Komentāri: Trīs kaktusi

Madris

Tā arī bija. Tik varēja pieminēt, ka Avotiņa aicinājums dibināt Tautas fronti, maksāja viņam amatus "Literatūrā un Mākslā" , kā arī kompartijas nosodījumu.

8.okt 2023 Atbildēt
EDGARS

Vai tiešām žurnāla "Daugava" (Даугава) atbildīgajam sekretāram un galvenā redaktora vietnieka vietniekam maksāja mazāk kā LuM? Nekādu nosodījumu no kompartijas vīriem Maskavā viņš nesaņēma - mierīgi varēja turpināt darboties tai virzienā, kurš bija iecerēts. Un nepiesauciet ne čeku, ne CIP, ne arī profesori Kanādā, kura darbojās NATO programmas "Cilvēciskie faktori" ( sk. M.Čaklā gr. Izaicinājums nodaļu "Divas Siguldas")

8.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Par Avotiņu tā varēja būt, bet viss cits...safrizēta muldoņa, kuru skaidri pierāda "latviskā" un "brīvā" tautai "plaukstošā"šodiena!

8.okt 2023 Atbildēt
Māris

Ak Jāni? Domāju, ka ar gadiem tomēr cilvēks tomēr nobriest un kļūst par vīru, bet redzu, ka ar Tevi tas nav noticis. Mūsu Tautai atmoda bija vajadzīga, bet ne ar Tautas fronti un tās darboņiem, kurus Tu daudzus piesauci, un daudzi citi, kuri vēl šobaltdienu kalpo citvarai. Jāni- es ceru, ka atmoda vēl būs!!!!!

8.okt 2023 Atbildēt
EDGARS

Vajadzēja turpināt paaugstināt kultūras, zinātnes, izglītības līmeni, nevis akli sekot Vašingtonas konsensa programmām un bezjēgā atkārtot Fukujamas murgus par "vēstures beigām". Un nav ko pārmest dzejniekam, jo pirms 35 gadiem nebija daudz tādu zinātnieku, kuri spēja prognozēt sekas. Es zinu tikai vienu - loģiķi Aleksandru Zinovjevu, grāmatas "Katastroika" autoru.

8.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Mārim 100% taisnība un Tautas Ftonte bija čekas un komparijas kangaru pūznis, kuri visādos veidos nogremdēja īsto Atmodas vēstnesi "Pilsoņu Kongresu". kas bija īsta tautas pārstāvniecība ar gandrīz 800 000,biedriem!

8.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs atbilde EDGARS

Jūsu laiks beidzas, ko šķiet nesajēdz,citādi nemuldētu te latviski iemācītos kangaru feikstāstus un ralstītu ar īsto savas iebrucēju tautas vārdu!

8.okt 2023 Atbildēt

Komentēt