Komentāri: Viesmīlības sekas. Kā Baltijas valstis uzņēma Ukrainas bēgļus

Pārdaugavs

Labas ziņas! Lai brauc, mums svešiniekus nevajag nekādus. Ne krievus, ne ukraiņus, ne amerikāņus. 100% mononacionāla valsts ir tas, kas vajadzigs!

6.mai Atbildēt
Kalamburs

Ko var secināt no šīs publikācijas?

1. ANO ir pārāk daudz naudas, kurā tiek izšķiesta bezjēdzīgi.

2. Latvijas "veiksmes stāsts" apstiprinās arī šādā bezjēdzīgā ANO pētījumā.

6.mai Atbildēt
Rambo Cobra

Nevar jau neko vēlēties. Banānu republika pat ar sevi netiek galā visās jomās.

6.mai Atbildēt
Līga B.B.

Tekstā laikam precīzāk būtu bijis lietot "Ukrainas iedzīvotāji". Dati gan nepārsteidz, jo "te taču var dzīvot vietējo valodu nezinot". Izrādās, ka laimīgā kārtā tā īsti vairs nav taisnība. Tiesa, savus 20 gadus par vēlu.

6.mai Atbildēt
Jekabs Vasiljevs

Sveiki.jā ko varam to daram...Mums pašiem nav darbs ,,un mēs asam paši nabadzīgi Bet viņi kas vēlās tie ir iekārtojušies Mums RĪGĀ u,.c runā krieviski Ukraiņi paši runā krieviski Viņi runā arī ukraiņu valodā ,,bet tomēr krieviski..Viena daļa ,kas vēlās tie atrod darbu Vēl ir tādi kas paši nodarbojas ar savu biznesu Tā arī būs Kopumā viņi te var palikt LATVIJAS PSR laika arī šeit dzīvoja ukraiņi Un mēs labi satikām toreiz Tagad ir visādi tagad mums ar ukraiņiem ir visādi ANO un ES un citi paši palaida kaķi pāri mūsu draudzībai Bet visumā vis te ir normāli Mēs esam maza valsts un nabadzīga Mums ir viena daļa vietējie iedzīvotāji kas ir korumpējušies un kuriem pašiem patīk nauda Tomēr te viņiem ir ļoti labi ,,Viena daļa paši to saka ...un vēl ir tādi kas vēlās palikt LATVIJĀ JAUKU dienu LATVIJA

6.mai Atbildēt
Diana Mikelsons

Ta vien skiet,ka komentetajs Jekabs pats isti nesaprot-ko raksta-"mums te ir maza valsts un nabadziga," ka skaitampantinu -un vai tas palidz ukrainiem iekartoties..visur begliem ir grutibas iekartoties gan valodas gan darba gan majokla zina ,ipasi ,ja ir berni,bet -tie ,kuri velesies-atradis iespeju ,apgus valodu un paliks dzivot Latvija .

6.mai Atbildēt
Valdis

Redz Jekabam datoram ir klaviatūra bez valodas LV uzstādījumiem.

6.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Kur tie pētnieki rodas? Kā kāda organizācija, tā pēta...kas šiem maksā..., ceru, ka ne Latvijas valdība.

6.mai Atbildēt
Valdis

Izpētīja, nu un?

6.mai Atbildēt
Rima Solis

Sekas ir redzamas - kādam atkal iespēja "pētīt" un tikt nepelnīti atalgotam.

6.mai Atbildēt
Mareks Brīvdomātājs Zavodnojs

Nevis Zapirožja,bet Zaporižja )))

6.mai Atbildēt
Jekabs Vasiljevs

Protams ,,mēs esam bagāti ,,,Un ,tāpēc arī iedzīvotāji pamet LATVIJU,,,Jā ,un komentus, var rakstīt ,tādus ka viss ,ir ļoti. Brīnišķīgi ..Protams ,ka ,jūs esat ierēdņi vai tiesībsargājošās iestādes darbinieki ,,Bet vispār vajag aizliegt rakstīt visiem..Tā būs pareizi..

6.mai Atbildēt
Janis Bērziņš

Vispirms visus krievus rusfašistu atbalstitājus ārā no Latvijas,Baltijas ,un ukraiņiem no astoņpadsmit lidz seždesmit gadiem jābrauc aizstāvēt Ukrainu ,daudzu valstu brivprātīgie aizstāv Ukrainu,ari Latvieši.....

6.mai Atbildēt
IMIK

Kādi mēs lieli, kādi mēs vareni, un kā mēs par citām tautām rūpējamies.

6.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Pūķins šito skaita dien un nakt, tagad meties palīdzēt Āfrikai! :)

6.mai Atbildēt

Komentēt