Komentāri: Krievijas informatīvajai ofensīvai pieslēdzies arī "noderīgais idiots" Īlons Masks

EDGARS

Galvenais uzdevums: izslēgt pašiznīcināšanās režīmu [ izbeigt karu ].

Hermanis noformulēja Latvijas valstij un latviešu nācijai ārkārtīgi svarīgu tēzi: “Latvijā pašreiz ir ieslēgts pašiznīcināšanās režīms.” Šī tēze ir gluži vai eksistenciāla, un par to būtu jārunā no visiem iespējamajiem aspektiem."

Latvijas Televīzija neapkalpo varas kliķi, jo pati ir šīs kliķes sastāvdaļa (NRA)

3.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Visai precīzs kom.īpaši par pērkamajiem no LGBT un varnešu privātinterešu lobijiem LR un TV un citos masmēdījos - būtībā latviešu tautas nodevējiem!

3.okt 2023 Atbildēt
Imants Imants

Ben, Jūs apkalpojat Latvijā valdošo nedemokrātisko režīmu. Manuprāt, Jūs pats esat noderīgs idiots.

3.okt 2023 Atbildēt
grigorijs

Bens noteikti nav idiots. Viņš vienkārši atstrādā amerikāņu saimnieku izsniegtos jūdas grašus..Ze neļāva izmeklēt Baidena korupciju...un ko , narkomāns Hanters Baidens neizzaga Ukrainā Burismu , neatmazgāja naudu , tai skaitā caur Latvijas bankām. Ukraiņu vadības cilvēkiem nav īpašumu ārzemēs ? Zalužnijam nekad neredzēts onkulis no Amerikas novēlējis miljonu...nopietni! Kapēc līdz 2022gadam Ukrainai visbomxīgākā banka nedeva aizdevumus? Zināja, ka visu notrallinās un neko neatdos! Bet varam cepties, cik gribam- naudiņu benčiks saņēmis, tagad jāatstrādā.

3.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

100% kremlins ir tāds griška un tam līdzīgie kremļa vergi, kas melo masmēdījos no rīta līdz vakaram!

3.okt 2023 Atbildēt
vismanisandris@gmail.com

Tādu melu pilnu Bena rakstu neviena sevi cienoša avīze nepublicētu.Pats zaglis vienmēr visskaļāk bļaus ķeriet zagļi.Masks būdams privātpersona par velti dod savu,starling,Ukrainai.Trampa laikā Ukrainā lidoja jeņķu bumbvedēji gar Krievijas robežu un melnā jurā bija ASV flotes kuģi.Putins pat neuzdrošinājās iepīkstēyies,jo zināja ka dabūs pa kaklu,kā Sīrijā,bija vāgneriši un tad atlidoja tomohauki un viņu vairāk nebija.Tramps bija labākais prezidents pēc Reigana ASV,atšķirībā no korumpētā Baidena ,kurš tirgojās ar savu ietekmi un apzināti nepildīja amerikāņu tautas pieņemto,lendlīza likumu nedodot uzbrukuma ieročus Ukrainai.

3.okt 2023 Atbildēt
jānis

Ja Rietumi negribēs piedzīvot 3. Pasaules karu, gan jau palīdzēs ukraiņiem sakaut ļaunuma impēriju.

3.okt 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Jūsu zināšanai,Zalužnijs šo miljonu noziedoja Ukrainas armijas apgādei ,netā viSS ir atrodams......

3.okt 2023 Atbildēt
Uldis Saulkalns

Ko tieši pasaules bagātākais cilvēks var saņemt no Krievijas? :D Ja reiz viņam nerūp ASV viedoklis par viņa uzskatiem, jo ASV viņam nodrošina desmitiem miljardu pasūtījumus, diez vai viņš par naudu pārdotos Krievijai. Vienkārši viņš skatās uz pasauli ārpus kastītēm, kurās mūs ieliek. Arī par covid viņš iesmēja pēc tam, kad saprata kas notiek. Jāatceras, ka Masks sākotnējā haipā atbalstīja gan covid apkarošanu, gan Ukrainu.

3.okt 2023 Atbildēt
Mopsis

Precīzs Maska apzīmējums - noderīgais idiots. Pastāv viedoklis, ka Putins personiski esot Masku savervējis.

3.okt 2023 Atbildēt
Kоments

Masks tikai noformulēja, bet ir viens no miljarda, ka mēs visi te nedzīvojam virtuālā realitētē.. To sen zināja baznīca un tāpat zina arī visa varas augstākā spice.. Citā dimensijā zēni rausta kloķus, bet mūsējie lēkā, kā apmpelmaņi cirka arēnā..!? Pārējo variet arī neapspriest, jo mūsu cilvēku evolūcijas teorija, ir kā uz grīdas izbērti svina burti, no kuriem pilnīgi nejauši saliksies Ļ.Tolstoja «Karš un Miers» 2, sējumos.. Tas karš Ukrainā, par kuru te bazarē, arī ir tikai virtuālais spēļuks..

3.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Tas karš Ukrainā, par kuru te bazarē, arī ir tikai virtuālais spēļuks.. - - - Ja jau vis tik vienkārši un tik falši,tad droši ņem stroķi un dodies uz Ukrainu kļūt par tās "virtuālā" kara supervaroni, jo tad jau tik slava un uzvaras būs,bet pats sveiks un vesels, jo visd jau tur ir virtuāli, Laimīgu celu un uzvaru tai "spēlē"!

3.okt 2023 Atbildēt
Pēteris Grūbe

Autor, ja vispārina, tad makronI, laeinAS, e.t.c. būtu jāraksta ar mazo burtu.

Nu un tas, ka galvenais ukraiņu tautas nodevējs ir absolūti korumpētais aktierelis zeļenskis, kuru, ja šī tauta svinēs uzvaru (kas, spriežot pēc šābrīža ģeopolitiskās situācijas, praktiski nav iespējams), pakārs pirmajā laternu stabā. Stulbākais, ka no visa šī nekādu mācību neesam guvuši mēs... Kāds nezin, kālab jau kuro mēnesi klusē tāds Stoltenbergs? Un svētdien arī britu Aizsardzības ministram aizvēra muti... Visbeidzot, izlasiet jel slavenā NATO 5kto panta tekstu! Ne vārda par pienākumiem, tukša diršana par izvēli...

4.okt 2023 Atbildēt

Komentēt