Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Narkomāne izkrāpj saviem vecākiem 250 000 mārciņu, stāstot, ka studē Oksfordā

© Daily mail

34 gadus vecā Nikola Boardmana izkrāpusi no saviem vecākiem 250 000 mārciņu, stāstot, ka studē Oksfordā un melojot par savu dzīvi, vēsta raidsabiedrība BBC.

Sieviete par šo noziegumu stājusies tiesas priekšā. Sieviete tiesāta par krāpniecību un viņai piespriests trīs gadus un četrus mēnešus ilgs cietumsods. Viņa vecākiem vairākus gadus stāstījusi, ka mācās Oksfordā un viņai nepieciešama to finansiālā palīdzība pētījuma veikšanai un izdzīvošanai. Sieviete sūtījusi vecākiem dažādas falsificētas vēstules, piemēram, no pasniedzējiem, kurās tie slavējuši Nikolas “talantus” un spējas.

Patiesībā sieviete Oksfordā nekad nav mācījusies un naudu tērējusi narkotikām, ceļojumiem un pat slepenām laulībām uz kurām nav ielūgusi savus vecākus.

Viņa arī palikusi stāvoklī un veikusi abortu, tomēr vecākiem stāstījusi sirdi plosošu stāstu par to, ka dzemdējusi nedzīvu mazuli.


Rezultātā, laika posmā no 2011. – 2015. gadam vecāki meitai iedevuši 250 000 mārciņu un lai šo summu sagādātu vecāki pārdevuši savu māju, iztukšojuši savu pensiju fondu un savu abu pārējo bērnu studiju fondus.