TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

© Ilze Zvēra/F64

5.lapa

Valdībai pašreizējos apstākļos vajadzēja vēstīt: “Mēs nodokļus samazināsim vai vismaz atstāsim līdzšinējā līmenī. Turieties, uzņēmēji! Turieties, autoratlīdzību saņēmēji!” Tā vietā cilvēku dzīve tiek padarīta par cietumu. Valdība šādā veidā pasaka: “Mēs jūs visus nevaram ielikt cietumā, tāpēc padarām jūsu dzīvi par cietumu!”

Un vienīgais, par ko valdošās koalīcijas iekšpusē ir diskusijas, ir tas, vai premjeram Krišjānim Kariņam (JV) bija vai nebija jānosoda Ungārija. Bet cilvēku dzīvē nekas nepaliek labāk, paliek tikai sliktāk.

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ir neskaitāmas reizes izteikusi priekšlikumus sociālo iemaksu jautājumā, vēl arī pēdējās dienās pirms 1. jūlija izdevās sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi par to. Taču nekas no mūsu ieteiktā netiek ņemts vērā.

Netika ņemti vērā arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un citu organizāciju iebildumi, lūgumi atlikt sociālo iemaksu stāšanos spēkā. Tas ir murgu murgs, ko dara valdošā koalīcija ar Kariņu priekšgalā. Tāpēc jau nav brīnums, ka tauta neuzticas politiķiem, nenāk uz vēlēšanām, jo netic.

Edgars Tavars: Mēs atbrīvosim sabiedrību no vergturiem - no Kariņa valdības

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais