VAKARA ZIŅAS: "Netīro deju" Kate aizbēg pie bijušā muskuļkalna

© TV3 publicitātes foto

Nesen ar vērienu noslēdzās TV3 veidotais šovs «Netīrās dejas», kurā uzvaras laurus plūca talsenieks Ainārs Burcevs (31) un viņa izvēlētā partnere salsas dejotāja Kate Kantore (25) no Limbažiem.

Šova finālā Kate bija liktenīgas izvēles priekšā starp naudu un mīlestību. Meitene paklausīja savai sirdsbalsij un izvēlējās Aināru, taču pāra simpātijām nebija ilgs mūžs, jo drīz vien pēc šova noslēguma abu mīlnieku ceļi šķīrās un Kate atgriezās pie sava bijušā.

Aināra stāsts - ballētājas nav puiša gaumē

Viens no šova prinčiem Ainārs šovam pieteicās, vadoties pēc sacensību gara un kaisles dejot. Ainārs savu privāto mīlas dzīvi dēvē par ļoti krāsainu, taču arī atzīst, ka nopietnas attiecības līdz šim nav piedzīvojis. Bet par to viņš īpaši nepārdzīvo. Ainārs ar meitenēm iepazīstas visdažādākajās vietās, tādēļ viņš izlēma izmantot iespēju visas Latvijas priekšā atrast mīlestību.

Ne tikai mīlas dzīve šova zvaigznei ir krāsaina. Ainārs brīvajā laikā nodarbojas ar dažādiem hobijiem - veikbordu, jāšanas sportu un pat piedalās improvizācijas teātrī. Beidzamajā laikā viņš iztiku pelna ar dejošanu. «Esmu dejotājs un izklaidētājs reizē. Iejūtos dažādos tēlos un priecēju publiku ar dažādiem trikiem.» Par atraktīvā Aināra sirdi TV3 šovā «Netīrās dejas» cīnījās piecas daiļavas. Jau šova sākumā meitenes lika lietā visus ieročus, lai piesaistītu Aināra uzmanību. Drosmīgā Evelīna Šaulīte pat nebaidījās atkailināties un nodoties mīlas priekiem ar Aināru visu skatītāju acu priekšā. Dejotājs atklāj, ka pirmais iespaids par meitenēm bija piezemēts. «Daudzas meitenes es zināju jau pirms tam. Liela pārsteiguma nebija. No sākuma vairāk ievēroju meitenes, kuras atbilst manai gaumei.» Dejotājs atklāj, ka tās meitenes, pret kurām izveidojās simpātijas jau pirmajā dienā, tika arī līdz finālam.

«Man patīk atklātas, dabiski skaistas meitenes, sportiskas, kas nebaidās arī sasmērēties vai iesaistīties darbos. Atraktīvas, kurām patīk izaicinājumi,» viņš raksturo savu meitenes ideālu un piebilst, ka viņu nevarēs savaldzināt ballētājas.

Intriga par Aināra izvēli šovā saglabājās līdz pat pēdējam brīdim. Jautāts, kādēļ puiša izvēle neapstājās pie efektīgās Evelīnas, ar kuru jau saistīja karsti pavadīti randiņi, Ainārs atklāj: «Mēdz būt rakstura īpašības, kas netraucē, bet ir lietas, kas traucē. Evelīnas pēdējo dienu notikumi ar mēģinājumu pamest šovu, attieksme un mainīgā rīcība - tas viss mani mulsināja. Varbūt ilgākā laikā es varētu pārliecināties, kāda viņa patiesībā ir, taču šajā gadījumā man tam nebija laika. Izvēloties viņu, es negribēju riskēt. Evelīnas emocionālā uzvedība neiedvesa pārliecību, ka, izvēloties viņu, jau pēc stundas šī meitene nebūs mainījusi domas,» kritisks ir Ainārs.

Šova uzvarētājs atzīst, ka viņam patīk emocionāli spēcīgi cilvēki, taču Evelīna tāda nebija, par ko varēja pārliecināties mēģinājumu laikā. «Daudz ko neparādīja no mēģinājuma procesa. Tieši tur varēja redzēt, kādi raksturi ir meitenēm un cik ļoti viņas iesaistās dejas tapšanā. Bija tikai viena diena, lai sagatavotu priekšnesumu, un, ja meitene neizrādīja atbalstu, lai paveiktu šo uzdevumu, bija grūti,» tā Ainārs. Viņš stāsta, ka Evelīnas aiziešana no šova, atgriešanās, puņķi un asaras veidoja lielu melodrāmu, kurā viņš negribēja piedalīties. Savu liktenīgo izvēli puisis izdarīja par labu kolēģei, arī salsas dejotājai, tumšmatei Katei Kantorei, kura viņam sirdī bija iekritusi jau pirms šova. Tieši ar Kati puisim ir bijis visvieglāk dejot. «Šovā viņa neļāvās nevienai provokācijai. Viņa visu laiku bija nosvērta. Šī stabilitāte un nopietnība mani uzrunāja,» stāsta Ainārs. Puisis uzticējās Katei un bija pārliecināts, ka meitene neizvēlēsies naudu, lai arī šova laikā bija situācija, kurā meitene piedāvāja paņemt naudu un sadalīt uz pusēm, kas lika pārdomāt Kates īstos nolūkus. Taču drīz vien pēc šova Kates un Aināra ceļi šķīrās, bet par visu pēc kārtas.

Pārāk strauji pievērsies Evelīnai un aizmirsis par citām

Ainārs savos izteikumos par attiecību izjukšanas iemesliem ir piesardzīgāks nekā Kate. «Šovā un pēc tā mēs visi bijām emocionāli uzlādēti. Noslēdzās šovs, un palēnām tas viss sāka dzist. Ikdienas darbi sāka novērst uzmanību no šova lietām. Daži man ir teikuši, ka šovs rada eiforijas sajūtu. Šovā liekas, ka izvēle bijusi pareiza, bet ikdienā sāc domāt citādi,» atklāts ir dejotājs. Pēc šova noslēguma pāris satikās dažas reizes, arī kā deju pāris piedalījās saviesīgos pasākumos, taču tad viss beidzās. «Varbūt neredzējām tam turpinājumu, grūti pateikt,» domīgs par izjukušajām attiecībām ir Ainārs. Puisis uzskata, ka pēc šova viņu ar Kati vienoja vienīgi kopīga tēma - šovs. Kopīga šova izdzīvošana un tā pēcgarša. «Esam palikuši labi draugi, vienkārši līdz romantikai mazliet pietrūka,» atzīst Ainārs. Ar pārējām šova meitenēm prasmīgais dejotājs kontaktu neuztur: «Dīvainā kārtā visi nozuda. Retu reizi Evelīnu satieku klubā, taču tikai sasveicināmies un nekāda ciešā kontakta mums nav.» Šova uzvarētājs pozitīvi vērtē savu dalību šovā, taču ir arī lietas, kuras nožēlo. Atskatoties uz piedzīvoto, Ainārs atzīst, ka ir pieļāvis kļūdas. «To es varētu dēvēt par stratēģisku kļūdu. Pārāk strauji šova sākumā pievērsos Evelīnai un aizmirsu par citām meitenēm. Tas nebija godīgi,» uzskata Ainārs. Izskatīgais salsas dejotājs ir priecīgs par pozitīvo skatītāju atbalstu, kuri novērtē dalībnieku centību. «Domāju, ka mana popularitāte drīz vien pēc fināla noklusīs. Es pat nevarētu to nosaukt par popularitāti, drīzāk tas pašlaik ir aktuāls temats, par ko cilvēki runā. Man ir patīkami saņemt pozitīvas vēstules no cilvēkiem, kurus arī interesē dejas,» savos iespaidos dalās Ainārs.

Katei bagātīga attiecību pieredze

Kati Kantori šovā varētu raksturot kā kārtīgu un atturīgu meiteni. Intrigas un skandāli tumšmatainajai skaistulei nav raksturīgi. Šovam viņa bija pieteikusies, draudzenes pamudināta, ar mērķi sevi parādīt uz deju grīdas. Kate sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka atrast mīlestību šovā nebija primārais. «Otru pusīti nebūtu slikti atrast, taču vairāk gribējās dejas.» Kates attiecību pieredze ir tiešām bagātīga. Meitene jau kopš 10. klases nav bijusi brīva no attiecībām. Kate piedzīvojusi gan kaislīgu mīlestību, gan sāpīgu šķiršanos. Meitenes attiecības raksturo četrus gadus ildzis mīlas stāsts un divreiz divus gadus garš attiecību stāsts. Kate savas iepriekšējās attiecības vērtē pozitīvi, kurās ieguvusi dzīves pieredzi. Pirms dalības šovā «Netīrās dejas» Kate brīvas meitenes statusā atradās tikai divus mēnešus. Pirmā tikšanās ar šova dalībnieku Aināru viņai nesagādāja lielu pārsteigumu, jo abi dejotāji jau bija pazīstami. «Bijām tikušies uz deju grīdas. Kopumā pirmais iespaids bija patīkams,» atklāj Kate. Dejotājas mierīgā daba arī atspoguļojās attiecībās ar konkurentēm. Kate stāsta, ka meiteņu starpā izveidojās labas attiecības. Saspīlētāka situācija bija ar emocionālo Evelīnu. «Nejutu lielu konkurenci. Mēs viena otrai pāri nedarījām, lai uzvarētu. Es to vairāk nosauktu par spēli, nevis cīņu. Varbūt, ja mēs ilgāk atrastos šovā, būtu citādi,» uzskata fināla uzvarētāja. Limbažniece Kate par savu uzvaru šovā bija droša. «Ņemot vērā Evelīnas izgājienus, es biju pārliecināta, ka Ainārs izvēlēsies mani,» pauž uzvarētāja. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Kate atklāj, ka savukārt viņa pati līdz pat pēdējam brīdim nebija droša par savu izvēli. «Es nebiju 100 procentu droša, ka izvēlēšos Aināru, nevis naudu, taču beigās sapratu, ka nevaru cilvēku iemainīt pret naudu, kas nāk un iet. Tas vairāk bija goda un cieņas jautājums.» Taču Kati un Aināru sagaidīja patīkams pārsteigums no šova organizatoriem. 5000 € lielā naudas balva tika piešķirta tikko izceptajam mīlētāju pārim. Kate atklāj, ka naudas balva tiks sadalīta godīgi uz pusēm. Iegūto laimestu meitene tērēs, ieguldot salsas festivāla organizēšanā. Savukārt Ainārs izvairās no atbildes, kur tērēs šovā iegūto balvu.

Bēg no salsas dejotāja pie muskuļkalna, līdzko atkal brīva

Kate apstiprina, ka ar Aināru viņu vairs nesaista romantiskas attiecības. «Šovā viss bija citādi, tikai ārpasaulē tu iepazīsti otru cilvēku no citas puses. Mums ir dažāda dzīves uztvere, svarīgākās lietas mums nesaskanēja, kā arī, manuprāt, fiziskā pievilcība nebija tik liela, lai mēs paliktu kopā kā pāris,» skeptiski izsakās šova uzvarētāja. Pāris mēdz satikties uz deju grīdas un turpina uzturēt draudzīgas attiecības.

Kāds anonīms informators gan pastāstīja, ka Kates un Aināra attiecības izjukušas, jo Kates dzīvē parādījies bijušais puisis, kas ir īsts muskuļkalns. Tādēļ Ainārs pacēlis cepuri un aizgājis. Skaidrojot šo situāciju, Kate atklāj: «Jā, tas arī ietekmēja manu un Aināra pašķiršanos, jo parādījās puisis no manas pagātnes. Man bija simpātijas pret citu. Es jau pirms šova ar šo puisi satikos.»

Taču, ak, mīlas neprāts, ko tas ar cilvēku sirdīm spēj darīt! Diemžēl Kates attiecības arī ar bijušo sirdsāķīti nevainagojās panākumiem, un šobrīd meitene apstiprina, ka ir brīva. Kate pašlaik izbauda savu atpazīstamību un puišu uzmanību.



Svarīgākais