Komentāri: Jūrmalas slepkavu Saeimas deputāti apņemas ielikt trakonamā

Teodors

Par ārstēšanos psihiatriskajā slinīcā būtu jālemj mediķiem nevis policistiem. Ārstu konsīlijs var pieņemt un atzīt lēmumu. Diemžēl ja ir atzīstams par pieskaitāmu, tad ir jāpiemēro soda izciešanas režīms un jāievieto izolētā telpā no visiem sabiedrības locekļiem ar motivāciju, ka ir ļoti bīstams sabiedrībai. Minimālais termiņš līdz pilngadības sasniegšanai. Pilngadību sasniedzot komisijai jāpieņem lēmums vai turpināt pāraudzināšanu vai laist brīvībā. Līdz ar to komisijas locekļi uzņemas atbildību par šo sociāli sabiedrisko indivīdu. Protams dārgi izmaksās, bet katras nākamās dzīvības , kuras tiks izglābtas no šī bīstamā indivīda ir dārgākas. Katru dienu jāaudzina stingrā dienas režīmā ar psihiatriem , pedagogiem , utt..

1.feb Atbildēt
gundega

Pamestajās skolas vajag internātskolas dažādām diagnozēm ar pārbaudēm un labu barību , nezinu bet var līdzēt videokameras

1.feb Atbildēt
gundega

Vis drīzāk viņš ir traks , vai grūta bērnība , vai kāds slepus apbižo .

1.feb Atbildēt
gundega

Tas slimības esot jāārstē laikus .

1.feb Atbildēt
Kalamburs

Pārprastais un pārspīlētais humānisms dod savus augļus. Katram varmākam un noziedziekam ir vairāki sējumi ar tiesībām, bet neviena pienākuma un atbildības. Upuriem, savukārt, ir tikai pienākumi. Absurds.

Noziedznieku vieta ir karcerī! Un nav starpības - 13 vai 30 gadīgam. Punkts!

1.feb Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un, ko darīs ar tiem pilngadīgajiem, kuri šos "bērniņus" jau sadalījuši grupās, teritorijās, tieši organizē nepilngadīgo bērniņu noziedzību? Tos policija neizķers, cietumos nesaliks?

P.S. jāatjauno krievlaiku nepilngadīgo kolonijas, dzīvi aiz žoga. Nopietni jādomā par nāves soda atjaunošanu slepkavām, izvarotājiem, laupītājiem!

1.feb Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Tādiem bērniņiem viss labākai psihiatrs ir karceris, dienā pāris glāzes ūdens, grūbu biezputra! Pēc dienām divām, trim, nāk ārā veseli, ka nenobrīnīties!

1.feb Atbildēt
Marcis Dzelme

PSRS laikos nepilngadigo kolonijas par nodzienkiem palika 50-65%

1.feb Atbildēt
Roberts Cipulis

Un tie NODZIENIEKI tā arī palika analfabēti

1.feb Atbildēt
Juris

Diemžēl šobrīd ir pilnas skolas ar tādiem trakajiem.bernus kam ir psihiskas vai garigas novirzes salirk vienā klasē ar parastiem bērniem.un diemžēl tiem psihajiem ir totāla visatļautība.viņi netiek ārstēti bet degradēti vēl vairāk.un viss šitas rezultejas sadurtos un nodurtos cilvēkos..šis nav pirmais gadījums...

Kamēr valsts nesāks psihos izolet un ārstēt,tadu gadijumu būs vairāk un vairāk

1.feb Atbildēt
Ilze

Ir vienkāršāka un laika pārbaudīta izeja - jāatjauno disciplīna, skolotāju un vecāku autoritāte. Ir nenormāli, ka bērnam pieaugušais baidās kaut ko stingrāk pateikt, kur nu vēl ar siksnu iepērt. Grūti audzināmie ir bijuši visos laikos, bet tagad tā jau ir masveida parādība.

1.feb Atbildēt
Airīna Vikmane

Ir jāatzīīst, ka bērnu kroplā uzvedība ir pieaugušo uzvedības spogulis. Vai kāds ir atcerējies, ka katram vispirms ir pienākums un tad tikai tiesības un arī tiktāl cik neaizskar cita tiesības. Un pienākumi ir jāieaudzina bērnā no dzimšanas, ka ir robeža, kur nav tiesību pārkāpt un tā tam jābūt visā dzīvē. Bet pieaugušie dzīvo "cepuri kuldami" un bērni tam seko. Vai tiešām nesaprotam, ka tā dzīvodami ejam uz dzīvniekveidīgu sabiedrību kur valda fiziskais spēks un cilvēciskās attiecības ir svešas

1.feb Atbildēt
Juris

Redzot, cik maz un reti modernais cilvēks respektē Dievu, iespējams secināt, ka arī Sātanu modernais cilvēks ignorē. Bet tas nav gluži pareizi, jo neadekvāta uzvedība un šiem nepilngadīgajiem bandītiem tieši tāda uzvedība ir ... šī uzvedība varētu būt apsēstības rezultāts.

Pirms mazos cilvēciņus "ievietot "trako namā" , tos vajadzētu parādīt ekzorcistam.

Protams, var gan vienu, gan otru.

1.feb Atbildēt

Komentēt