Komentāri: Galvenā vēlēšanu intriga – kurā vietā būs Kariņš?

janis

kādu rezultātu gaidīt, ja balsu skaitītāji ir arī uzvarētāji, valsts iznireļiem izdevusies, pretīgi. Nozagta himna, karogs un citi primambasi.

10.jun Atbildēt
Valdis

Ja konkurentos ir nopietna parrija, tad tā spēs nodrošināt kontroli par vēlēšanu likumību, sākot no katra iecirkņa un beidzot ar CVK.

Ja tie ir "jānīši", tad jāapmierinās ar tukšu muldēšanu.

10.jun Atbildēt
janis

piekrītu Valdi, vispārējas demokratizācijas apstākļos, kad vienas partijas - mafijas - visādie biroji aumaļām cīnās par tautas labklājību, nav viegli atturēties no tukšas muldēšanas. Tev izdodas . Slikti jau nemaksā

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde janis

Tu laikam nesaprati domu.

Tev neviens neliedz pārbaudīt skaitīšanu, tikai tur nepietiek ar tukšu muldēšanu. Tur vajag savu pārstāvi katrā vēlēšanu iecirknī, labu vēlešanu procedūras pārzināšanu, novērotājus katrā balsu skaitīšanas posmā un labus juristus, lai risinātu konflikta situācijas.

Pie mums var salasīties trīs idiņi, pasludināt sevi par partiju un tad kaukt, cik citi ir slikti.

Paši jau arī ir tikai tāda interešu grupiņa, nekas vairāk.

11.jun Atbildēt
ir tāds

Nez kāpēc mani tas nepārsteidz?

10.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un, kad tad zīmuli Kariņu apsūdzēs, tiesās, liks cietumā? JV būtu jāpārsauc par "Zīmuļu partija", zīmuļi zīmuļiem līdzinās.

10.jun Atbildēt
Valdis

Principā man nebūtu iebildumu, ja ieliktu.

Taču cietumā nav pabijuši daudz lielāki " frukti", sākot ar Lembergu, Ušakovu, Ameriku, Nagli, citiem privatizācijas varoņiem un krievu spiegiem.

10.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Valdis

JV ( JL, Vienotība) politikā ienāca, var teikt ielauzās, ar saukļiem - mēs pret korupciju, pret zagšanu, utt.. Un, ko? Ko mēs redzam? Lielākais, "kristāl tīrais" Vienotības Kariņš - prasts zaglis, kurš tēlo, ka neko i nesaprot! Šāds cilvēks ir dubultā nelietis. Piemēram, Lembergs, kurš nekad nav bijis premjers, nekad nav teicis, ka ir kristāls, ka viņam nav gadījies, ko pārkāpt, kamēr Kariņš stellējās tīrāks par Romas pāvestu. Un summa notērētā nelikumīgos, neatļautos lidojumos teju miljons. Es jau nemaz nerunāju par notikušā morālo aspektu, kā tas viss grauj iedzīvotāju ticību valstij, varai! Ja īsi, uz šodienu Kariņš ir lielākais zaglis, valsts amatpersona.

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde Guntis Akmeņkalns

Tas ka Lembergs nav atzinies noziegumos, nenozīmē to, ka viņš tos nav izdarījis. Un miljoni tur ir daudz lielāki.

Taču es ne jau par to. Es taču rakstīju, ka par nopietniem noziegumiem pie mums cietumā neliek nevienu.

Jeb tu vari minēt kādu konkrētu piemēru?

10.jun Atbildēt
Madris

Jūs nepamatoti apsūdzat Kariņu visos nāves grēkos. Hokeja izlases panākumos nav Smiltēna panākums, bet Kariņš ar privāto lidmašinu aizbrauca uz Helsinkiem, un iemeta izšķirošo ripu. Tā kā pēc dabas viņš ir kautrīgs, tad šo faktu viņš noklusēja. Vēl jāpiemin, ka katram iedzīvotājam nodrošināja vismaz 10 vakcīnas, lai nenomirst. Žirinovskis nomira, saņēmis tikai 7 potes, tad jums jāsaprot, ka Kariņam jāceļ vismaz piemineklis dzīvam esot.

10.jun Atbildēt
IMIK

Lai nu vai kā bet izskatās ka Kariņš ir diezgan izlidojies. Jautājums ir vai viņš turpmāk vispār lidos. Jā jā, tad par kādu naudu?

10.jun Atbildēt
ir tāds

Diemžēl lidos, jau lidos uz Briseli lidos. Par tavu, par manu, par pārējo naudu lidos, kā parasti. Kas ir mainījies?

10.jun Atbildēt
Kurpe

Ehh, žēl!

Man tā patika tukšās ielas un apgrozījums kontā, kad Kariņš ar Pavļutu un Perevoščikovu glāba nāciju no kovida!

10.jun Atbildēt
ir tāds

Un kāda vaina? Kas nenomira no kovida tam palīdzēja valsts apmaksāta pote. Ak ar kādu baudu es visas atlikušās vakcīnas izpotētu šiem mūsu glābējiem, tā teikt, pateicībā par visu labo ko tie mūsu labā darīja, lai jau viņiem arī tiek, pelnījuši taču, vai tad žēl labiem cilvēkiem?

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Nevajadzētu te mētāties ar pārgudrībām, bet padomāt, ko jūs darītu tieši tajā situācijā. Nepotēties izvēlējās tikai nedaudzas valstis, cik zinu Zviedrija un vēl dažas.

Itālijā un Spānijā veci cilvēki krita kā mušas.

Poti vajadzēja steidzami. Jā, nebija izgājusi visu testēšanas ciklu, taču arī pie mums, ja negribēji, varēji nepotēties, vismaz pie mums tā darīja diezgan daudzi.

Bija arī citi pārspīlējumi, ar komandantstundu, preču tirdzniecības ierobežojumiem, pārmērīgau nodrošināšanos ar potēm. Taču tādi bija arī daudz kr citur.

Gudrīši jau būtu rīkojušies citādi, vsi ne, "ir tāds"?

10.jun Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Un cik cilvēku īpaši vecāka gadagājuma aizgāja mūžībā neilgi pēc vakcīnas? Diemžēl fakti! Cilvēki, īpaši vecāka gadagājuma paļāvās uz to ko ik dienas stāstīja valdība un tai pietuvinātie. Rezultātā es zinu vairākus vecāka gadagājuma cilvēkus kuri neilgi pēc vakcīnas aizgāja. Un dzirdēts ir vēl par daudziem šādiem gadījumiem. Redzi vakcinēt vajag, tikai jautājums, cik droša ir vakcīna. Pie mums veci cilvēki arī krita kā mušas, tikai nevis no slimības bet vakcīnas. Te redzi draugs mīļais ir jautājums kāda ir valsts atbildība minētajā procesā, īpaši, ja tieši valdība izdeva rīkojumu, ka visiem darbiniekiem obligāti ir jābūt potētiem, pretēji varēja atlaist no darba, bet tanī pat laikā, ja piekriti vakcinēties parakstīji dokumentu, ka atbildību par sekām uzņemies pats. Tad par kādu pārgudrību tu te murgo? Kur tas ir pie tevis kur varēja tā nepotēties? Veco ļaužu pansionātā "Ar vieglu gariņu", jeb dīkdieņu saietā? Faktiski uzspiesta vakcinācija par kuras sekām valsts neuzņēmās atbildību, bet to pārlika uz katra paša pleciem. Tev tas šķita labi un pareizi? Jā, varēja rīkoties citādi, varēja, vismaz pieklājības pēc valdība varēja uzņemties atbildību par tiem nepārbaudītajiem mēsliem kurus pati par lielu naudu bija sapirkusi. Bez tam vakcīna līdzēja tikai sākumā, kad vīruss sāka mutēt neviena vakcīna vairs nedarbojās un tas viss bija jāizsver, visi par un pret. Šķiet tikai tu draugs mīļais neredzi, ka tā bija liela afēra ar valsts līdzekļu izšķērdēšanu kura nebūt nedeva vēlamo rezultātu, vispirms jau tāpēc, ka masveida vakcinācija sākās, kad vīruss jau bija sācis mutēt un vakcīna vairs nebija efektīva pret to. Viss nav tik vienkārši.

10.jun Atbildēt
Madris atbilde ir tāds

Gribēju to pašu rakstīt, jo manu saimi tas skāra, bet negribu uzplēst rētas.

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde Madris

Sniedz tiesā un ej līdz par Eiropas cilvēktiesību tiesai.

10.jun Atbildēt
Madris atbilde Valdis

Tas man dēlu uzcels?

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde Madris

Nu, bet, ja tu tāds cīnitājs par taisnību?

11.jun Atbildēt
Valdis

Viss tavs stāsts ir tukšas emocijas.

Es arī zinu dažus cilvēkus, starp citu, ne tik vecus, kas "krita kā mušas", jo nebija potējušies.

Tu jau ka eksperts droši zini, ka nāves cēlonis bija pote, vai ne?

Nosauc kaut vienu konkrētu pierādītu gadijumu.

Tā, ka viss nav tik vienkārši, lai par to varētu spriedelēt eksperts "ir tāds".

10.jun Atbildēt
ir tāds

Vai vari pierādīt pretējo? Vienreiz var būt sakritība, otreiz, bet, kad sakritību jau ir daudz, tad tās vairs nav sakritības, bet likumsakarības. Vai pats sajēdz ko esi uzrakstījis? Tu pats atdzīsti, ka vakcīna nebija izgājusi pārbaudi, līdz ar to neviens tās blaknes nevar ne pierādīt, ne noliegt, jo vienkārši neviens par tām neko nezina. Tā, ka šajā gadījumā var iziet tikai no loģikas, ka, ja pēc vakcīnas saņemšanas pēkšņi paaugstinājās cilvēku mirstība, īpaši vecāka gadagājuma cilvēku vidū, tad rodas secinājums, ka ar vakcīnu viss nav tik labi kā to stāsta. Neesmu eksperts kā tev mans dārgais draugs tīk teikt, esmu tikai līdzi domājošs un izdaru secinājumus no empīriski iegūtām zināšanām nevis akli klausos ko kāds tai skaitā tu mans dārgais draugs te centies iestāstīt. Ja vēlies varu tev sarakstīt milzīgu sarakstu ar letālām diagnozēm, tikai neviens nespēj izskaidrot no kurienes tās rodas, bet tā neizslēdz, faktu, ka tās ir.

10.jun Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

1.Visas blaknes nevar novērst nevienām zālēm, tāpēc jau tiek izsvērti riski un zāles tiek ieviestas ar zināmu riska procentu.

2. Neviens šeit nestāsta, ka ar vakcīnu viss ir labi, vienkārši ir jāpieņem lēmums, kas ir vienkārši tikai tādiem ekspertiem, kā tu.

3. Kur ir statistika, ka pēkšņi ir paaugstinājusies mirstība vecu cilvēku vidū?

4. Es tev te neko necenšos iestāstīt, tikai komentēju dažus tavus apgalvojumus.

5. Katrs nomirst nomirst, bet ne no diagnozēm, bet gan slimībām. Nu un tad?

10.jun Atbildēt

Komentēt