Komentāri: Valodu jautājums negaidīti kļūst par "Vienotības" glābšanas riņķi

Madris

Priekšvēlēšanas debates krievu valodā nevienu neinteresē. Tā ir budžeta naudas bezjēdzīga izpļekerēšana. Cik vēlētāju piedalās Eiroparlamenta vēlēšanās ? Cik no tiem klausītos debates krievu valodā? Vai ir atbildes uz šiem jautājumiem ?

21.mai Atbildēt
brīvdomātājs

:) pie traģikomisko joku Latvijas... ar solidāro atbildību pie vēlēšanu kandidātu izvērtējuma, un, bez valodas problēmu akcenta ...lūk, ko saka, speci no partijas Attīstībai - " 2024.gada valsts budžeta projekts ir stagnācijas triumfs "

21.mai Atbildēt
Valdis

IMIK, tas ir tavs jaunais pseidonīms?

22.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Sveiks, Valdi! Ne pie tām durvīm klauvē. Bet tā, Štrunts par austrumu ideāliem. Labāk atbildi uz aktuālāku jautājumu - ja LTV vēlēšanu diskusijas būs arī krievu valodā Tev kāds gabals nokritīs vai nē.

22.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Nu ko, tad tev ir parādījies dvīņubrālis.

Atbildi par austrumu ideāliem, tad es tev atbildēšu.

22.mai Atbildēt
IMIK

Nu bet, nesaprotu kā lai Tev atbild ja pats nevari apjēgt tos austrumu ideālus. Manuprāt tas var būt tikai tad ja domā ka austrumiem vispār nekādu ideālu nav, tā teikt, ideāli ir tikai rietumiem. Nedzīvoju austrumos tāpēc ne visai varu orientēties austrumu ideālos. Bet piemēram tepat kaimiņos, Krievijā, demokrātija nebūs ideāls, tur ideāls ir dažādu sabiedrisko iekārtu līdzāspastāvēšana. Ģimeniskie ideāli austrumos arī būs atšķirīgi. Kādi? Nu lai precīzi pateiktu jābrauc un jāpēta. Reliģijas un reliģiskie ideāli arī atšķirsies. Tā ka, nu nevaru Tev precīzi nemaz atbildēt. Ja Tevi neapmierina mana stipri virspusējā atbilde tad nu, meklē precīzāku informāciju pats, vai brauc un pēti pats uz vietas.

22.mai Atbildēt
Valdis

Ja ar trešo reizi nevari nosaukt nevienu austrumu ideālu, tad arī neraksti par to.

Naudiņu no sava kuratora vari saņemt arī par daudz jēdzīgākiem komentāriem.

24.mai Atbildēt

Komentēt