Komentāri: Pēc TV raidījumā "NRA.lv sarunas" paustās kritikas negaidīts pavērsiens Enerģētikas tirgus likuma grozījumu izskatīšanā

Juris Seikovskis

Izskatās, ka top OIK-2. Ja būs NETO uzskaites sistēma. Vasarā saražo un atdod tīklā, kad elektr. ir lēta, bet ziemā atdoto paņem atpakaļ. Tikai ziemā parasti ir dārga elektr.

Ļoti foršs bizness, ja tas paneļu parks ir krietni liels. Un to atpakaļ saņemto elektr. var "atdot" arī kaimiņam. Ja ir ieinteresētība, tad visu var "sakārtot".

Kas segs cenas starpību?

Protams lielie patērētāji. Tie, kas ražo produktus.

Un tad visi rausta plecus, kamdēļ Latvija ir pakaļā visai Baltijai!!! Tas pirmais OIK, kurš, starp citu vēl nemaz nav beidzies, pamatīgi iegrieza Latvijas rūpniecības konkurētspējai. Nu elite atkal ko jaunu kombinē!!!

24.nov 2023 Atbildēt
Rolands Igors Erdmanis

Jautājums,cik visas Latvijas spēkstacijas kopā saražo elektrību un cik mēs,visi Latvijā patērējam bez visādiem nordiem un pūliem?No tiem mēs varam iepirkt tikai tik,cik pietrūkst.Kāda vellna pēc tad mums vajag savas elektro stacijas ja iepērkam par uzpūstām cenām?Pietiek mūs apzagt,jau tā visādi kankariņi un banda mūs apzog ar tizliem smaidiņiem melojot.

27.nov 2023 Atbildēt

Komentēt