Komentāri: Stambulas konvencija par sēklinieku iztīrīšanu no mikroplastmasas

Madara

Kas tās par muļķībām, ko tikko izlasīju? Ko autors pīpē? Kāpēc vardarbības pret sievietēm jautājums tiek pasniegts kā nez kāds cilvēces izkaušanas plāns? Cik no tiem nabaga pāris like miljardu trūcīgu cilvēku lieto izsmēķus, plastmasas maisiņus? Kas par murgu? Kāpēc nevar ielūgt kādu, kas ir kompetents visus šos pantus izskaidrot, nevis publicēt kaut kādas fantāzijas, kuras neiztur nekādu kritiku? Wtf?

22.jun Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Varbūt, ka tāda ir tās Sambulas konvencijas patiesā seja, kas tagad sāk tā pa īstam atklāties. Bet runājot par cilvēku skaita samazinājumu, paradoksālākais ir tas, ka tas tiek vērsts tiešu uz tiem, kam reprodukcija tā jau ir ar mīnus zīmi, bet tiem kam ir konkrēt apārprodukcija, tie ir iebāzti saudzējamo statusā.

22.jun Atbildēt
Inocents

Kāpēc vardarbības pret sievietēm jautājums tiek pasniegts kā nez kāds cilvēces izkaušanas plāns?

TĀPĒC, KA (IESPĒJAMS!) - TAS IR ŠĀDA PLĀNA SASTĀVDAĻA: VAI TAD TAS NAV VISMAZ NOPIETNAS UZMANĪBAS VĒRTS ARGUMENTS? )

24.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

O, jā! Varam tik pabrīnīties kā to visu varēja dabūt gatavu! Trakie tikuši pie rakstīšanas, ratificēšanas un, jādomā, arī iedzīvināšanas. Ja nemelo speciālisti, tad visām sievietēm pirmais dzimumakts ir sāpīgs, jo tiek uzplēsta jaunavības plēve. Un, ja sāpēja, nu tad pie prokurora! Paldies Dievam, visas muļķības jau par pilnu netiks ņemtas.

22.jun Atbildēt
Valdis

Redz sēkliniekus iztīrīt ir samērā vienkārši, ar smadzenēm tā pagrūtāk.

24.jun Atbildēt

Komentēt