"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

GODA VIETĀ - MAIZE. Arī šoreiz “Riga Food” izstādē būs Latvijā cepta maize un citi gardumi, ko būs sarūpējis “Saldus maiznieks”, “Hanzas maiznīca”, “Lāči”, “N. Bomja maiznīca Lielezers”, “Dona” un citi uzņēmumi © Publicitātes foto

5.lapa

Tēja no Japānas

Publicitātes foto

Pirmo reizi "Riga Food" vēsturē būs Japānas nacionālais kopstends, kurā varēs iepazīt Japānas tējas kultūru un nobaudīt tējas, kas ir viens no Japānas galvenajiem eksporta produktiem uz Eiropas Savienību. Japānas kultūrā tējai ir īpaša loma, un tur notiekošās tējas ceremonijas nav pielīdzināmas tējas dzeršanas tradīcijām nevienā citā valstī. "Riga Food 2020" apmeklētāji un dalībnieki ir laipni gaidīti Japānas nacionālajā stendā, kur būs iespēja iepazīties ar dažādiem japāņu tējas veidiem, tostarp "Matcha", "Gyokuro", "Sencha", "Bancha", "Hojicha" (brūno rīsu tēja), aromatizētu zaļo tēju, kā arī saldo "Matcha" pulveri un saldo "Hojicha" pulveri, ko izmanto "Late" dzērienu pagatavošanai.

Lasāmgabali

Pāris dienas pēc Jaunā Rīgas teātra uzveduma “Arkādija” pirmizrādes tās režisors un teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis sociālajos tīklos formulēja izrādes vēstījumu “par entropiju un fizikas likumiem: Kurš vēl neredz, ka Latvija nu ir pārliecinoši iegājusi Nāves spirālē?”

Svarīgākais