Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 30. maija līdz 5. jūnijam

© Publicitātes foto

6.lapa

Hiršs, Ruskis un Mūrniece jaunā koncertformātā

Trešdien, 3. jūnijā, pulksten 19 viesnīcas «Hotel Roma» 7. stāvā gaidāma tikšanās jaunā mākslas formā - ar viesnīcas vadītāju Lindu Mūrnieci, dziedošo aktieri Juri Hiršu un dziedātāju Mārtiņu Ruski.

Publicitātes foto

«Mēs visi tiecamies pēc personībām, kuru atziņas varētu mūs stiprināt un palīdzēt pārvarēt dzīves sniegtos izaicinājumus,» uzskata Jaunā muzikālā teātra producente Laila Ilze Purmaliete, aicinot uz jaunu koncertprogrammu «Atbildes un dziesmas».

«Pirmā no ciklam izvēlētajām personībām Linda Mūrniece - «Hotel Roma» vadītāja - vienmēr spējusi būt atklāta un tieša savos viedokļos un pārliecībās. Ne tikai runās, bet arī darbos,» saka Laila Ilze Purmaliete, atklājot, ka par vienu no sarunu biedriem uz skatuves Linda Mūrniece izvēlējusies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Juri Hiršu, kurš pazīstams arī kā dziesminieks un populāru TV seriālu aktieris.

«Šis laiks ir pārbaudījums. Tikai un vienīgi. Šis laiks pārbauda mūsu attiecības, kādi mēs esam - cik uzticīgi sievai, bērnam, profesijai. Daudziem nepatīk, bet tā tas ir. Tas ir arī finansiāls pārbaudījums. Tā tas Kungs mūs pārbauda. Tālāk savu izvēlēto ceļu ies tikai stiprie,» domā Juris Hiršs.

Tiešraides koncertā piedalīsies arī dziedātājs Mārtiņš Ruskis. «Tikšanās ar cilvēkiem un muzicēšana ir tas, kā man visvairāk pietrūkst. Ar nepacietību gaidu katru mazāko iespēju darīt to, ko mīlu visvairāk,» priecīgs par gaidāmo atkalsatikšanos ar saviem skatītājiem ir Mārtiņš Ruskis.

*Vietu skaits klātienē ir ierobežots, tādēļ muzikālo un atziņu pilno vēstījumu varēs baudīt arī «Facebook» tiešraidē slēgtajā grupā (tikai biļešu īpašnieki un tikai trīs dienas).

Biļetes - «bilesuparadize.lv». Tiešsaistes biļešu īpašnieki saņems privātu e-pastu no Jaunā muzikālā teātra ar uzaicinājumu pievienoties slēgtai skatītāju grupai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais