Silvestrs Stallone uzņems filmu par rakstnieku Edgaru Alanu Po

Aktieris Silvestrs Stallone nolēmis uzņemt biogrāfisku filmu veltītu amerikāņu rakstniekam Edgaram Alanam Po, raksta izdevums Empire.

"Es savam producentam Avi Lerneram saku, lai viņš nodarbojas ar Po filmas sagatavošanās darbiem. Taču viņš man jautā, vai Po būs bruņots ar pistoli, vai viņam jāprot labi mētāties ar nažiem. Es viņu mierinu, ka Po tas nav vajadzīgs, jo viņš ir rakstnieks," joko Stallone.

Silvestrs Stallone arī negrasās tēlot šajā filmā Edgaru Alanu Po. "Tas nenostrādās, kaut tāpēc, ka vajadzīgs jaunāks aktieris, jo Po mira 39 gadu vecumā," skaidro Stallone.

Jāatgādina, ka Stallonem ir grandiozi režisoriskie plāni, pašlaik viņš strādā pie filmas"The Expendables" un pēc tās pabeigšanas tiks uzņemta "Rembo V", kuras darbība risināsies Aļaskā.

Silvestra Stalones režisētais darbs «The Expendables», kurā stāstīts par algotņiem, kas dodas misijā uz Dienvidāfriku, lai gāztu diktatoru.

Filmā iesaistīti aktieri - Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Mikijs Rurks, Brūss Viliss, Džeisons Stethems, Džets Lī, Dolfs Lundgrēns, Stīvs Ostins, Ēriks Roberts, Rendijs Kutjūrs un Terijs Krūzs, paredzēts ka filma iznāks uz ekrāniem 2010. gada aprīlī.