Komentāri: Muzikālā akcija Jūrmalas bērniem raisa pretrunīgas sajūtas

ivo

kad es strādāju tur pirms pensijas, mēs tādus kropļus sē'dināj;am skudru pūžņos. lai saprot ko ir izdarījuši. Skudras savu darbu prot

30.jan Atbildēt
Ingrīda

Galvenais būtu pietiekami daudz darbinieku. Naukšēnu elli aizvēra, darbiniekiem naudas nebija vai arī neviens par tik mazu algu negribēja strādāt. Tikt galā ar tik grūtiem bērniem nav viegli. Un jāsaka, ka diemžēl tur tikai ar dievvārdiem grūti tikt galā. Un darbiniekiem vajadzētu strādāt, nevis darba laikā rakstīt kursa darbus. Jo šiem bērniem vajadzīga uzmanība, cilvēciskas sarunas, bet tā vietā, kā redzams, skraida, kur ienāk prātā.

30.jan Atbildēt
Ieva Apfelberga

Par to ballīti var piekrist, bet kas tie par murgiem, ka bērnunams kādu ir izaudzinājis par slepkavu? Domāšana raksta autoram ļoti sekla un pilna agresijas.

30.jan Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Tā saucamos grūtos bērnus tur kāds arī audzina, tur ir karceri, kur šos ievietot, dzelzs disciplīna - par katru pārkāpumu sods? Tur kāds viņus, šos, būtībā zvērēnus, audzina?

30.jan Atbildēt
Kalamburs

Es domāju, ka no "sava dunča" tas žurkulēns neizmuks. Tikai nožēlojami ir tas, ka valsts neizmantoja iespēju parādīt citiem varmākām, ka no "cilpas" neizbēgt. Šī bija laba iespēja. Bet nu tagad jau mums Stambula un tā......tas, šķiet, daudz ko izskaidro.

30.jan Atbildēt
Kalamburs

Nupat izlasīju, ka džekiņam meklē audžuģimeni.

Es piesakos! Puisim nekas netrūks!

30.jan Atbildēt

Komentēt