Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 30. maija līdz 5. jūnijam

© Publicitātes foto

9.lapa

Aija Andrejeva autokoncertā uz jumta

Ceturtdien, 4. jūnijā, pulksten 19 uz t/c «Alfa» jumta gaidāms dziedātājas Aijas Andrejevas jaunā albuma «Es iešu tālāk» prezentācijas autokoncerts, kas ieskandinās uz nākamo gadu pārcelto mūziķes lielkoncertu.

Publicitātes foto

Aija Andrejeva ir noslēgusi darbu pie sava jaunā albuma «Es iešu tālāk», kas tiks izdots šā gada 6. jūnijā - dienā, kad Siguldas pilsdrupu estrādē bija paredzēts līdz šim vērienīgākais dziedātājas koncerts. Ārkārtas situācijas dēļ tas ir pārcelts uz 2021. gada 5. jūniju, taču mūziķes faniem būs iespēja klātienē vērot dziedātājas uzstāšanos un noklausīties jaunākās dziesmas autokoncertā, kurā piedalīsies arī īpašās viešņas Agnese Rakovska un Kristīne Pāže.

«Pat ja viss apstājies, ir jāiet tālāk,» uzskata Aija Andrejeva, uzsverot, ka katrs no viņas albumiem ir transformācija, un, ja albums nav iznācis, tad aplis nav noslēdzies. Tādēļ viņai ir svarīgi albumu izdot un nospēlēt prezentācijas koncertu, iepriecinot savus klausītājus šajā neziņas pilnajā laikā.

*Koncerts tiks organizēts atbilstoši valstī noteiktajiem ierobežojumiem, un to varēs noskatīties, atrodoties savās automašīnās. Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē «aula.lv». Biļešu skaits ir ierobežots.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais