Komentāri: NATO eksperts: Latvijai laba ziņa – Vācija pateikusi, ka jāgatavojas aizsardzības karam

Jozefs

Pirms 1 un 2 p.k. arī bija runas un riešana vienam uz otru un katrā pusē, tā it kā kuditu katras puses tautu uz karu.

26.dec 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

NATO eksperts: Latvijai laba ziņa – Vācija pateikusi, ka jāgatavojas aizsardzības karam!----------------- Jā, vecā, nodrāztā dziesma - jāgatavojas aizsardzības karam, jākaro, kā to dara Ukraina līdz Krievija ir uzarusi visi Baltiju, Vāciju, ES valstis. Un viens idiots sēz uz otra un dzied šo idiotismu. Zināšanai - ja Krievija sāk iebrukumu kādā NATO valstī, nekavējoši "jāuzar" Krievijas Federācija ar visu kas ir, tai skaitā mazajiem atomieročiem! Citādi KF neuzvarēt!

26.dec 2023 Atbildēt
ivars

Turcija , kas tikai uz papīra ir NATO sastāvā ,tā sabotē savus NATO partnerus. Turcijai ar ES nav nekā kopēja , Turcija nepieņēma t.s. Stambulas konvekciju , jo tā neatbilst turku ģimeniskām vērtībām. ES Turciju neuzņēma savā sastāvā , kaut gan to solīja , bet vilka garumā. Ja Turciju uzņemtu ES sastāvā , tad Eiropa būtu pilnībā musulmanizēta. Nato valstij Turcijai ir teritoriāls pretenzijas pret Nato valsti Grieķiju .Ungārija sapņo par Lielungāriju , kas kopā ar Austriju pirms 1.p.k. bija impērija . ŠO ungāru sapni palīdzēs piepildīt pēc Ukrainas sakāves krievija , tā pēc ,,Nato ,, valsts Ungārija tā cešās sabotēt ES UN NATO.

26.dec 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

O, jā! Izskatās, ka mēs esam nolemti! Bail pat domāt, kas mūs gaida nākotnē!

26.dec 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Ivaram Turciju vada prokremliks prezidents kam atlicis Turciju vadit pedejos 5 gadus un kad Turcija paliks par demokratisku valsti, tad to uznems ES un Krievijas armijai nav resursu, lai atvertu otro fronti un tu neta idiots Koments mazak murgo neta un neta komente 98% tie, kas reali neko nesaprot.

26.dec 2023 Atbildēt
Juris Seikovskis atbilde Marcis Dzelme

Ko nu Krievija. Latvijai pietiks ar Baltkrieviju. Vai Lietuvai, lai nogrieztu no Polijas.

Baltkrievija nav Krievija. Tātad Krievija neuzbruks NATO. Bet atšķirt baltkrievu tanku no krievu tanka nevar, tāpat karavīrus. Visi runā krieviski.

100000 "baltkrievu" kājnieku! Kā skudras pa visiem ceļiem un taciņām. Teju vai kājām. Kā tagad karo Ukrainā! Kas tiem var stāties pretī? Tur arī vajag 100000 vīru pretī!!!

Ja pasākums labi "aiziet", paņems visu Baltiju. Pēc kam Polijas kārta. Vācija sākot bruņoties, bet tam vajag gadus piecus. Kuri nez vai būs. Nākamgad novembrī ASV vēlēšanas. Ja prom tiek "aizrotēti" F-35 un F-22!!! Vecā labā Eiropa, ar Baltiju priekšgalā, paliek pliku okstu.

Jācer uz labāko, bet jāgatavojas sliktākajam. Tikai pa nopietnam neviens vēl negatavojas. Jeb jau par vēlu?

27.dec 2023 Atbildēt
Imants Imants

Manuprāt, labā ziņa patiesībā ir ļaunāka par ļaunu. Par kādu aizsardzības karu var runāt, ja, tiklīdz kļūs skaidrs, ka šeit kļūst par karstu, visi ievestie NATO kontingenti pametīs šeit ievesto tehniku un aizbēgs no Latvijas kā bikses pieķēzījuši, bet nelielie Latvijas BS un zemessargu kontingenti tiks pamesti likteņa varā. Latvijas valdība un Saeima varēs dziedāt: "Par visu maksāju es dārgi, Un pat to, kas bija lēts..." © Ārija Elksne. Gudri cilvēki mācās no citu kļūdām, bet latvieši tikai atkal un atkal kāpj uz vecajiem grābekļiem un nemācās ne sitami pat no pašu uzdauzītajiem puniem. :-D

26.dec 2023 Atbildēt
Kоments

Mēs te vārāmies savā sulā, ne dzīvojam realitātē.! Keievvija var pavisam drīz atvērt otro fronti un okupēt Gotlandi. to saka arī igauņu ģenerālis. Ja paņem krievs Gotlandi, tas ir nenogremdējams kara kuģis, bet neviens nemēģinās pat ko darīt, jo tad būs ne tikai kodolziema, bet īsts ledus laikmets uz briesmīgi gariem gadiem.

Пеэтер Тали о возможной войне с РФ- самое слабое место в нашем регионе – остров Готланд – Эстония

Par ukraiņu varonību varbūt nav ko kult tukšus salmus, bet viņu Arestovičs, šobrīd jau dzied pavisam citu dziesmu un par tās valsts korupciju, stāsta visā pasaulē leģendas. Negribās nevienu saukt vārdā, bet ir tāds iespaiuds, ka viņi lej ūdeni uz Krievijas dzirnavām un pat ļoti sekmīgi, izdara ieroču ekspropiāciju no visām NATO valstīm, gandrīz kā sūknis un drīz rietrumiem pašiem, vairs nebūs ar ko karot. pārsvars gaisā, tā nav panaceja, jo krieviem ir jūras atomdroni un viņu mērķis, var būt Kalifornijas Sanandrea lūzums un Jelovstonas supervulkāns. Ja tur dos triecienu, tad daļa Savienoto valstu iebrauks okeānā, bet 2/3, vairs nebūs apdzīvojamas dēļ vulkāniskiem pelniem..

Арестович Где проект Украины, за которую хочется воевать

Par tiem mums piešķirtiem 5-8 gadiem, kurus mums krievs var atvēlēt mierā padzīvošanai, kamēr viņš audzēs sev jaunus kara muskuļus, ir daudzi un atšķirīgi viedokļi, bet mēs cenšamies sadzirdēt tikai tos, kuri mums pašiem labāk patīk..? Polijā raksta, ka tas var notikt pat nākamā gada rudenī un ap ASV prezidenta vēlēšanu laiku.

Chociaż są i tacy, którzy mówią, że Rosja może podjąć działania wobec państw bałtyckich nawet już w przyszłym roku, wykorzystując moment, gdy administracja amerykańska będzie skupiona na wyborach prezydenckich.

Jebkura analīze ir vērtīga, bet krievus nedrīkstam novērtēt pa zemu, jo viņu virsuzdevums nav Ukraina, bet gan NATO likvidēšana un to var tikai izdaeīt, rietrumus noliekot neizildāmas izvēles priekšā.. Viena varētu būt kodolkarš, jo uz to, neviena NATO valsts nekad neparaksīsies.. Draudi jau ir bijuši un pašu augstāko viņu valsts amatpersonu līmenī..

26.dec 2023 Atbildēt
labus

.. nez' no kā pārtiek ar pirkstu paštaisīti "eksperti" ziemā .. ?? ,)

26.dec 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Sūkā ledu, proti, nedara neko, jo neko i nejēdz darīt,kā vien rīt valsts naudu!

26.dec 2023 Atbildēt
IMIK

Kā saka, tiem kas neko nesaprot no Krievijas atkal viens iemesls bez iemesla savā muļķībā papriecāties.

Bet Krieviju saprast nemaz nav tik grūti. Krievija vienkārši ir sapratusi ka tai vajag normālus kaimiņus (Eiropu, Ukrainu, Latviju, u.t.t.) un nevis ASV ar NATO. Krievijai vajag kaimiņos Latviju nevis tās vietā ASV un NATO. Nu tā krievi vienkārši izdomājuši kā tā būs labāk un pareizāk un ka priekš viņiem cita ceļa nemaz nav. Nu tāds vispārējs ārpolitikas uzstādījums. Un grib to Latvija vai nē bet ir visai maz varbūtības ka Krievija varētu no šāda uzstādījuma atteikties. It sevišķi ja viņi nemaz nav vieni, vēl jau arī Ķīna cieš no ASV pārāk lielas klātbūtnes.

26.dec 2023 Atbildēt
ivars

Latvijai bija it kā normāls kaimiņš -krievija ar šo kaimiņu 1920. gadā bija noslēgts pat miera līgums . Latvija sevi pasludināja par neitrālu valsti ,tā rādot, ka negrib nevienam darīt pāri. Tomēr 1940. gadā kaimiņš iebruka Latvijā .Sākumā kaimiņš sludināja Latvija tagad būs nacionāla pēc formas un sociālistiska pēc satura. Pēc brīža kaimiņš pārdomāja izveda latviešus uz Sibiriju kur tos pāraudzināja.

26.dec 2023 Atbildēt
IMIK atbilde ivars

No 1917-1990 kaimiņš bij slims ar sarkano mēri un simptomātiski pilnā mērā trenkāja kristietību. Ko labu no tāda slima un tādiem simptomiem varēja gaidīt?

26.dec 2023 Atbildēt
IMIK

Latvijai savukārt vajadzētu padomāt par to cik stabils ir savienojums (ASV+NATO+ES+Latvija) un cik tālu Latvijai vajadzēs transformēties atpakaļ gadījumā ja nu kaut kad tiek ieviesta jauna pasaules kārtība.

26.dec 2023 Atbildēt
ivars

Pasaulē stabils nav nekas .Uz neilgu laiku stabilas ir diktatūras ar vadoni priekšgalā ,kam ir ideoloģija , satracināta tauta un varens represīvais aparāts. Visnestabilākās ir demokrātijas ,kurās katrs indivīds var darīt ko un kā grib tā paverot ceļu diktatūrai .Diktatūru var gāzt tikai varmācīgā veidā ,paverot ceļu demokrātijai, un tā pa riņķi

26.dec 2023 Atbildēt
IMIK

Nē, nu nevajag tikai palaist garām to kas pasaulē acīmredzami jau notiek. Pasaule bij divpolāra, tad viens pols pajuka, pasaule likās ka būs vienpolāra. Bet tad sāka pieteikties daudzi citi jauni poli un tagad taču ir pilnīgi skaidrs ka jaunā pasaules kārtība būs daudzpolāra, un tam ir visi priekšnosacījumi. Skumji ir tas ka Latvijas ārpolitiķi tādā virzienā manuprāt vēl pagaidām nedomā, turas pie īslaicīgi pavīdējušas vienpolārā varianta ar ASV un NATO bosa lomā. Tas ir, Latvijas ārpolitika turas pie vakarējās dienas. Un ne tikai Latvija bet arī ES ārpolitika turas pie vakarējās dienas. ASV tas protams nevar nepatikt, bet cik liela druka vēl tur tai vienā polā iekšā ar jau var manīt - izskatās ka daudz vairs nu nemaz nav.

26.dec 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Tad, kas tie polāri būs sapolarizējušies, Krievijas Federāciju, kura domā, ka būs viens polārs, tiks saplosīta gabalos . To paveiks polāri - Ķīna; Turcijas Azerbaidžānas, Pakistānas, Palestīnas polārs; ES, kurā ir arī Latvija, ASV - polārs. Pūķins ved KF tiešā sabrukšanas virzienā - caur asiņainiem kariem!

26.dec 2023 Atbildēt
Umis

Drīzāk Krievija atkal grib būt tas otrais pols, tikai diez vai tai iznāks.

26.dec 2023 Atbildēt
IMIK

Kā var Krievija gribēt būt otrais pols ja polu jau ir vismaz trīs? Un katrs pols raksturojas ar to ka tas ir neiznīcināms neiznīcinot pārējo pasauli. "3" nekādi vairs nevar dabūt atpakaļ uz "2". Var tikai visu noapaļot uz "0".

26.dec 2023 Atbildēt
Atis Priedītis

Pasaule guļ sava veida letarģiskajā miegā un nespēj saprast, ka militārā risinājuma Krievijas nomierināšanai nav. Ir tikai viens variants - sākt analizēt Putina reliģiskos izteikumus un meklēt risinājumu Kristietības Svēto rakstu izpratnē. Pat līdz lēmumam izdarīt izmaiņas Svētajos Rakstos, lai tajos nebūtu neviena teikuma, kurš var tik saprasts kā karus un cilvēku apzinātās nogalināšanas atbalstošs.

26.dec 2023 Atbildēt

Komentēt