Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 29. augusta līdz 4. septembrim

© Publicitātes foto

10.lapa

«Mayra» ballīte Rubeņu kalna pļavu brīvdabas estrādē

Publicitātes foto

Sestdien, 29. augustā, pulksten 17 Stopiņu novada Rubeņu kalna pļavu brīvdabas estrādē ar krāšņu pasākumu savu piecu gadu jubileju svinēs pazīstamais apģērbu zīmols «Mayra».

Koncertā piedalīsies populārā dziedātāja Olga Rajecka un TDA «Madara», dziedošais aktieris Varis Vētra, flautiste Dita Krenberga, aktrises Dita Lūriņa un Raimonda Vazdika un citi mākslinieki, bet vakarpusē skatītājus uz sadziedāšanos aicinās diriģents Arvīds Platpers. Svētku programmā paredzēts arī jubilejas kliņģeris, fotosesijas un citas aktivitātes.

«Mūsu iedvesmas avots ir mūsu tautas tradīcijas, raksti, tautastērpi. Mēs lepojamies ar mūsu tautas bagātīgo, neatkārtojamo folkloras un tradīciju mantojumu, un radām mūsdienu tērpus ar tautiskiem izšuvumiem un detaļām,» saka zīmola radītāja un īpašniece Maira Miķelsone, norādot, ka «Mayra» sieviete ir romantiska, šarmanta un sievišķīga. Mūsdienu steigā viņa saglabā klasisku sievišķību. Viņa novērtē īstas, patiesas emocijas un lietas. Viņa lieliski atrod sevi gan pļavā, pie jūras vai mežā, gan arī operā un smalkā kafejnīcā. Ikvienā brīdī viņā kvēlo sievišķība, acīs ir nerimstoša uguns un kaisle. Viņa jūtas laimīga un stipra. Viņas pasaulē sieviete ir sieviete, un vīrietis - vīrietis.

* Ja iespējams, ņemiet līdzi pledus, saliekamos krēslus un labu garastāvokli.

* Bērniem līdz 7 gadu vecumam - ieeja bez maksas.

* Biļetes uz pasākumu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.