Komentāri: Kāpēc Latvijā ļauj nevakcinēt bērnus pret nāvējošām slimībām?

Nikolajs

Varbūt mazāk diskutēt, bet pieņemt likumu, lai šādus "vecākus" varētu ietupināt cietumā uz dažiem gadiem?

Vakar, 11:36 Atbildēt
ir tāds

Varbūt tevi aizsūtīt uz kādu totalitāru valstī kur valsts noteiks ko tev vajag, ko ne un kā tev būs ģērbties ko ēst utt., utt.. Par laimi Latvija nav totalitāra valsts un vecākiem ir tiesības saskaņā ar likumu uzņemties atbildību par bērnu. Cik zināms, pat vislabākajām vakcīnām ir blaknes, līdz pat letālam iznākumam. Reti bet viņas ir. Un tu n vari dot, garantiju, ka tieši šie bērni nebūtu miruši no vakcīnas. Ja pieņem šādu scenāriju kuru arī nekad nevar izslēgt, tad kuru tu sēdināsi cietumā? Zini manu draudziņ, divu bērnu nāve dēļ infekcijas slimības nav nekas patīkams, bet cik cilvēku aiziet īpaši ar sirds un asinsvadu slimībām savlaicīgi nesaņemtas med. palīdzības dēļ? Tici man tādu cilvēku skaits būs mērāms tūkstošos gadā. Un kurš par to būtu jāliek cietumā? Vai tev nešķiet absurdi, ka cilvēks mūžu nostrādā, novergo, maksā valstij nodokļus un pēc piecdesmit, nesagaidījis pensiju aiziet, jo valstij nav naudas par ko viņu ārstēt. Cik tagad nav par tādiem gadījumiem dzirdēts.

Vakar, 13:28 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

Vakar, 13:54 Atbildēt
kukusinskis

valdi ,kāds mēsls esi tu pats ...

9:49 Atbildēt
Gregors Metjus

Pret difteriju LV nav potēti apmēram 50% bērnu, lielākā daļa - apzināti, lai izvairītos no šo lēto un toksisko vakcīnu blaknēm. Dārgas un drošas vakcīnas Latvijā nav pieejamas, tādas piedāvā tikai Šveices un Vācijas privātajās klīnikās un cena par vienu variējas no 1,000 līdz 2,000 EUR.

Ja valsts piespiedīs 50% Latvijas vecākus vakcinēt savus bērnus piespiedu kārtā, pieļauju, ka lielākā daļa ģimeņu emigrēs uz valstīm, kurās difterija nav izplatīta (Spānija, Portugale utt) un prasība vakcinēties nav obligata. Sekas valsts ekonomikai nav grūti iedomāties. Visiem labu dienu!

14:11 Atbildēt

Komentēt