Komentāri: Lielāko pensiju pielikumu saņems seniori ar lielu darba stāžu

daiko

tie 7desmit euro pielikums ir nabadzības un posta demonstrējums.Un tas viss pie nemitīga cenu un pakalpojuma pieauguma.

Turklāt uz visa fona ,kropļi ,kuri iedomājas sevi par valdību ,deputātiem..tiem visu laiku paliek nemainīgi augošs personīgās labklājības progress.

tieši šī un citu iemeslu dēl notika KF 1905 un 17 gada revolūcija.. Un iepriekšējā ņaudēšana par to ,ka oi oi oi tika iznīcinata KF inteliģence un apšauta visa cara ģimene ,tikai norāda uz zemapziņas bailēm--godīgiem un kārtīgiem cilvēkiem par to nav jāuztraucas.Uztraucas nelieši un parazīti

19.aug Atbildēt
erottus

🍓Šeit jūs varat noņemt meitenes drēbes un redzēt viņu kailu) Es iesaku jums to izmēģināt ➤ Ja.cat/erotia

19.aug Atbildēt
Madris

Nabagi paliks vēl nabadzīgāki, kam lielāka pensija, tam kaut ko pieliks.

19.aug Atbildēt
Valdis

Kā tas ir iespējams, ja indeksē noteiktu summu?

19.aug Atbildēt
Madris atbilde Valdis

Parasta matemātika. 200*1,10=220. +20. 500*1,10=550. +50 Tik elementāri.

19.aug Atbildēt
Valdis atbilde Madris

Nu labi, bet kā ar proporcionalitātes saglabāšanu?

19.aug Atbildēt
Ruta Burkevica

Ar tādu piemaksu pat 1x uz veikalu nevar aiziet! Cenas aug kā sēnes.

19.aug Atbildēt
Ārija Krauze

Ieguvēji ir tie, kuriem pensijas ir ap 500 eiro un darba stāžs 30 gadi, bet zaudētāji, tie, kuriem ir liels daba stāžs un pensija ap 700-800 eiro. Jo palielinās summa, no kuras atvelk nodokļus. Beigās visi vienādi nabagi. Vai man vajadzēja 50 gadus maksāt nodokļus, lai beigās visus nolīdzinātu vienādus?

19.aug Atbildēt
Valdis

Tu vēl piemirsi, ka tai otrai kategorijai neindeksē visu pensiju.

19.aug Atbildēt
Madris

Kas jums ar matemātiku? Precīzus skaitļus neminēšu. Ja pensija 500, tad IN neiekasē. No 550 iekasē 50*20%= 10. Ja pensija ir 1000 , jaunā pensija ir 1050. Nodoklis vecais (1000-500)*20%=100. Nodoklis jaunais(1050-500)*20%= 110. Līdz noteiktai summai (aptuveni 700) proporcionalitātei gan saglabājās. Indeksēt visu pensiju gan ir muļķība. Ja indeksētu visu pensiju, tad 10 000*1,10= 11 000

19.aug Atbildēt
Valdis

Interesanti kāpēc nevajadzētu indeksēt visu pensiju?

Vai tad indeksācijas jēga ir pensiju nivelēšana.

P.S. Es saprotu, ka pašlaik tam ir viens būtisks šķērslis, tās pensijas, kuras uztaisīja balstoties uz speciāli veidotām šķirbām likumdošanā. Taču pēc gadiem desmit, kad tādu, praktiski nebūs palicis, varētu gan.

Pēc principa, cik iemaksāji, tik saņem.

19.aug Atbildēt
Madris atbilde Valdis

Tapēc jau paaugstina robežu līdz kurai indeksē pensiju. Vienīgi tie lielo pensiju saņēmēji negrib pārcelties uz labākiem medību laukiem.

19.aug Atbildēt
Valdis atbilde Madris

Jā, tā ir. Tu mani Madri mazliet samulsināji ar tiem lielāks, mazāks un citiem matemātiskajiem aprēkiniem. Tā jau ir, kad neapliekamais minimums un indeksējamā summa atšķiras, tad tā mediāna mazliet staigā šurp turp.

Bet runa ir par dažiem eiro. Tas principā neko nemaina gan zaudētājiem, gan ieguvējiem.

20.aug Atbildēt
Gunārs

paldies partijai un valdībai, ka tā savā lielajā aizņemtībā atrod laiku, lai kaut nedaudz parūpētos par mums- parastajiem pensionāriem. Pieaugums tikai izliekas neliels, īstenībā tas glābj mūsu, pensionāru dzīvības! Par to atkal milzīgs paldies mūsu tālredzīgajai valdībai un godīgajiem deputātiem. Kā gan mēs bez jums dzīvotu, kam uzticētu savus likteņus?...

19.aug Atbildēt

Komentēt