Komentāri: Kamēr Siliņa miljonāru pilsētā Jūrmalā, tikmēr Jelgava smok plūdos

Kalamburs

Tā kā nav ziņu, ka Jelgavā būtu noslīcis kāds Bentley vai Porsche, tad Siliņa nolēma aizbraukt uz Jūrmalu, kur tādi esot noslīkuši.

31.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ekskursiju braucieni - jā, tie viņiem patīk!

31.jūl Atbildēt
Annadarta

Bezatbildīgs virsrakststs! No NRA ko šādu negaidīju!

Nav brīnums, ka Kalamburs un Guntis Akmeņkalns pavilkās dziedāt līdzi. Sižetus TV neskatījāties? Esmu jūrmalniece parastā. Nakamajā dienā redzējām postažu... Parks pie Slokas pamatskolas, Kauguru parks, Asaru parks gandrīz pilnīgi iznīcināti. Rūpīgi sakoptie vecie īpašumi (parastu ļaušu) - lauztu koku un ūdens pilni... Braucot uz Rīgu, abās ceļa pusēs - koki krustu šķērsu, uz žogiem, uz jumtiem... Un jūs te runājat, ka premjere ir devusies uz miljonāru pilsētu. It kā atpūtā...

Jūrmalā nedzīvo tikai miljonāri. Jo sevišķi Kauguros...

p.s. un zinu, ka Jelgavā arī ir šausmīgi, radi atsūtīja foto un video, skatījos TV sižetus. Visiem - labi turēties!

31.jūl Atbildēt
Kalamburs

Ir pilnīgi "pie vienas vietas", kādi postījumi ir Jūrmalā, kādi Jelgavā vai Saldū! Ko tur var mainīt Siliņas vai Rinkēviča vizītes?

Tas ir lēts, prasts populisms, nekas vairāk!!!!!!!! Barība lumpeņu sakarsušajiem prātiem, kuri ieraugot Siliņu vai Rinkēviču, uzreiz sajutīsies neaizmirsti!!!

Piedevām - bezjēdzīga laika tērēšana, jo ne jau nu šie cilvēki novērtēs bojājumus un lems par novēršanas detaļām!!!

31.jūl Atbildēt
Kalamburs

Un vēl - iesaku izlasīt "Apdrošinātāji atsaka atlīdzības, jo lietavas izraisa ūdens uzkrāšanos, nevis plūdus" un padomāt - kur un kā Siliņa ar Rinkēviču varētu daudz vairāk izdarīt iedzīvotāju labā, nekā bradājot pa peļķēm Jelgavā un Jūrmalā!!

Diemžēl ir zināmas bažas, ka tai lietai šamie nepieķersies vairāk kā jau Rinkēvičs ir paveicis - pabāris apdrošinātājus.

31.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un tomēr, neatkarīgi no virsrakstiem, amatpersonām ekskursiju braucieni kā medus bitēm! Braukā riņķī apkārt taisa gudrus ģīmjus, kaut sajēgas no tā visa pamaz! A ko nebraukāt uz valsts rēķina? Kāds ir sausais atlikums no Siliņas brauciena? Kāds???

31.jūl Atbildēt
Annadarta

Man nav pieņemams raksta virsraksts! Tas dezorganizē un dod nepatiesu ieskatu tam, kas noticis Jūrmalā. Tā nedrīkst manipulēt ar lasītāju prātiem! Došanās uz bēdu skartām vietām - tas ir valsts amatpersonu protokols. Ja ir kāda nelaime, valsts augstākajām amatpersonām jāreaģē ar to, ka ierodas personīgi. Cik zinu, prezidents šodien devies uz Jelgavu. Viss saskaņots - premjere - uz Jūrmalu, prezidents - uz Jelgavu (varbūt, lai izvairītos no "interešu konflikta", prezidenta vasaras rezidence tomēr ir Jūrmalā...) Labāk vienu reizi redzēt, nekā 100x dzirdēt. Būtu labi pēc tam dzirdēt no viņiem, kas no valsts tiek darīts iedzīvotāju labā, kas cietuši. Tas būtu tas, kāpēc viņi ir braukuši uz Jūrmalu un Jelgavu. Postījumi īpašumos ir šausminoši...

31.jūl Atbildēt
ir tāds atbilde Annadarta

Ar to ir jārēķinās, ka Jūrmala ir jūrmala. Tur tas tā ir bijis un būs, jo tā ir piejūra. Tikai loģiski. Vai Kaugurus, Sloku, un Ķemerus var saukt par Jūrmalu? Administratīvi jā, praktiski nē. Nesalīdzināsim Mellužus, Asarus vai Pumpurus ar Sloku vai Kauguriem. Drīzāk te rodas cits jautājums: ko Jūrmalas pilsētai deva šis daiļās Evikas brauciens, kādi no tā pilsētai ieguvumi, kas mainīsies, jeb kārtējā notriektā nauda (degviela, darba alga par tukšu dienu utt.)?

31.jūl Atbildēt
Kalamburs atbilde Annadarta

Nav pieņemams raksta virsraksts?

NRA bik iesmēja par Siliņas aktivitāti. Jā, tikai virsrakstā, toties visai filigrāni.

Un pamatoti, jo Siliņa daudz vairāk varētu darīt lietas labā, ja domātu par līdzekļu pieejamību un lietderīgu izlietojumu, nekā "šļūkājot gumpeļos"! Pat tad, ja viņai, kā jau no laukiem nākušai meičai, gumpeļi, visticamāk, nav sveši.

31.jūl Atbildēt

Komentēt