Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 15. līdz 21. augustam

© Publicitātes foto

10.lapa

«Latvijas Šlāgerkanālam» - 10 gadi!

15. oktobrī pulksten 19 VEF Kultūras pilī gaidāma grandioza «Latvijas Šlāgerkanāla» 10 gadu jubilejas apbalvošanas ceremonija. Pasākumā piedalīsies 10 populārākās Latvijas šlāgermūzikas grupas.

Apkopojot «Latvijas Šlāgerkanāla» 10 gadu laikā visvairāk atskaņotās mūzikas grupas, ir noteiktas 10 nominācijas. Uz skatuves kāps un par labu garastāvokli rūpēsies Latvijā vispopulārākās šlāgergrupas - «Apvedceļš», «Galaktika», «Klaidonis», «Bruģis», «Zeļļi», «Baltie lāči», «Kantoris 04», «Liepavots», «Rumbas kvartets» un «Dakota». Sarīkojuma laikā katra grupa tiks nominēta kādā amizantā kategorijā un mūziķi saņems īpašas piemiņas balvas. Apbalvošanas ceremoniju vadīs Valters Krauze un Dagmāra Legante. «Latvijas Šlāgerkanāls» dibināts 2010. gadā. Tas ir pirmais un vienīgais mūzikas kanāls, kurā 24 stundas diennaktī redzami Latvijas šlāgermūzikas video. Šlāgerkanāls ir interaktīvs - tajā var pasūtīt sev vēlamo dziesmu vai nosūtīt teksta paziņojumu. Šobrīd kanālā tiek raidīti visi populārākie šlāgermūzikas, kantri mūzikas videoklipi un koncerti.

Biļetes: www.bilesuserviss.lv

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais