst. Lūk tāda mums ir Latvijas kultūra. Negribu būt rasists, bet, diemžēl, pamatā tas ir McDonaldos, kur strādā migranti no austrumvalstīm.

27.nov 2021 Atbildēt
Gilberts Mats

es kovidlaikā kotleti cepu mājās un pateicos tam kungam Dievam par vēl vienu nodzīvotu dienu nevakcinētā statusā.

27.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Mengele

Ta turet!!!

27.nov 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Nesaprotu kpc par bargu naudu jāpērk tas, ko pats vari lēti pagatavot mājās? Un par tādu summu ne vienu vien maizi. Zināsi ari ko ēd, bet ja cilvēki mūsdienās ir kļuvuši slinki, tad, lai ēd mēslus kaut vai no atkritumu konteineriem.

27.nov 2021 Atbildēt
Astride Veselova

Nu mums taču ir lohdauns, plosās c...vids, arī man bija nepatīkams moments McDonalda, Rīgā ais Skaja ir šī ēstuve. pasūtīju komlektu, skatos, tie, kuri gatavo burgerus , strādā bez vienr.cimdiem. Tas , kurš taisīja maizītes, vienā mierā ar plaukstu notīra degunu un turpina līmēt man domāto burgeru. Kad jautāju, ka viņi strādā bez cimdiem, mums taču tagad plosās panemija, man atbildēja, ka PVD viņīem neliek lietot cimdus. Palika pretīgi, kas to zin, varbūt šie paši ,, strādnieciņī ,, ieiet WC, noslauka savu pēcpusi un nemazgā nemaz rokas..........un iet un strādā tālāk.......lūk tāda mums ir sanitārās prasības lohdaunā. Zvanīju uz Rīgas PVD , man atbildēja, ka cimdi nav nepieciešami, lipini haburgerus kaut vai ar sūdainu mietu........Protams, ka atteicos no šitā super pakalpojuma.lai paši ēd savus antisanitāros burgerus..........fui.

27.nov 2021 Atbildēt
Teodors

Vienkārši zabegalovka ir tas McD un ēdiena kvalitāte ja ir ar garšu, tad veszelības ziņā mīnusā. Vairs neapmeklēju šīs caurbrauktuves, kas sevi uzskata par restorāniem. Visīstākās indes tur ir pārtikā un kur skatās PVD?

27.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

McDonald's ir parasta ēdnīca, kādreiz, nu reizi trijos gados, kaut ko apēdu tur. Nav ne vainas, ēst var.

Par tiem cimdiem- nav normāli pavāriem cimdos strādāt! Labi, ok, burgerniicaas nestrādā pavāri, bet produktu pakotāji, tiem ir savādāk- laikam vajadzētu cimdos pakot.

28.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jēkabpilī Makdonalda nav. Ir Hesburgers, bet neko tur neesmu filmēji, jo nekad iekšā tur neesmu bijis. Viņi kaut kā baigi labi iztiek arī bez manis.

28.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nekādu vainu neredzēju. Ēšanai derīgs.

28.nov 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis

Ēd suņu kakas mudak un priecājies.

28.nov 2021 Atbildēt

Komentēt