Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 12. līdz 18. decembrim

© Publicitātes foto

10.lapa

Aminata aicina stāvēt «Visām likstām pāri»

Publicitātes foto

Šomēnes klajā nācis jauns Aminatas singls «Visām likstām pāri», kam mūziku un tekstu sacerējusi pati dziedātāja un kas iekļauts arī labdarības akcijas «Eņģeļi pār Latviju» dziesmu izlasē «Brīnumu radot».

«Lai kādi būtu laiki un kādas būtu problēmas, ir ļoti svarīgi atcerēties palīdzēt citiem, jo īpaši maziem bērniem. Es ļoti priecājos, ka arī varu iesaistīties un līdzēt kaut nedaudz, turklāt sacerot mūziku un dziedot, kas ir manas vismīļākās nodarbes,» saka Aminata, aicinot ikvienu iesaistīties un būt atvērtam labiem darbiem, kā arī savstarpējai sapratnei, kas pandēmijas laikā kļuvusi īpaši nepieciešama.

Jaunais Aminatas singls noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams labākajās Latvijas radiostacijās, bet dziesmu izlase «Brīnumu radot» par ziedojumu iegādājama Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā (https://ej.uz/brinumuradot).

*Jaunais singls YouTube: YouTube

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais