Komentāri: Elektroapgādes tarifi pamatoti ar mākslīgi sadārdzinātu elektrību 

Marcis Dzelme

Un ko tu Arni Kluini te atkal murgo, jo jaunie ST tarifi ir ekonomiski pamatoti un pats tos atbalstija valdiba.

11.aug 2023 Atbildēt
kuka

Pirmā pazīme, ka tarifi nav pamatoti ir tas, ka tos atbalstīja valdība. Valdība atbalstīja, ka Latvijā tiek diskriminēti pensionāri pēc dzimšanas gadiem, tiem netiek pienācigi indeksetas pensijas un daļa no pensijas tiek aplikta ar ienakuma nodokli, tatad daļeji dubultā, jo darba ņēmēja soc. iemaksu likme ir un bija 10% - 11 %, bet šai ar ienakuma nodokli neapliktajai daļai piemēro ienakuma nodokli pēc 20% vai 23 % likmes. Utt., utjpr. Shut up !

11.aug 2023 Atbildēt
braucosais

Ja kaut vai daļa no rakstā minētais ir taisnību kur ir tiesīb sargājošo rīcība , valsts kontrole unvisi citi pasaules glābēji

11.aug 2023 Atbildēt
Guntis

Valdībā ir 2 partijas: globālisti, kā Ašerādens, un konformisti, kā Kariņš. Nosacītie partiju nosaukumi maz ko nozīmē.

11.aug 2023 Atbildēt
Varis Akotiņš

Precīzi,Gunti!

11.aug 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Minētie cenu ,proti ,biržas pirkumu cenas un to iestrāde elektrības un gāzes norēķinu dokumentos ,liecina ,ka Latvijas valdība šajos jautājumos rīkojas kā klasiski intuitīvie investori , par kuriem biržu tirdzniecības statistika ziņo ,ka 90% šī tipa tirgotāji ir bankroti . Neviens no valdības locekļiem un domāju ,ka arī 99,7% Saeimas deputātu nav biržas tirdzniecības ne tikai profesionāļi ,nav pat amatieri ,jo ,ja palūgtu Kariņam izteikties par savu ASV akciju tirdzniecību ,tad noteikti sekotu atbilde ka to tirdzniecību veic nevis viņš pats ,bet gan brokeri kuri laiku pa laikam ar viņu konsultējas par Kariņa vēlmēm . Jautājums , kāpēc mūsu valdība atļauj veikt valsts iepirkumus proti biržu investīcijas neprofesionāli .

11.aug 2023 Atbildēt
viesis

Neviens šajā jautājumā nevēlas iedziļināties, jo valdībai ir izdevīgi ka energoresursi ir pēc iespējas dārgāki, jo tas palīdz piepildīt budžetu... (pašu valdošo politiķu atziņas). Protams, šāda domāšana ir infantīlisma kalngals, bet kādi mums tie politiķi ir, tādi ir......

11.aug 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Piegāju pie sava plaša grāmatu plaukta un saskaitīju ,ka par biržas tirdzniecību man ir 8 grāmatas . Lai runātu ,tikai runātu , par tēmu , ieteiktu Maika Bellafiores grāmatu " One Good Trade" un Cheds "Trading Wisdom" . Pirmā stāsta per privāto traidingu atsevišķu firmu uzdevuma , otrajā autors izklāsta 50 piemērus kurus ir vairākkārt ir veicis viņš pats gan pelnot ,gan zaudējot . Vēl cits autors , Džeks Burudžans, runā par biržas tirdzniecību kā par mākslu un grupē treiderus pēc to rakstura īpašībām un ikdienas nosliecēm uzsver tirgus psiholoģijas izpratnes nepieciešamību un nosoda rakstā pieminēto "emocionālo" tirgus maksimuma brīža tirdzniecību .Džeka grāmatā šīs situācijas tiek aprakstītas nodaļā ar nosaukumu "Panika un bailes" . Latvijas gāzes pircēju darbības ir kā ņemtas no šīs nodaļas piemēriem . Pasaule visa šī tirdzniecība ir aprakstīta tūkstošos variantu ,tikai Latvijas politiskā un arī daļēji biznesa vide par to praktiski nezina neko un rīkojas atklāti muļķīgi .

11.aug 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Un vēl viena pieredzējušu treideru norāde , aplūkojot biržas tirdzniecības grafikus , neiedomājaties ,ka šie grafiki var sniegt atbildi jautājumiem par kustībām "uz leju " , vai " uz augšu" ( lētāk ,dārgāk) , grafiki nenosaka neko ,visu nosaka NOTIKUMI. Notikumu analītika ir biržas tirdzniecības pamatnosacījums.

11.aug 2023 Atbildēt
Janis Banis

Viens vārds - banānrepublika...

11.aug 2023 Atbildēt

Komentēt