Komentāri: Braukt ar iekšdedzes dzinēju automobiļiem nedrīkstēsim jau no 2030. gada

Ventuks

Tur jau sen šaubu nav - cilvēci nogalinās zaļie teroristi.

22.mai Atbildēt
Andis Vaičulis

Jāpiekrīt vien ir. Šie zaļie panāca dzīvsudraba, svina, kadmija un citu smago metālu, pesticīdu un citu ķīmisko vielu nonākšanu vidē, tā samazinot cilvēku labklājību un ilgmūžību.

22.mai Atbildēt
Marcis Dzelme atbilde Andis Vaičulis

pohuj...

22.mai Atbildēt
Gints

Kamēr Latvijas politiķi ņemās ar dažu naudas kāru blēžu izdomātu CO2 pseidoproblēmu pasaulei, latviešu nācija tiks muļķota tāpat kā bagātie, bet viegli slaucamie Rietumeiropieši. Pasaulē jau ir sākusies modernā pasaules gala sludinātāju sektas atmaskošana, kuri sludina, ka gaiss ir inde. Šie sektanti manā skatījumā ir ieperinājušies ANO mītnē un Eiropas Komisijā, bet gudrākās valstis - ASV, Ungārija, Nīderlande, Itālija un Vācija jau sāk “pamosties”. Piemēram, ASV ir tāda CO2 Koalīcija - organizācija, kas reāli ietekmē ASV stratēģiju, ģeopolitiku un ASV Kongresa faktisko rīcību Organizācijas adrese: 1621 N Kent Suite Ārlingtona, Virdžīnija, ASV. Tā atrodas 3 varas centru pašā vidū, aptuveni 3 jūdzes no Baltā nama Vašingtonā, aptuveni 5 jūdzes no ASV Kapitolija ar kongresmeņiem Vašingtonā, un aptuveni 7 jūdzes no CIP galvenās mītnes Lenglijā Virdžīnijā. Šiem viedajiem un pasaules mērogā ļoti ietekmīgajiem fizikas, bioloģijas, ķīmijas, ģeoloģijas un citu nozaru augstākās raudzes zinātniekiem no MIT, Princetonas, Harvardas un no citām planētas Zeme pašām visprestižākajām un visautoritatīvākajām universitātēm, šķiet ir apnikusi visas pasaules muļķošana ar nezinātniskajām “klimata izmaiņu briesmām”. Bildes un fakti atmasko pasaules glābšanas sludinātāju upuriem iedvesto ticību par CO2 kā indi visam dzīvajam. Pagaidām materiāli tikai angļu valodā, bet pelnīts mans respekts šiem viedajiem vīriem un sievām no CO2 Koalīcijas. Šie fakti būtu jāzina katram izglītotam latvietim, lai mūs nevarētu dažu CO2 spekulantu kabatas partijas ilgstoši krāpt ar “zila gaisa tirdzniecības nodokli”, ko šie sludinātāji kristīgās ticības vietā uzspiež lielākoties pamuļķus šajā jautājumā ievēlējušai Eiropai.

co2coalition.org/

22.mai Atbildēt
Gunārs Zeps

ja Dievs kādu grib sodīt, viņš atņem tam prātu.

22.mai Atbildēt
IMIK

Braukt ar Ķīnā ražotiem automobiļiem nedrīkstēs jau no 2029. gada.

22.mai Atbildēt
Ādolfs Nāks

Interesanti, kāda ir LV oglekļa dioksīda emisija uz 1 km2 salīdzinot ar DE, NL, USA uc?

22.mai Atbildēt
Andis Vaičulis

Kā redzams progresīvie Populisti nodarbojas nevis ar vides aizsardzību, bet vienkāršu shēmošanu, lai nekas nebūtu jādara.

Ja jau būtu mērķis vairāk piesaistīt CO2, tad varētu Latvijas valsts mežiem uzdot iepirkt neapsaimniekotas zemes un apmežot tās. Ak jā, bet to taču nevar izdarīt, jo tad LVM dividenžu apjoms valsts budžetam samazinātos.

22.mai Atbildēt
Andris Briedis

Kārtējais "neatkarīgais" skribelētājs *irsējs kam vienīgais mērķis ir pelnīt uz raksta atvēršanu/reklāmu rēķina.

Šādi te prātvēderi drīz sāks taisīt rakstus ar virsrakstiem "rīt nedrīkstēs elpot", tikai lai baiditu cilvēkus un tie rautu vaļā rakstus ar reklāmām.

Niecība. Nekas, pat ne drusku, vairāk.

22.mai Atbildēt
Zeks

Kā tās par stulbībām iegšdedzes dzinēji tiks aizliekti , bet elektromotori kas izdala radeāciju gan būs un kādēļ tad elektrodzinējiem nebūs nākotnes visās platformās raksta un kāde vēl globālā sasilšana tāda vispār nepastāv un vispār nevajag tik daudz mežus zāģēt ārā lai saražotu skābekli. Un vispār kā var būt globālā sasilšana ja katru gadu zeme virzās nost no saules kas arī nau taisnība tad ja jau katru gadu paliek siltāks par vienu grādu tad pirms 40 gadiem bija latvijā +75 Grādi pēc Celsija jo tik ilgi jau izmanto iekšdedzes dzinējus un kādreiz vispār automašīnām nebija kvēpfiltru.

22.mai Atbildēt
Andrejs Graveris-gravnieks

Kas par murgiem?Izskatās pēc hibrīdkara paveida,zaļos vajadzētu tā riktīgi parūnīt,kā un ar ko tad cilvēki pārvietosies,jeb kārtējais iegansts palielināt degvielas cenu,jau sen zināms,ja valsts sāk ķerties degvielas,alkohola un tabakas monopoliem,tad tas noved pie valsts finansiālā kraha,-krievam prieki !!!Ha,Ha !!!

22.mai Atbildēt
Andrejs Graveris-gravnieks

Gribētos redzēt to pašu Vāciju vai ASV bez iekšdedzes motoriem,bet LV noteikti nepalaidīs sākt celt degvielas cenas,-iegansts taču atrasts,-par zaļajiem noteikti nebalsošu,lai iet pupās !!!

22.mai Atbildēt
Raimonds Steinbergs

Tās kas to rakstu izdomāja ir pilnīgs auns es šitam visām neticu jā kaut kas tāds notiks sāksies trešais pasaules karš.

22.mai Atbildēt
braucosais

Ārstēt šitos ir bezcerīgi

22.mai Atbildēt
Frīdrihs 1

Latvijai jādibina jauna aviokompānija -Air Baltic Led Zeppelin.

22.mai Atbildēt
Madris

Gretai Tunbergai sliktie onkuļi atņēma bērnību, tad jau arī viss sākās. Vajadzēja taču atdot viņai to bērnību, sākot ar zosu ganīšanu un viss būtu atrisinājies.

22.mai Atbildēt
Alfreds

Nu viss notiek pēc masonu plāna un tas pāğēr zemes cilvēku populācijas samazināšanu kas noņems visas problĕmas, gaidam kārtějo nāvĩgo vĩrusi!

22.mai Atbildēt

Komentēt