Komentāri: VDD: iedzīvotāji, esiet modri – ienaidnieka alkas kaitēt nerimstas

Rolands

Beidziet taču "drāzt" vārdiņu REAL! REAL= īsts, patiess, bet nenozīmē iespējamību, varbūtību. Ingletvišā ir citi pareizāki , labāki iespējamību , varbūtību izsakoši vārdi.

14.jun Atbildēt
Inars

tas ir pilns pizd*c, cik taalu vajadzeeja aiziet lai aicinātu tautiešus vienu uz otru stučit. Ka var zinaat kas tur, piem. pie lidostas sež auto? visiem ir reģistratori! Katru dienu lasu ziņas un saprotu ka Latvijas ieredņi ir pilnie debiliķi. Tas ir 30 gadu brīvības rezultāts? Man tie visi turisti pie prezidenta pils šķiet parak aizdomīgi ar savam kameram tur fotografe veselu dienu. Zvaniet VDD. Visus cietumā :) :)

14.jun Atbildēt
Artūrs Malta

Inars,

Pilnīgi piekrītu! Dienā kredītprocentos maksājam ap 7 miljoni diena!

Vai nav laiks atjaunot Satversmi un atteikties no LPSR vadības principa un Atjaunot Latvijas valsts iekārtu? Tas nozīmē, ka atjaunojot Latvijas valsts iekārtu, būtu jāsamazina ierēdņu skaits 1 reizes!

Dr. Kārlis Ulmanis mēdza teikt : Priekšnieku daudz - kārtība liela! Vai tā bija laba? To saka atbilde, ka nav vainīgo!

Tas notiek arī Latvijā tagad!

Franču filozofs, liekas Voltērs ir teicis, ja likvidē skolas, tad jāceļ cietumi.

Lai saglabātu skolas - trūkst naudas, tāpēc slēdz skolas, bet Liepājā ceļ cietumu!!!

14.jun Atbildēt
ir tāds

Bet pieredze taču liela. Iepriekšējie maisi iztukšoti, jāsāk pildīt ar jauniem ziņotājiem. Latviešu tautas nacionālais sports- ziņošana.

15.jun Atbildēt
Artūrs Malta

Vai nav laiks atjaunot Satversmes darbību, Arī Latvijas valsts Valodas likums ir LPSR valodas likums ar grozījumiem 1993 gadā.

Kas traucēja atjaunot Latvijas Valsts Valodas likumu?

Tad nevarētu jaukt jēdzienus izdarīt apvērsumu ar novērst apvērsumu! Pilsoni ar pavalstnieku un tā tālāk.

Roland, īsts un patiess bizness, kur apgūst naudu!!!

14.jun Atbildēt
baiba baibiņa

===VDD aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un nekavējoties informēt dienestu, pamanot aizdomīgas aktivitātes pie kritiskās infrastruktūras objektiem.=== Man patīk fotografēt viskautko. Bet cietumā negribu. Kur ir kritiskās infrastruktūras saraksts, ko nedrīst fočēt un vērot???

14.jun Atbildēt
ir tāds

"Par aizdomīgām ienaidnieka aktivitātēm pie kritiskās infrastruktūras objektiem uzskatāma objekta filmēšana, fotografēšana vai novērošana, bezpilota lidaparāta pilotēšana objekta tuvumā, ilgstoša uzturēšanās pie objekta vai vairākkārtēja pārvietošanās gar to, kā arī piestāšana pie objekta ar automašīnu, kas aprīkota ar videoreģistratoru " Agrāk šādas aizdomas sauca par paranoju, jeb vajāšanas māniju ar ko nodarbojas psihiatrija. Kas līdzīgs tika piedzīvots PSRS un nacistiskajā Vācijā, kad visi ziņoja par visiem. Vēsture atkārtojas. Vispār ņemot vērā, ka mums lauki mazapdzīvoti vajadzētu visus militāros objektus pārvietot ārpus pilsētām, blakus militārās pilsētiņas kā bija padomju laikos un viss būs ok. Pat padumjajos laikos varēja mierīgi pārvietoties militāru objektu tuvumā un neuztraukties ko kurš padomās. Tie kuri skaitījās slepeni bija iežogoti, ja ielīdi, pats vainīgs, ja nelīdi, tad viss bija ok.

15.jun Atbildēt

Komentēt