Komentāri: Prognoze: Astoņiem procentiem senioru neizdosies saņemt vecuma pensiju

Jānis

Viens no vis netaisnīgākajiem likuma punktiem par pensijām ir tāds, ka pensijām nav griestu. Šāds likums pastāv tikai kriminālajās valstīs, kur visu nosaka oligarhi. Viņi pa dzīvi izlaupīja valsti un arī būdami pensijā izlaupa Valsti. Nu nevar cilvēks Latvijā nopelnīt ar darbu pensiju 43 000 mēnesī. Viens saņem 200 eiro pensijas un viņš ir slinķis. Otrs saņem 43 000 eiro mēnesī un viņš ir Valsts noziedznieks un Valsts izzadzējs Kriminālā valsti. Ar darbu var nopelnīt pensiju no 700 -2000 eiro. Un Latvijā ne lielāku. Pat Vācijā kur dzīves līmenis un ienākumi līdz šim ir bijuši augsti pastāv pensijas griesti. Jo viņi saprātīgi saprot, ka 43 000 pensiju mēnesī var nopelnīt tikai Gorillu vaslstī nevis civilizētajā Vācijā.

5.jūl Atbildēt
Valdis

Precīzi !

**LINKS**

5.jūl Atbildēt
Jānis

Tātad negribat lasīt patiesību. Jums kailais karalis ir tērpts purpura apmetnī. Tad tā arī dzīvojat līdz olas paliks zilas no aukstuma.

5.jūl Atbildēt
Jānis

Šeit demokrāti neļauj runāt!

5.jūl Atbildēt
Jānis

Pēdējie divi komentāri ir Pārmetums NRA. Es biju iegājis caur citurieni un tur manus komentārus neparādīja. Kad iegāju caur NRA, tad izrādījās, ka tie tur ir. Tāpēc atvainojos NRA par pēdējiem diviem komentāriem.

5.jūl Atbildēt
Valdis

Precīzi !

Var meklēt pēc "pension ceiling in european countries".

5.jūl Atbildēt
Inese

Tas tiešām nav saprotams ka cilvēks 2025.g.01.01.sasniedzot 65 gadus nevar uzrādīt darba stāžu 20 gadus,no kà viņš dzīvojis šos gadus.Tàtad viņš saņems vecuma pensiju,bet pabalstu un pretendēs uz visiem pārējiem pabalstiem, esošie nod.maksàtàji to nespēs pavilkt.Pēdējsis laiks noteikt pensiju griestus ,ļoti gribētos zināt iestādi, kur maksà tādu d/ algu,lai varētu saņemt pensiju man.43000,00,tas visiem ir skaidrs fiktīvi darījumi, tikai valdība uz to nereaģē, rada tikai lielu spriedzi sabiedrībā.

5.jūl Atbildēt
Madris

Shēma bija tāda. Uzņēmums saņēma kreditu no valsts. Naudu iztērēja algās un sociālās iemaksās, un bankrotēja. Tagad saņem pensiju un ņirgājās par Latviju.

5.jūl Atbildēt

Komentēt