Stallone par septiņām pārciestajām operācijām: Es atceros vienu sitienu un... Tas ir viss

© Depositphotos

Slavenais amerikāņu aktieris Silvestrs Stallone atzina, ka viņam pēc kakla lūzuma veiktas septiņas nopietnas operācijas. Šis incidents notika filmas "The Expendables" (Neiznīcināmie) uzņemšanas laukumā, kur viņš filmēja cīņas ainu. Par to raksta "The Daily Mail".

77 gadus vecais aktieris atzīmēja, ka ievainojums radies tādēļ, ka viņš vēlējies pats izpildīt visus filmā redzamos trikus.

"Es režisēju "The Expendables" un kā idiots veicu visus savus trikus. Es atceros vienu sitienu un... Tas ir viss. Es nekad neatguvos no "The Expendables". Es nekad fiziski nebiju tāds kā pirms šīs filmas. Tagad es brīdinu cilvēkus - neveiciet bīstamus trikus," sacīja Silvestrs.

Pēc aktiera sievas teiktā, Stallone nevēlējās, lai kāds uzzina par viņa ievainojumiem.

"Mans vīrs centās slēpt sāpes no visiem, izliekoties, ka nekas nav noticis. Viņam nepatīk, ja cilvēki zina, ka viņam ir tik daudz operāciju mugurā un kaklā. Viņam kaklā tika ielikta metāla saspraude, kā arī veica vēl vairākas citas operācijas,” teica aktiera sieva.

Diemžēl šādi nepatīkami incidenti filmēšanas laukumā ar Silvestru notikuši ne reizi vien. Arī zvaigznes meita atgādināja, ka viņas tēvs pēc savām lomām pastāvīgi atradies slimnīcā.

"Bija ļoti grūti redzēt, kā manam tētim tiek veikta vēl viena sāpīga operācija. Viņš visu manu bērnību cieta no sāpēm," sacīja meita Sofija.