VIDEO. Krievijas cietumā dumpis - ieslodzītie saņēmuši ķīlniekus; viens darbinieks nogalināts [papildināts]

© pixabay.com

Volgogradas apgabalā Krievijā, 19.kolonijas ieslodzītie sagrāba par ķīlniekiem Federālā soda izpildes dienesta darbiniekus, viens no darbiniekiem tika nogalināts, atsaucoties uz Krievija smedijiem raksta UNIAN. raksta Krievijas mediji

Krievijas propagandas portāls "RIA Novosti" un TASS, atsaucoties uz Krievijas Federālā soda izpildes dienesta preses dienestu un Krievijas "Telegramm" kanāliem raksta: “Krievijas Federālās soda izpildes dienesta augstas drošības kolonijā Volgogradas apgabalā disciplinārās komisijas sēdes laikā notiesātie par ķīlniekiem sagrāba cietuma darbiniekus, viens no tiem ir nogalināts.

TASS raksta, ka tika nogalināts FSID darbinieks. Kadri, iespējams, no šīs kolonijas tiek publicēti tiešsaistē internetā. Vīrieši formas tērpos guļ uz grīdas asins peļķēs. Viens no uzbrucējiem rokā tur nazi.

Ziņu aģentūra LETA:

Cik ir ķīlnieku precīzi nav zināms.

Lietotnes "Telegram" kanāls "Shot" ziņo, ka par ķīlniekiem sagrābts kolonijas priekšnieks un viņa vietnieks.

Savukārt tīmekļa izdevums "Baza" vēsta, ka kolonijas priekšniekam izdevies izbēgt, taču viņš ticis ievainots un šobrīd atrodas reanimācijā.

Kā ziņo "Baza" un tīmekļa izdevums "Mash", ieslodzītie, kas sagrābuši ķīlniekus, iespējams, saistīti ar teroristisko grupējumu "Islāma valsts".

Ar grupējumu saistītie ieslodzītie jūnijā sagrāba ķīlniekus arī vienā no ieslodzījumu vietām Rostovā pie Donas.

"Mash" vēsta, ka ķīlnieku sagrābēji pieprasījuši divus miljonus dolāru un helikopteru.

Ķīlnieku sagrābšana notikusi Surovkinā, kas atrodas 130 kilometrus uz rietumiem no Volgogradas.

Svarīgākais