Komentāri: Eiroparlamenta vēlēšanas rādīs, kādas pārmaiņas cilvēki gaida no politikas

viesis

Vispār jau- Latvijas pieredze rāda, ka vēlēšanām NAV nozīmes........ un, visdrīzāk, tas pats attiecināms uz Eiroparlamenta vēlēšanām.

11.mai Atbildēt
Valdis

Vienīgais ko tās parādīs, būs skaitliskā attiecība starp Latvijas atbalstītājiem un tiem, kas gaida krievus.

11.mai Atbildēt
harry_s

Ņemot vērā esošo ģeopolitisko situāciju, nacionāļi šajās EP vēlēšanās, visticamāk, uzvarēs. Saeimas vēlēšanās nemūžam par viņiem nebalsotu, bet EP laikam nobalsošu. Visnesimpātiskākais ir liekulīgais un atbildību uzņemties nespējīgais Dzintars. Nezinu, kāpēc viņš sen nav nomests no partijas vadības.

11.mai Atbildēt
Valdis

Šo vēlēšanu sakarā, manuprāt, būtu vairāk jāskatās uz personībām nevis partijām. Vairāk par divām vietām neviens saraksts noteikti nedabūs. Paskaties kas ir saraksta pirmie numuri un tad izdari izvēli. Briselē jau tāpat viņi nestrādās kopā ar partiju, būs kaut kādā lielākā grupā.

11.mai Atbildēt
Andris

Piekrītu Valdim,bet JV un ZZS pārstāvji nekur netiks

11.mai Atbildēt
Valdis

Par Vienotību es tā neteiktu, popularitāte viņiem krītas, bet viņiem ir stabīla elektorāta grupa-ierēdņi.

Arī ZZS var vienu vietiņu izvilkt, tu pat iedomāties nevari kā daudzi laukos fano par viņiem. Izskatās, ka no Ulmaņlaikiem nekas nav mainījies.

11.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Es balsošu par 13 sarakstu, Kiršteins saprātīgi domā!

Benam bija vairāk nekā labs raksts par Otrā pasaules kara rezultātiem, latviešiem kara beigas ne kādu prieku neatnesa, drīzāk tā varētu būt sēru diena.

11.mai Atbildēt
Valdis

Ķiršteins bija viens no tiem, kas ar putām uz lūpām aizstāvēja Helmani Avena šķīvīšu lietā. Laikam Avens sponsorē?

Ir jau 13. sarakstā ari racionālas idejas, bet, manuprāt, tā būs izniekota balss.

11.mai Atbildēt
Rima Solis atbilde Valdis

Ja Valdim būtu vairāk prāta, viņš noteikti jēgtu par ko raksta, viņam būtu nedaudz drosmes iedziļināties, notikumu jēgu uztvert un sevi par muļķa "šķīvīti" neizstādīt. Taču TV Panorāmas adeptiem ar vienotību ir gana jebkurās vēlēšanās.

11.mai Atbildēt
Madris

Kiršteins 30 gadus saprātīgi runā, vienīgi darbi neseko. NA būs vēlēšanu ieguvēja, tikai labums no tās drīzāk būs ar mīnus zīmi.

11.mai Atbildēt
Valdis atbilde Rima Solis

Kungs, ar argumentiem, lūdzu, nevis ar šķivišiem.

To atbalstu es dzirdēju pats savām ausīm, un var arī atrast informāciju, ja pameklē.

Un tagd tikai nestāstiet, cik Avens labs, kad atpirkās ar savām 5 kapeiciņām no miljarda.

11.mai Atbildēt
IMIK

Cik es saprotu tad mainās vēlēšanu lozungs. Ja līdz šim bija jābalso par "mazāko ļaunumu", tas ir par Vienotību, tad tagad ir jābalso par pašiem " ļaunākajiem", tas ir atkal par Vienotību.

11.mai Atbildēt
Valdis

Nu tu jau pats izdomāt nevari. Ja tev pateica par Vienotību, tad pūt arī par Vienotību.

11.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Sveiks Valdi!

11.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Sveiks IMIK, kur tad bez tevis un tavām nesaprotamajām teikumu konstrukcijām.

11.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Žurnālistiem/ apskatniekiem būtu tomēr vairāk jāaprāda tautai līdzšinējās ES parlamenta lielfrakciju graujošā politika attiecībā uz mazajām ES dalībvalstīm, Latviju ieskaitot. Totāli sagrauta izglītības sistēma visās ES dalībvalstīs, izglītības sistēma vairāk par mērkaķēniem neizaudzina, jaunā paaudze ES - lai Dieviņš nogrābstās! Totāla nacionālo valstu graušana, nāciju sajaukšanas politika. Totāla izdabāšana Krievijas Federācijai - rezultāts esam uz kara sliekšņa. Par to visu būtu jārunā dien un nakt, vērtējot no Latvijas ievēlēto deputātu līdzšinējo sniegumu, kurš kā balsoja, kādu dziesmu vilka līdzi, utt.

11.mai Atbildēt
Valdis

Nekādu dziesmu jau nevilka, parasti sāk dziedāt īsi pirms nākamajām vēlēšanām.

Un kurš tad to atspoguļos?

Nagla no sava Briseles balkoniņa?

11.mai Atbildēt
viesis

Starp citu, runājot par eiro deputātu darbiem, der atcerēties kā Latvijas deputāti gandrīz pilnā sastāvā, tos pašus Kalnieti un Dombrovski ieskaitot, iestājās pret priekšlikumu ES noteikt vienotus sociālās politikas standartus, rezultātā, Latvija, protams šajā jomā var izcelties, jo mums ir viena no vājākajām sociālā atbalsta politikām Eiropā..... balsojiet vēl par Vienotības kandidātiem, ar Kalnietes kundzi priekšgalā..........

11.mai Atbildēt

Komentēt