Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 23. decembra līdz 1. janvārim

© Publicitātes foto

10.lapa

«Neiespējamā misija 2020»

2020. gads ir bijis īsts izaicinājums daudziem no mums. Daži teiktu: šis gads ir bijis pilns ar neiespējamām misijām. Lai arī ne visas ir izdevies izpildīt, 2020. gadu kopīgi esam «pārdzīvojuši» un esam gatavi jaunam sākumam 2021. gadā. Tādēļ Latvijas Televīzija (LTV) aicina Jauno gadu sākt kopā - 31. decembrī pulksten 21. 30 ar Vecgada vakara šovu «Neiespējamā misija 2020».

Tajā uzstāsies Latvijas popmūzikas lielākās zvaigznes, bet īpašus izaicinājumus izpildīs sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Koncertšovu vadīs vakara speciālie aģenti - Andris Freidenfelds jeb vienkārši Fredis un Kristīne Komarovska, bet īpašo misiju aģente būs modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja. Kamēr Fredis un Kristīne būs studijā kopā ar mūziķiem, Māra būs atbildīga par izaicinājumiem misijās. Kopā ar Māru savus izaicinājumus piepildīs virkne sabiedrībā pazīstamu ļaužu: Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, basketbolists Kristaps Janičenoks, sociālo tīklu viedokļu līderis un Latvijā dzīvojošais brazīlietis Felipe Gabriels, pianists Vestards Šimkus, LTV žurnāliste Anete Bērtule un citi. Izaicinājumi būs patiesi dažādi - no karstas staigāšanas pa oglēm, līdz galvu reibinošai laivošanai pa krācēm un kafijai ar privātai tējas pēcpusdienai ar valsts prezidentu.

Savukārt Vecgada šova koncerta daļā būs iespēja atgūt teju visu, kas šogad pandēmijas ierobežojumu dēļ nepieredzēts un nenoklausīts, jo uzstāsies Latvijas labākie mūziķi - «Prāta vētra», Dons, Aminata, Ozols, «Big Al & the Jokers», «Astro'n'out», «Eolika», «Mazais Princis» un citi.

«Tā būs satikšanās ar Latvijas labākajiem mūziķiem, kuri gada pēdējā dienā ļaus izbaudīt mīlētākās dziesmas. Tā būs satikšanās ar iemīļotām personībām, kuras ļausies izaicinājumiem, lai pēdējā gada dienā kaut ko šķietami neiespējamu padarītu iespējamu. Un tas arī Vecgada vakarā noteikti jāatceras - nekas nav neiespējams, ja vien savā ikdienā uzdrīksties vairāk, esi drosmīgs un atvērts nezināmajam,» saka Vecgada vakara šova producents Guntars Gulbiņš, uzsverot, ka 2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars ir pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā.

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais