Komentāri: Astrologs, kurš paredzēja Covid-19: Ierobežojumi ilgs līdz 2022. gadam

Malda Freiberga

Ja cilvēks ir ļoti intelektuāls, viņam ir dota Gaišredzība jau no bērnības. Arī man tā ir, ka simtiem sapņu un vīzijas ir piepildījušās. Man ir dots spēcīgs Sargeņģelis, kurš mani vienmēr brīdina jau no maniem 4 g.,kopš sevi atceros. Ja viņam nepaklausu, tad notiek nelaime vai slimība, kura neļauj tālāk darboties, bet pagulēt un ārstēties, lai pārdomātu, ko esi sev pāri padarījis un uzklausītu savu Sargeņģeli. Arī globālas vīzijas redzu un zināju, ka būsim kaut kādā veidā ierobežoti.

11.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Malda,deru ,ka tu esi pieprasīts astrologs un labi nopelni,Es ari zīlēju uz kakāšanas nevis kafijas biezumiem.Piekakāju podā un pēc formas un substances izzīlēju nākotni.Ļoti pieprasīts astrologs ari esmu.

11.apr 2021 Atbildēt
moriss

Aizej izguli dzērumu,vangas tant!!!

11.apr 2021 Atbildēt
josh

Es nevaru apgalvot, ka man tā regulāri ir, bet dažas reizes ir bijis tieši, kā tu saki. Reizēm es dzirdu to, ko citi nedzird. Skaņas tuvākajā apkārtnē, esmu jautājis blakus klātesošajiem, viņi neko nedzird. Es tevi saprotu, daudzi, iespējams, domā, ka mēs esam jukuši prātā.

11.apr 2021 Atbildēt
moriss

ZB jau ar tiem pareģotājiem!!! Tik daudz saradies to ākstu!

11.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nikolass Aujula izskatās pēc mazgadīga onanista nevis pēc astrologa.Es paredzu ,ka agri vai vēlu vairums cilvēku sapratīs ,ka kovids ir parasta gripa un šitas lohotrons kādreiz ies gaismā.Daļa jau pareģojumu piepildās jo pazīstami cilvēki sāk domāt līdzīgi kā es.Piekrītu ari Normundam Bērziņam ,ka pirdoloģija ir ļoti efektīva nākotnes paredzēšanai. Bij jau pasaules gals 1999 gadā,3 karš 1997 gadā .Kļūdijās laikam pirdeoloģi jo kosmiskie fluīdi pienesa nepatiesu informāciju.

11.apr 2021 Atbildēt
Melānija

Atkal viens pareģotājs!

11.apr 2021 Atbildēt
Ziedonis Skaldis

Astroloģija ir ASTRONOMIJAS muļķā māsa.

11.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Šito jau mūsu Amuna Dāvis arī paredzēja.

11.apr 2021 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Nu ko, pareģoju, ka pasulē notiks liels karš, mirs amatā esošs Krievijas prezidents un būs plašs nāvējošas infekcijas uzliesmojums. Kad šie mani pareģojumi piepildīsies, varat droši taisīt rakstu ar nosaukumu "Cilvēks, kurš paredzēja...."

11.apr 2021 Atbildēt

Komentēt