Komentāri: Valdība atalgo Krievijas pilsoņus par latviešu valodas nezināšanu

Marcis Dzelme

Un tadu stulbu likumu var pienemt idiotu Latvijas valdiba,un beidzot saprata. kad smagus sudus pasi ir ievarusi.

25.aug 2023 Atbildēt
Anita Ruža

Iemācies tak vienreiz izteikties gramatiski pareizā latviešu valodā, krievu trolli

25.aug 2023 Atbildēt
braucosais

Ko tad tās valdības darija visus 32.g. kad nu šitāda steigā vajdzēja darīties un kad pieņēma tad arī paši nesapratako , noliks to eksāmenu un runās ?

25.aug 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

neta idiotam un 2000 gada neviens krievs nerunaja latviski un 90 gados Latvija bija totals bardaks

25.aug 2023 Atbildēt
Anita Ruža atbilde Marcis Dzelme

Hej tūdaliņ, atkal nemāki lietot garumzīmes.

25.aug 2023 Atbildēt
Rolands

Nekādi nesaprotu, kādā veidā šie nosauktie cilvēki kļuva par Saeimas deputātiem, ministriem. Vai viņi no gaisa nokrita, jeb tomēr vēlētāji ar savu stulbo rīcību palīdzēja? Vai tiešām nesaprotam, ka paši esam radījuši ohlokrātiju un turpinām to darīt spriedelējot par demokrātiju?

25.aug 2023 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Nu labi, ka valdība beidzot saprata to, ka šī Krievijas pilsoņu kategorija, kurai tagad būtu jākārto latviešu valodas eksāmens, resp., tie kuri savulaik Latvijas nepilsoņa statusu iemainīja pret Krievijas pilsonību, lai saņemtu arī Krievijas pensiju, pārsvārā ir vecumā 65+. Pēc savas pieredzes zinu, ka jaunu svešvalodu šādā vecumā apgūt ir pagrūti. Zinu cilvēkus, kuri NAV varējuši nokartot elksāmena rakstisko daļu, jo prasības ir diezgan stingras. Un, varbūt, valdība ir sapratusi, ka eksāmenu nenokātojušos būs grūti izraidīt no valsts, jo daudzi vecumā virs 70 jau ir vai nu guloši vai ratiņkrēslos.

25.aug 2023 Atbildēt
Madris

Ko nevar celt, to nevar nest. Laikam šo parunu nezina deputātu vairākums.

25.aug 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

kučinski,šaigu,gerasimov,gde snarjadi?Kur ir likuma ievērošana par pirmā septembra izraidišanas piemērošanu ,svešas valsts pilsoņiem, rusfašistu atbalstitājiem, ? Poidjom na moskoy,tas ir uz Rigu ar sūdainām dakšām,lai saņem tie kuri ir to pelnijuši.....

25.aug 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Ej dirst debilas neta pidars Janis Berzins neta padla un 90 gadu sakuma bija padomju milcijs un tavs pirmais koments un vieni un debili neta murgi un tev debilam jau sen teicu, ka neviens psihiatrs vairs nepalidzes.

25.aug 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Tas pseido "maris dzelme" ir krievjoske tiešā nozīmē ,vēl deviņdesmitajos gados bija pad.milicijā(no vārda padla).......

25.aug 2023 Atbildēt
Valērijs

Man šķiet, ka mums, latvieši, jāsāk pašiem ar sevi. Proti, jāpanāk, lai paši latvieši zina savu valodu. Ja pat šā raksta autori — žurnālisti — to nezina (neprot uzrakstīt bez kļūdām), ko var prasīt no cilvēkiem, kuri principiāli nevēlas apgūt nekādas svešvalodas.

Vēl viena lieta, kas jāatceras — valodas prasība attiecas ne tikai uz Krievijas pilsoņiem

27.aug 2023 Atbildēt

Komentēt