"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

GODA VIETĀ - MAIZE. Arī šoreiz “Riga Food” izstādē būs Latvijā cepta maize un citi gardumi, ko būs sarūpējis “Saldus maiznieks”, “Hanzas maiznīca”, “Lāči”, “N. Bomja maiznīca Lielezers”, “Dona” un citi uzņēmumi © Publicitātes foto

5.lapa

Tēja no Japānas

Publicitātes foto

Pirmo reizi "Riga Food" vēsturē būs Japānas nacionālais kopstends, kurā varēs iepazīt Japānas tējas kultūru un nobaudīt tējas, kas ir viens no Japānas galvenajiem eksporta produktiem uz Eiropas Savienību. Japānas kultūrā tējai ir īpaša loma, un tur notiekošās tējas ceremonijas nav pielīdzināmas tējas dzeršanas tradīcijām nevienā citā valstī. "Riga Food 2020" apmeklētāji un dalībnieki ir laipni gaidīti Japānas nacionālajā stendā, kur būs iespēja iepazīties ar dažādiem japāņu tējas veidiem, tostarp "Matcha", "Gyokuro", "Sencha", "Bancha", "Hojicha" (brūno rīsu tēja), aromatizētu zaļo tēju, kā arī saldo "Matcha" pulveri un saldo "Hojicha" pulveri, ko izmanto "Late" dzērienu pagatavošanai.

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais